AMWAY "Artistry" nagų lakas "Diva"

Kažkada, senai, senai, kai mano vyras dar nebuvo mano vyras, jis šiek tiek darbavosi Amway kompanijos konsultantu. Todėl turėdama progą aš geriau išsiklausinėjau apie kompanijos veikimo principą, produktus, galimybes pirkti ir gaminių kokybę. Žinoma, tikriausiai labiausiai jo išgirtas gaminys buvo Glister dantų pasta, kurią kažkada esu naudojusi. Įdomu, ar kas nors yra jos nebandęs, ar apie ją negirdėjęs - manau visi puikiai ją žino, kaip puikų gaminį. O va, apie dekoratyvinę kosmetiką vyras mažai žinojo - tuo metu jos nebuvo, arba jam neužsifiksavo...

Esmė ta, kad norint įsigyti Amay gaminių, reikia ieškoti konsultanto savo mieste, šiais laikais tą galima padaryti susidėjus prekes į krepšelį jų internetinėje svetainėje, ir laukti, kol konsultantas susisieks dėl užsakymo. Tačiau tai vistiek nėra labai patogi sistema, juk galima paprasčiausiai padaryti internetinę parduotuvę, kaip jau padarė tokiu pačiu principu dirbanti Avon kompanija. Taip prekės būtų labiau pasiekiamos platesniam vartotojų ratui ir būtų daug lengviau jų įsigyti. Na o šiai dienai, panorus užsisakyti kompanijos produkcijos, teks ieškoti konsultanto ir užsisakinėti per jį. Taip, būdas nėra labai patogus, ir man asmeniškai nelabai patinka tas ieškojimas, bet šiandien kito būdo kompanija dar neturi. O jei tikrai norisi, visuomet gali rasti būdų įsigyti, ar ne?

"Raudonas aukštakulnių padas gimė iš raudono nagų lako. Atiduodu nagams tai, ką aukštakulnių padai atėmė iš nagų prieš daug metų"
Christian Louboutin

Na o šį kartą aš jums noriu papasakoti apie dekoratyvinę kosmetiką iš Amway "Artistry" linijos. Šiandien pasakoju apie nagų laką, labai skambiu "Diva" pavadinimu ir skaniai raudona spalva.



Produktas: AMWAY "Artistry" nagų lakas "Diva"
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva
Labiausiai nepatiko: trumpai laiko
Tūris: 10 ml
Kaina*: 13,65 EUR
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)

Ką žada gamintojas: Intensyvi, patvari spalva, atspari skilinėjimui. Nauja, labai patvari formulė. Jūsų pasirinkimui – plati matinių ar blizgančių klasikinių atspalvių paletė.


Nagų lako pakuotė sudaryta iš vidinės ir išorinės pakuočių: juodo, blizgaus kartono dėžutė slepia skaidraus stiklo buteliuką. Ant juodos kartono pakuotės yra visa, absoliučiai visa reikalinga informacija apie gaminį. Tuo tarpu cilindro formos buteliukas su juodos spalvos užsukamu dangteliu pakankamai įprastos formos ir dizaino.

Apskritai vertinant dizainas vertas dėmesio. Nors jis gana minimalus, tačiau visa pakuotė atrodo elegantiškai, prabangiai. Dizainas gana solidus, rimtas, moteriškas ir vertas aukštesnės priemonės kainos.

Nagų lako šepetėlis gana ilgas, kas visuomet smagu, mat ženkliai palengvina nagų lako paskirstymą, vidutinio pločio. Man asmeniškai norėtųsi keliais plaukeliais plonesnio šepetėlio - taip padengimas būtų visiškai nepriekaištingas. Visgi galutiniame variante jis patogus naudoti ir lengvai manevruojamas, dengiant nagų laką.


Konsistencija. Nagų lakas vidutinio tirštumo, nei per skystas, nei per tirštas, patogios ir tinkamos konsistencijos. Pigmentacija labai gera.


Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Acrylates Copolymer, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Mica, Citric Acid, Styrene/ Acrylates Copolymer, Silica, Calcium Aluminum Borosilicate, Talc, Tin Oxide.
May contain: CI 15850, CI 15880, CI 77499, CI 77510, CI 73360, CI 77891, CI 77491, CI 77163, CI 19140.


Poveikis. Nagų lakas lengvai, dailiai ir tolygiai paskirstomas ant nagų lako plokštelės. Deja, bet kartu, jei pasirinkote netinkamą nagų lako pagrindą, arba turite nagų plokštelės netolygumų, nagų lakas jas paryškins ir jie bus matomi ant nagų lako paviršiaus.

Spalvos pigmentacija yra ideali, tobula: pakanka vos vieno priemonės sluoksnio ant nagų lako, ir ji tobulai ryškiai padengia nagučius. Antro sluoksnio nereikia. Jei nuspręsite dengti antrą priemonės sluoksnį, spalvos intensyvumas nepakis, ji bus tokia, kokia ir su pirmuoju sluoksniu. Aš tai vertinu labai palankiai: nereikia vargti dengiant kelis sluoksnius ir laukti, kol jie išdžius. Didelis pliusas šiai priemonei vien dėl puikios pigmentacijos.


AMWAY Artistry Colour nail polish "Diva"


"Diva" nagų lako atspalvis yra ta tobulai ryški, tikroji raudona spalva, kurią taip sunku rasti tarp milijono raudonų atspalvių. Suprantama, nuotraukos neatspindi tikrojo spalvos grožio ir intensyvumo, juolab, kad mano senukas fotoaparatas pastaruoju metu sunkiai fokusuoja spalvas ir ryškumą.


Atspalvis nagams suteikia blizgų efektą. Ar matiniame pasaulyje yra vietos blizgiems atspalviams? Taip, tai visiška klasika! Aš galvojau, jei reiktų trumpai apibūdinti turimą spalvą vienu žodžiu, ką apie ją pasakyčiau? Žinokite vienintelis galvoje skambantis žodis yra "klasikinė raudona" - tiek efektu, tiek atspalviu. Tai nemari ir amžinai madinga spalva, visai, kaip Coco Chanel, kurios populiarumas net neketina blėsti, net ir laikais, kai kas sezoną sekame naujausias tendencijas. Tobula toms, kurios neranda klasikinio raudono atspalvio!


Kai skiriu tiek daug sakinių, spalvai apibūdinti, tikriausiai savaime aišku, kad spalva man labai patinka :) Na o išlaikymo trukmė mane nuvylė: aš tikėjausi atspalviu džiaugtis 5-7 dienas, tačiau spalva man išliko 2-4 dienas. Taip, nagų lakas neskeldėja, bet labai greitai nuskilinėja nagų galiukai. Lakavausi nagus kelis kartus ir visuomet išlikimas varijuodavo tarp 2, maksimaliai - 4 dienų. Trumpoka... ir gaila, nes būtent išlaikymas "numuša" priemonės kartelę...


Kaip jau esu minėjusi anksčiau, bandydama nagų lakus, aš nenaudoju skaidraus viršutinio nagų lako. Tikriausiai su juo dar galima prailginti išlikimą iki poros dienų.

Spalva ideali, pakuotė solidi, atspalvis tas, kurio kiekviena mūsų nuolat ieškome, kaip ir tobulo raudono lūpdažio, taip ir tobulo raudono nagų lako. Klasika, kurią rasti sudėtinga... Ir gaila tik dėl trumpesnio, nei norėčiau spalvos išlikimo...




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

Rašyti komentarą