MANHATTAN "Eyemazing Eyeshadow Cream" ilgai išliekantys kreminiai akių šešėliai "51C Naughty Nude"

Kreminiai akių šešėliai, kaip ir matiniai lūpų dažai tikrai nėra tinkama priemonė visoms ir visuomet. Tokie produktai linkę paryškinti odos netobulumus. Bet vėlgi, paprastai jų išlikimo laikas labai džiuginantis. Naudodama Manhattan "Eyemazing" kreminius šešėlius radau labai daug privalumų, ir tik kelis, labai mažus trūkumus, todėl jei dar neišbandėte šių šešėlių, galiu jums drąsiai rekomenduoti atkreipti dėmesį, ir jei išsirinksite norimą spalvą - būtinai išbandyti.

"Nė viena žiema netrunka amžinai,
Nė vienas pavasaris nepamiršta ateiti"
Hal Borland


Produktas: MANHATTAN "Eyemazing Eyeshadow Cream" ilgai išliekantys kreminiai akių šešėliai "51C Naughty Nude"
Gamintojas: "Manhattan Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ilgas išlaikymas
Labiausiai nepatiko: spalva pakuotėje neatitinka rezultato ant odos
Tūris: 5 ml
Kaina*: 6,37 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, pigu.lt 

Ką žada gamintojas: Ilgai išliekantys, kreminiai akių šešėliai su metaliniu blizgesiu. Itin patogūs  - tiesiog užtepkite teptuku ir paskirstykite pirštais.

Galimi šešėlių atspalvių pasirinkimai:
- 29A Get Glamified!
- 51C Naughty Nude
- 81F Mermaid's Green
- 95T Chocolate Kiss
- 101M Tease Me


Kreminių vokų šešėlių pakuotė primena lūpų blizgesių pakuotes: skaidrios formos kvadratinė tūbelė, užsukta juodos kvadratinės formos dangteliu. Pakuotė man labai patinka tiek dėl tvirto plastiko, tiek dėl labai minimalaus dizaino, tiek dėl produkto persimatymo per pakuotės sieneles. Deja, bet ant pakuotės labai trūksta informacijos: neradau sudėtinių dalių.

Juodas plastikinis dangtelis atsuka, po juo, visai kaip lūpų blizgesių pakuotėse, yra dozatorius ant lazdelės. Dozatorius minkštos medžiagos su mažais plaušeliai, kirstos formos, visai kaip būna lūpų blizgiuose. Naudoti gana patogus su tokio tirštumo kreminiais produktais.


Kvapas. Cheminis priemonės kvapas nelabai asocijuojasi su kitais akių šešėlių kvapais. Apskritai sunku pasakyti, ką jis primena, man konkrečių asociacijų nekelia. Kvapas dingsta vos šešėlius paskirstau ant akių vokų.

Konsistencija. Akių šešėliai kreminės konsistencijos, tirštoki, lengvai slysta ant odos. Pigmentacija gera.


Sudėtis: AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, TRIETHANOLAMINE, CAPRYLYL GLYCOL, OLEYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE,
MAY CONTAIN: MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), CARMINE (CI 75470).

Tikiuosi, kad ši sudėtis tikrai atitinka produktą ir  yra teisinga, kadangi ant produkto sudėtinių dalių rasti neįmanoma, gamintojas ženkliuku nurodė jų ieškoti internete. Tačiau internetinėje svetainėje, prie jo produkto ingredientų rasti irgi neįmanoma. Visiškai nesuprantama, kur reiktų tų ingredientų ieškoti - man beliko visagalis internetas, kur buvo nurodyta tokia sudėtis.


Poveikis. Pirmiausia trumpai apie naudojimą: akių šešėliai lengvai paskirstomi, lengvai slysta ant odos, tačiau dengti ir paskirstyti aplikatoriumi nėra labai patogu. Aš šešėlius papildomai išsklaidau ir paskirstau šepėtėliu arba pirštais. Sklaidant pirštais šešėlių sluoksnis gaunasi plonesnis ir tolygesnis, o šepetėliu - storesnis.

Aš pastebėjau, kad ant odos spalva visiškai nesigauna tokia, kaip pakuotėje: pakuotėje spalva atrodo beveik ruda, o ant odos matoma ne tokia intensyvi spalva su rožiniu atspalviu, o jei paskirstau pirštais, šešėliai iš viso tampa šviesūs ir lengvi, ne tokie ryškūs ir intensyvūs. Spalva blizgi, tačiau labai natūraliai ir gana minimaliai, tiek kiek man norisi, nei per daug, nei per mažai.

Visad šešėlius dengiau be makiažo pagrindo, net nežinau, ar reikalinga juos dengti su, kažkaip neatrodo protinga kreminį produktą dengti ant pagrindo. Galbūt spalva būtų intensyvesnė? Tačiau išlikimo ilginti tikrai nereikia, jis ir taip puikus: akių šešėliai man išlieka 10-12 valandų be jokių nusidėvėjimo ženklų, tad iš tiesų pasižymi ilgu išlikimu, kaip ir žada gamintojas.

RESULTS: MANHATTAN Eyemazing Eyeshadow Cream "51C Naughty Nude"
Be akių šešėlių bazės

Kaip ir visi kreminiai akių šešėliai, jie linkę paryškinti visus akių voko netolygumus ir kiekvieną raukšlelę, kai prie jos prilimpa. Tačiau į raukšles jie nesukrenta, nevaikšto ant akies voko ir už jo ribų: lieka ten, kur ir padengiau.


Man tai absoliučiai tobuli kreminiai šešėliai, išskyrus jau minėtas trūkumas: šešėlių spalvos visiškai neatitinka to, kas užrašyta ir kaip jie atrodo pakuotėse, todėl spalvas reiktų rinktis atidžiai. O išlikimas, dailus dengimas yra be priekaištų.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos popietės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai