MALIE System "Green Tea" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su žaliąja arbata

Sekmadienis... Truputis poilsio ir valandėlė, skirta tik sau. Tokia valandėlė, auginant kūdikį, man tapo brangesnį už bet kokį grožio saloną, ir turiu pripažinti, prilygsta pačioms prabangiausioms Spa procedūroms :D. Kas galėjo pagalvoti, kad tapusi mama taip imsiu vertinti karštą vonią, šiltą dušą, galimybę normaliai nusiprausti. O kur dar mažytis sekmadienio ritualas - veido kaukė? Visa tai įvertini tik tuomet, kai neturiu laisvės ir galimybės skirti sau laiko kada panorėjusi...

"Pabėkite nuo kasdienybės..."

Na o šį kartą iš kaukių krepšelio traukiu korėjietišką Malie system veido kaukę su žaliąja arbata, kuri skirta intensyviai drėkinti ir valyti veido odą.


Produktas: MALIE System "Green Tea" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su žaliąja arbata
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, šviesinti, valti odą, apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: drėkinamasis ir valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma nelabai tinka europiečių veido formai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada parduotuvėse


Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.


Žalioji arbata valo ir švelnina odą, pasižymi sutraukiamuoju poveikiu, blokuoja odą nuo žalingo aplinkos poveikio.


Veido kaukė vienkartinė, supakuota ryškiai žalios, beveik salotinės spalvos plastikiniame maišelyje. Ant pakuotės, kas iš tiesų reta azijietiškos kosmetikos gaminiuose, galima rasti visą reikiamą informaciją ir anglų kalba, todėl tiek naudojimo būdas, tiek tai, ko reiktų tikėtis iš kaukės yra aišku ir suprantama dar prieš jos naudojimą.

Pakuotės dizainas atitinka daugumos šios kompanijos kaukių dizainą: kosmetinis buteliukas su pipete simbolizuoja pagrindinį ingredientą, žaliąją arbatą. Ant buteliuko užrašytas pilnas kaukės pavadinimas. Kadangi tai žaliosios arbatos kaukė - jos paveikslėlis puikuojasi ir ant pakuotės. Nuo augalo paveikslėliu kyla burbuliukai, kurie simbolizuoja augalo ekstrakto kelią į kaukę ar sukuria aliuziją, kad ekstraktas lašelių pavidalu keliauja į viršų, link kaukės atidarymo.
Tiesa, atsidaro kaukė paprastai: nusiplėšia jos viršus.


Kvapas. Nors veido kaukė yra skirta žaliajai arbatai, kaip pagrindiniam ingredientui, bet nepasakyčiau, kad žaliosios arbatos kvapas labai išreikštas. Taip jis jaučiamas, tačiau man labiau kaukės aromatas primena kosmetines priemones, ir tik kažkur galima užuosti nestiprų arbatos kvapą.

Konsistencija. Veido kaukė medvilninė. Medvilnės paklotėlis iškirptas žmogaus veido forma su angomis akims, nosiai ir lūpoms. Visas paklotėlis gausiai prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Mano skoniui pernelyg gausiai, todėl aš veido kaukę kaskart nugręžiu.



Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Green Tea Extract, Fragrance.



Poveikis. Nugręžus veido kaukės skysčių perteklių dedu ją ant veido odos ir kiek įmanoma prilyginu ir pridailinu savo veido formai. Turiu pasakyti, kad kaukės forma nelabai tinkama europiečių veido formai: veido sritis per plati, akių - per siaura, nosies - per trumpa ir per plati net ir mano nedideliai nosytei, o burnos, pernelyg plati. Tačiau pridailinti galima.

Veido kaukę ant odos reikia laikyti 20-30 minučių. Bet aš dažniausiai laikau tiek, kol kaukė išdžiūva, o nugręžtais nuo kaukės skysčiais dar padrėkinu medvilnę, kad galėčiau laikyti ilgiau. Aišku, likučius galima ir pilti lauk, jei nesinori pernelyg ilgai laikyti kaukės.

Kai kurios merginos mini, kad deda kaukę atgal ir naudoja dar kartą, tačiau aš pati to niekad nedariau ir nedaryčiau higienos sumetimais. Visai nesvarbu, kad veido kaukę naudoju tik aš, bet antrą kartą dedant tą patį medvilnės paklotėlį, galima užsidėti ant veido bakterijų ir nešvarumų, likusių ant kaukės po praeito naudojimo. Taip ne tik užkrėsti odą, bet ir sukelti tokių problemų, kaip spuogai, sudirgimai ir pan. Tad aš rekomenduoju nepamiršti, kad vienkartinės kaukės ne veltui vadinamos vienkartinėmis ir antrą kartą jų naudoti nederėtų.


Nuėmus veido kaukę pastebėjau, kad ji kupina drėgmės, nepaprastai švari ir labai švelni. Po vieno naudojimo aš tikrai nesitikėjau kažkokio valomojo efekto, tačiau likau nustebusi, nes jis yra: veido oda tapo skaistesnė, o kaukė šiek tiek pavalė viršutinį odos sluoksnį. Aišku, rezultatas ne giluminis, tačiau šios kaukės pirmiausia skirtos drėkinti odą, o šalia esantis efektas dažniausiai būna silpnesnis.

Reikia nepamiršti ir to, kad kaukės efektas būna tik momentinis. Norint įsitikinti jos rezultatu odai, tokią kaukę reikėtų naudoti nuolat ir pirmų, ryškesnių rezultatų tikėtis tiko po maždaug mėnesio, tai apytiksliai būtų po 8 tokių kaukių panaudojimo. na o geriausia, kai veido kaukė naudojama apie 3 mėnesius, būtent tuomet teikiamas efektas sustiprėja ir jį jau galima matyti ir fiksuoti kaip odai teikiamą pastovią naudą (nepamirštant kaukės nuolat naudoti).




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai