BABUŠKA AGAFIJA pėdų šveitiklis "Kedrovij" su kedrų, šaltalankių ir juodųjų serbentų aliejais

Artėja vasara, tituluojama ne tik bikinio, tačiau ir basučių sezonu. Ar jau spėjote paruošti savo kūną paplūdimio sezonui? O kaip gyvena jūsų pėdos? Greičiausias būdas sugrąžinti pėdoms jaunystę ir suteikti joms nepriekaištingą išvaizdą yra efektyvus pėdų šveitiklis, kuris ne tik šalina negyvas ląsteles, atnaujina odą, bet ir palaipsniui kovoja su kietais užkulniais, išsausėjimais ir suragėjimais. Ta proga siūlau jums paskaityti apie šiuo metu naudojamą pėdų šveitimo priemonę iš Babuška Agafja kompanijos, skirtą būtent sausai odai.

"Jei vasarą nevaikštote basomis - jūs per daug apsirengusi"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: BABUŠKA AGAFIJA pėdų šveitiklis "Kedrovij" su kedrų, šaltalankių ir juodųjų serbentų aliejais
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: gaivinti, minkštinti, saugoti pėdų odą, jauninti ir suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems, ypatingai sausai pėdų odai
Labiausiai patiko: gana gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: per silpnas šveičiamasis efektas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Sudėtis papildyta kedrų, šaltalankių ir juodųjų serbentų aliejais. Pėdų šveitiklis sukurtas Sibiro druskos (rapa) pagrindu. Skirtas specialiai sausai odai prižiūrėti. Kedrų aliejus, kuriame gausu vitamino E ir F, drėkina ir gaivina, minkština ir saugo šiurkščią pėdų odą. Sibiro ežerų druska skatina odos atkūrimą, suteikia jai elastingumo. Šaltalankio ir juodųjų serbentų aliejai minkština ir jaunina odą, suteikia švelnumo.
Naudojimas: tepti sausas švarias pėdas, kelias minutes pamasažuoti, nuplauti.


Pėdų šveitiklio pakuotė žema, plati tūbelės formos pakuotė pagaminta iš minkšto plastiko. Tačiau gaminį patogu dozuoti tik tol, kol pakuotė pilna: likučiams, tiksliau visai nemažam kiekiui atsidūrus prie užsukamo dangtelio, po kuriuo yra anga, išspausti tampa labai sudėtinga. Kalbant apie dozavimą, aš visuomet džiaugiuosi, kai pakuotės ant dozavimo angos būna apsaugotos folija. Taip mane pasiekia šviežiausias, koks tik įmanoma produktas.

Pakuotės dizainas man pasirodė ne itin ypatingas: ant plastiko švelniai žalsvos spalvos fone išpieštos baltos kedro šakelės, kurios man labai panašios į apšerknėjusias, todėl labai primena žiemą. Kedro paveikslėlis pavaizduotas ir ant pakuotės averso. Daug užrašų rusų kalba, kurie man, vos mokančiai rusiškai, mažai ką sako. Na ir žinoma, daug informacijos kitoje pakuotės pusėje.


Kvapas. Labai malonus uoslei, kosmetinis, lengvas aromatas su sunkiu kedro priemaišų kvapu. Būtent tas lengvumas ir kedro sunkumas suteikia aromatui unikalumo ir yra labai malonus uoslei. Bent jau mano. Ir jo tikrai negalima lyginti su kitais kedrų kvapais kosmetikoje, kur aromatas būna sunkokas, žolinio - augalinio kvapo.


Konsistencija. Kremo tirštumo pėdų šveitiklis turi rudos spalvos daleles. Jau pažiūrėjus į konsistenciją galima matyti, kad šveičiamųjų dalelių yra gerokai per mažai ir jos per švelnios pėdų odai.




Sudėtis: Aqua, Isopropyl Palmitate, Vegetable Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Pinus Sibirica Seed Powder, Polyethylene, Ceteareth-20, Xanthan Gum, Pinus Sibirica Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Rapa, Parfum, Citric Acid, Neolone.



Poveikis. Pėdų šveitiklis turi būti pats grubiausias iš visų, mūsų kūnui skirtų šveitiklių: grubesnis nei veido, lūpų, rankų ar kūno, nes mano nuomone jis turėtų sugebėti pašalinti suragėjusią ir kietą kulnų odą. Tačiau šiuo atveju aiškiai matosi, kad šveičiamasis efektas odai yra per silpnas ir sausos kulnų odos su juo sutvarkyti tikrai neįmanoma.

Tiesa, pradžioje šveitiklį naudojau taip, kaip esu įpratusi: tepiau ant drėgnos pėdų odos, masažavau ir nuploviau vandeniu. Gamintojas nurodo kad priemonę reikia dengti ant sausos odos. Kartais tikrai reikia atidžiau skaityti etiketes, nes kad ir kaip gerai žinomi gaminiai ir jų paskirtis, - naudojimo būdas gali būti visiškai kitoks, nei esame įpratę.


Iš tiesų ant sausos odos tepamas šveitiklis geriau atlieka savo funkciją, tačiau apie reikiamą pėdų ir sausos kulnų odos šveitimą aš negaliu kalbėti. Šveitiklis paprasčiausiai nepajėgus tą atlikti dėl netinkamos šveitimui konsistencijos. Tačiau priemonė tikrai puikiai atgaivina pėdas, jų oda atrodo gaivesnė, jaunesnė ir lygesnė, įgauna minkštumo ir švelnumo. Tik va, sausos odos vietos taip ir lieka išsausėjusios ir nenušveistos iki galo, iki tokio rezultato, koks mane tenkintų.

Šveitiklis tikrai nebloga priemonė pėdų odai atgaivinti ir atšviežinti. Tačiau, jei jūsų problema yra sausa kulnų ar pėdų oda, suragėjusi kulnų sritis ar pasausėjimai, aš jums šio šveitiklio nerekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios pėdų odos, kad atėjus vasarai galėtumėte puoštis mylimiausiomis basutėmis,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Vasarą pėdų problemą dar paaštėja :( Bet aš jau nebeperku panašių šveitiklių, nieko jie nepadeda :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man po gimdymo tik atsirado :(
      O kas tau padeda? Gal gali ką rekomenduoti?

      Panaikinti

Rašyti komentarą