ESSENCE "Pure Skin anti - spot" Mouse Make-up kreminis makiažo pagrindas - putos "01 matte beige"

Kažkada, jau tikriausiai reiktų vertinti, kad senokai, aš bandžiau, ir man labai patiko Catrice kreminis makiažo pagrindas - putos, tobulai dengiančios, tobulai maskuojančios, natūraliai atrodančios ant veido odos. Identiškai tokios pat putos sukurtos ir Essence kompanijos, tik skiriasi jų dengimas, efektas odai, tekstūra ir galiausiai odos tipas, kuriai skirtos šios priemonės. Kviečiu paskaityti.

"Lietinga diena yra ypatinga dovana skaitantiems..."
Amy Miles



Produktas: ESSENCE "Pure Skin anti - spot" Mouse Make-up kreminis makiažo pagrindas - putos "01 matte beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: užmaskuoti odos netobulumus, suvienodinti odos spalvą, suteikti matinį efektą, kovoti su jaunos odos problemomis
Tinkamas tipas: jaunai odai
Labiausiai patiko: malonus pojūtis ant odos
Labiausiai nepatiko: išrykina poras, pasausėjimus
Tūris: 14 g
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas


Ką žada gamintojas: neprikaištinga... idealus makiažo pagrindas jaunai odai. Purios putos patikimai užmaskuoja odos netobulumus ir suteikia jai nepriekaištingą, matinį efektą. neužkemša porų. Minkšta, kreminė putų tekstūra lengva padengti ir praktiškai tirpsta ant odos. Clearderm kompleksas su aktyviais ingredientais padeda kovoti su užterštumu, spuogais ir inkštirais.



Nedidelė, stiklinė makiažo pagrindo pakuotė indelis apvalios formos, ties pagrindu šiek tiek platėjantis, kaklelis siauresnis, kas mane nelabai džiugina, nes turint šiek tiek paaugintus nagus bus sunku iškrapštyti priemonės likučius. Indelio stiklas storas, atrodo pakankamai kokybiškas.

Indelis užsukamas apvaliu, rudo plastiko dangteliu ant kurio yra dalinė informacija apie gaminį, su "Pure Skin" gaminių linijai būdingu dizainu. Ta pati informacija pateikiama ir ant pakuotės dugno: man atrdo geriau gamintojas būtų parašęs sudėtines dalis negu atkartotų tą pačią informaciją.


Kvapas. Kaip ir daugumoje makiažo pagrindų, kvapas primeną talką ir pasenusius sovietinės kosmetikos gaminių kvapus. Jie nėra malonūs, tačiau užsiuodžia tik uostant iš indelio, o dengiant ant odos to kvapo nebelieka.

Konsistencija. Maloni, kreminė, šiek tiek primena purų margariną, tik jaučiasi priemonėje tarsi daugiau pudros, tokia kreminė-pudrinė.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, SILICA, TRIBEHENIN, ZINC PCA, BISABOLOL, C30-45 ALKYL METHICONE, METHICONE, C30-45 OLEFIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), TALC, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Dėl malonios konsistencijos, makiažo pagrindas lengvai slysta ant odos ir labai lengvai, maloniai pasiskirsto ant odos. Pojūtis dengiant tokio tipo produktus labai malonus, oda lengva, atrodo, ant jos praktiškai nieko nėra. Žinoma, tokio tipo produktus patogiausia dengti tiesiog pirštais.

Iš toliau žiūrint, atrodo, kad pudra tobulai padengė veidą ir jis visiškai be jokių priekaištų, tačiau iš arčiau žiūrint padengtas ant odos produktas aiškiai matomas. Ypatingai dėl to, kad pudra paryškina odos išsausėjimus bei veido poras.


Pudra neblogai maskuoja ir išlygina veido odos spalvą, šiek tiek užmaskuoja ir patamsėjusius mano paakius. Porų nekemša ir papildomų odos problemų nesukelia. Nors spalva indelyje man atrodė labai tamsi, tačiau ji gerai tiko mano veido odai ir nebuvo nei per tamsaus, nei per šviesaus atspalvio.


ESSENCE pure skin anti-spot mousse make-up


Pudra man išlaikė gana gerai apie 10 valandų, be problemų, tik man nepatiko, kad buvo stipriai paryškintos išsausėjusios odos vietos. Net ir užfiksavus kompaktine pudra jos buvo labai aiškiai matomos. Dėl rezultato ant odos ir dėl "clearderm" komplekso, kovojančio su spuogais ir inkštirais, manau, jog priemonė puikiai tiktų jaunatviškai ir/ar riebiai veido odai.


Panašią priemonę aš jau bandžiau iš Catrice, tad galiu abi priemones palyginti: man tokia pudra iš Catrice patiko labiau, dengė gražiau, neryškino odos netobulumų, atrodė natūraliau. Žodžiu visai kaip tinkamesnė mano, ir tikriausia visų tipų odai. Essence iš tiesų labiau tinkama jaunai odai, kuri neturi išsausėjimų, kuri nori matinio efekto ant odos ir kuriai reikalingas tobulas odos vienodinimas.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR - sample

Komentarai

Rašyti komentarą