L'OCCITANE "Piere Hermé Paris" jazminų, šlamučių ir neroli dušo želė "Jasmin. Imortelle. Neroli"

Apie daugumą L'Occitane kompanijos produktų aš turiu ką pasakyti, nes pilno, sumažinto ar mėginio dydžio, esu išbandžiusi, patestavusi, naudojusi.

"Mes esame tas, ką galvojame.
Viskas, kuo mes esame, kyla iš mūsų minčių.
Su savo mintimis mes kuriame pasaulį"
Gautama Buddha

Tikriausiai vienintelė kolekcija, kurios iki šiol neturėjau, ir kurios kažkodėl vengiau buvo žiemos metu atsiradusi "Piere Herme Paris" su dviem skirtingais aromatais. Tiesą pasakius mane labai domino tas žalias, su rabarbarais, bet paslapčių dėžutėje gavusi geltoną, labai apsidžiaugiau, nes atskirai mėgstu tiek šlamučius, tiek jazminus, tiek neroli.


Produktas: L'OCCITANE "Piere Hermé Paris" jazminų, šlamučių ir neroli dušo želė "Jasmin. Imortelle. Neroli"
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skalsi, gerai putoja
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,50 EUR
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Du talentai susivienijo ir sukūrė kvapų bei kūno priežiūros priemonių kolekciją
Olivier Baussan pakvietė garsų ir žinoma konditerį Pierre Herme sukurti ypatingą kvapų kolekciją. Koks rezultatas? Paruošti įstabūs aromatai, kuriuose gyvena prisiminimai apie Viduržemio jūros regioną ir Korsikos salą, kuri buvo įkvėpimas ir didžiausia aistra, kuriant šią šventinę kolekciją.
Atraskite neįtikėtiną rafinuotų ingredientų ir žavių aromatų susiliejimą.

Šviesus, angeliškas, jausmingas…Tai jazminų, šlamučių ir apelsinų žiedų (neroli) moteriškas ir svaiginantis  aromatas. Ši dušo želė švelniai prausia ir pakvėpina odą kerinčiu, moterišku aromatu, kurį dovanoja baltosios gėlės ir auksaspalviai šlamučiai iš Korsikos.

Pierre Hermé – gardumynų Picasso, kuris savo karjerą pradėjo būdamas 14 metų, dirbdamas mokiniu Gaston Lenôtre. Ten jis treniravosi, mokėsi 10 metų, kol jo vardas ėmė plisti po visą pasaulį. Jis tapo garsus, nes atrado neįtikėtinus skonius ir pojūčius, įtvirtino tradicijas. 1997 metais šis šefas įkūrė kompaniją, kurią pavadino Pierre Hermé Paris ir tapo prabangių gardumynų kūrėju.
2015 metais, jo draugas, L‘OCCITANE įkūrėjas Olivier Baussan pakvietė jį sukurti ypatingą kvapų kolekciją. „Kai aš kūriau šiuo aromatus, jie ne tik turėjo kvapą. Jie įgavo ir savitą skonį“.
Koks rezultatas? Paruošti įstabūs aromatai, kuriuose gyvena prisiminimai apie Viduržemio jūros regioną ir Korsikos salą, kuri buvo įkvėpimas ir didžiausia aistra, kuriant šią kolekciją.

Džiaukitės jazminų, šlamučių ir apelsinų žiedų puokšte, atraskite produktus, kurie puoselės jūsų kūno odą, sukurs nepaprastą grožio ritualą, kuris suteiks jums pačias geriausias akimirkas.


Ryškiai geltona plastikinė pakuotė tūbelės formos, jos atidarymas apačioje, atsukus juodo plastiko dangtelį. Jokių  dozavimo įrenginių čia nėra, tik paprasta dozavimo anga, tačiau ji padaryta idealaus dydžio, nes atsukus dušo želė neteka lauk iš karto. Be to, man labai patinka, kad dozavimo anga buvo apsaugota folija, vadinasi aš pradėjau naudoti šviežiausią, kiek įmanoma, gaminį, be jokių atidarinėjimų iki mano įsigijimo.

Kalbant apie pakuotės dizainą, galiu pasakyti, jog kompanijos pakuočių kūrėjai puikiai išmano savo darbą. Kaip visuomet paprastai, minimaliai, skoningai. Pakuotė puošta pieštiniais gėlių žiedais ir pavadinimu, kuris tarsi pritvirtinta etiketė ant pakuotės. Man labai dailu ir ryški, pavasariška geltona spalva, nepaisant to, kad ji buvo sukurta žiemos metui.

50 ml pakuotė yra pilno dydžio, todėl ant jos rasime visą reikalingą informaciją, įskaitant ir sudėtines dalis.


Kvapas. Aš visad maniau, kad nėra tokio L'Occitane kvapo, kuris man nepatiktų: pabaigiu vieno kvapo produktą, kurį labai myliu ir pradėjus kitą įsimyliu dar labiau, nes jis nuostabus... Bet šito kvapas man netinka. Atskirai man patinka šlamučiai, jazminai ir neroli, tačiau kartu jie sudaro labai keistą aromato kombinaciją. Kvapas tampa citriniškai sunkus, jame dominuoja neroli ir šlamučiai, o jazminų natų aš visai neužuodžiu. Taip, kvapas tikrai unikalus ir įdomus, bet man visai nepatinka, yra per sunkus ir tiesiog spaudžia prie dušo kabinos grindų. Džiaugiuosi tuo, kad jis neišlieka ant kūno ir išėjus iš vonios aš jo nebejaučiu. Na tiesiog ne mano kvapas ir viskas ir man visai ne spinduliuojantis ir ne angeliškas aromatas.

Konsistencija. Dušo želė skaidrios spalvos, konsistencija vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AQUA/WATER**, SODIUM LAURETH SULFATEGLYCERIN**, COCAMIDOPROPYL BETAINECOCO-GLUCOSIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILPARFUM/ FRAGRANCEHELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL**CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER OIL**JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) OIL**, LAURETH-2, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATESODIUM BENZOATEETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TOCOPHEROL, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CI 19140/YELLOW 5, CI 14700/RED 4.
**Natūralios kilmės ingredientai. 


Poveikis. Dušo želė gerai putoja, reikia nedidelio jo kiekio. Ji labai švelniai ir švariai prausia kūno odą. Nors sudėtyje ir yra sausinančių ingredientų, tačiau visiškai nesausina odos, nedirgina ir nealergizuoja.

Priemonė dirgina tik mano uoslę, nes aromatas man visiškai netinka ir nepatinka. Apskritai, man pasirodė, kad kvapo natos labiau tinkamos rudens metui, sunkiais ir apniukusiais rytais. Deja, tikėjausi iš šio aromato daug, tačiau jis man visai nepatiko. Savaime suprantama, toks vertinimas labai subjektyvus, galbūt toks kvapas jums patiks ir bus mėgstamas, tačiau man jis nea. Sunaudosiu, tiksliau beveik sunaudojau, tačiau visai be džiaugsmo. Jei turite galimybę, rekomenduoju prieš perkant būtinai pauostyti.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, saulėtos ir šiltos dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai