UOGA UOGA "Švenčių kasdien!" natūrali dušo želė su cinamonu ir apelsinais visų tipų odai

Nors šiuo metu naudoju žiemos, tiksliau Kalėdinio leidimo Uoga Uoga dušo želė, tačiau pagalvojau, kad apie ją verta jums papasakoti. Tikriausiai Uogos tokią dušo priemonę vėl paleis į prekybą rudenį, ėmus šalti orams, tad tikiuosi ši trumpa priemonės analizė nebus visiškai bevertė ir nereikalinga. Be to, dauguma merginų šią dušo želė gavo su siuprizų dėžute, tad kas žino, gal sekančioje dėžutėje bus lygiai tokia pati priemonė?

"Malonus kvapas suteikia geros nuotaikos ir įkvepia kūrybiškumo"
Maria Canals Barrera

Tad šį kartą kalbėsime apie Kalėdas, pavasario pabaigoje. Ar būna Kalėdinės nuotaikos per daug? Kad ir tada kai šilta? Pripažinsiu, būna... Kalėdų imu laukti tik pasibaigus vasarai, o ne jos pradžioje, bet et, tebūnie šį kartą taip 😉


Produktas: UOGA UOGA "Švenčių kasdien!" natūrali dušo želė su cinamonu ir apelsinais visų tipų odai
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sunkiai putoja
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje (vasaros metu neparduodama)


Ką žada gamintojas: O kaipgi Tu? Gal švenčiam kartu?

Nuotaikingas pavadinimas, žiemiškas kvapas – cinamonas ir apelsinai, puiki konsistencija, odą maitinantis alyvuogių aliejus, ją drėkinantis alavijų ekstraktas – viskas, ko reikia šiltoms maudynėms, kai už lango šalta!


Uogų Uogų gaminių pakuotės tikrai nėra pačios ypatingiausios iš visų, kokias aš esu turėjusi, bet jos žavi savo paprastu, minimalumu ir labiausiai - šmaikščiais pavadinimais. Balto plastiko dušo želė pakuotė siūlo šventes kasdien ir klausia, ar tu švęsi kartu? Ir žinoma, raudonas imbierinis žmogeliukas - sausainiukas - meduoliukas. Minimalus pakuotės dizainas nuteikia žiemiškai, net jei už lango karšta :)

Pakuotės plastikas gana minkštas, patogus paspausti. Produktas dozuojamas per atidaromą dangtelio viršų, po kuriuo nedidelė, patogi anga, puikiai tinkama tokio skystumo gaminiui. Dangtelį esant reikalui galima paprasčiausiai nusukti lauk.

Kvapas. Žavi... aiškiai užuodžiu apelsiną ir vos vos cinamono lazdelės aromatą. Jeigu šiuo metu būtų Kalėdinis laikotarpis, tokia želė praustis būtų vienas malonumas... Už lango karšta ir kiek keistoka prausiantis vis nusikelti į žiemos nuotaikas, o išėjus iš vonios, op ir įšokti į pavasarį. Malonus, žiemiškas ir nosį maloniai kutenantis aromatas ilgam pasklinda vonios kambaryje, o va, ant kūno odos išlieka labai trumpai. Man atrodo, kad tik išėjus iš vonios kambario aš jau nieko neužuodžiu.

Konsistencija. Dušo želė gana skysta, aš jos net nepavadinčiau želė, man tai greičiau skystos grietinėlės, pilamos į kavą tirštumo priemonė, kurią prieš naudojimą reikia gerai suplakti.


Sudėtis: Aqua (vanduo), Olea Europaea Fruit Oil (alyvuogių aliejus)*, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin (augalinis glicerinas), Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (alavijų ekstraktas)*, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Tocopherol (vitaminas E), Xanthan Gum (ksantano guma), Citric Acid (citrinų rūgštis), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aroma (eterinių aliejų mišinys), Eugenol**, Limonene**, Linalool**.
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį.


Poveikis. Pirmiausia, natūralią dušo želė reikia suplakti. Tiesą pasakius, man tai neįprasta, ir kartais aš atsimenu buteliuką paplakti jau tada, kai suputojusią priemonę su plaušine glaudžiu prie kūno odos. Kadangi dušo želė neturi SLS, sukeliančio putas, dušo želė sunkiai putoja, ko pasakoje, norime ar nenorime, priemonės išnaudojame gerokai daugiau nei reiktų, ar norėtųsi vienam kartui.


Dušo priemonė nesausina odos, maloniai kvepia (kad ir kaip keista bebūtų vasaros metu kvepėti Kalėdomis) ir švariai prausia odą. Savaime suprantama, prie natūralių priemonių ir švelnesnio jų prausimo reikia priprasti: oda po prausimo tokiomis priemonėmis nebus šiugždančiai švari, tačiau nešvarumai nuo odos pašalinami gerai ir efektyviai. Pirmą kartą naudojant natūralias prausimo priemones gali atrodyti, kad oda vis dar nešvari ir nenuprausta, tad prie kitokio, švelnesnio prausimo, reikia priprasti.

Šiaip priemonė man visai patiko, jei ne tas keistas kvapas - na ką norit, tą sakykit, bet vasarą nesinori kvepėti imbieriniais meduoliukais, Kalėdų eglute ar apelsinu su cinamonu... Lygiai kaip ir žiemą sunku ištverti mėtos, citrinos ar kitus gaivinančius aromatus. Aš manau, kad kiekvienas kvapas turi savo charakterį, o kartu ir savo laiką ir vietą, kuriuo konkrečiu metu norisi (ar reikia) kvepėti ir užuosti... Tad sakau ne - Kalėdiniams kvapams žiemą ir taip, Uoga Uoga dušo želėms!




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai