SAMPLE SIZE. L'OREAL "Revitalift Laser" dieninis veido kremas nuo senėjimo požymių

Dar vienas diena ir dar vienas mėginukas veido odai prižiūrėti. Aš jų neturiu daug, todėl su mėginukais labai greitai bus baigta, tačiau sunaudoti, patestuoti, išbandyti vistiek norisi. O testuojant, visuomet galvoju apie tai, jog savo potyrius, kad ir keliais sakiniais, galiu papasakoti ir jums.

Šiam kartui L'Oreal Revitalift Laser dieninis veido kremas, skirtas 40+ amžiaus cenzui. Iki tokio man dar tolokai, tačiau smalsu, kaip kremas veikia, ir netikiu, kad vienas ar du mėginiai gali labai pakenkti veido odai. Tad pasižiūrim, ką manau apie šitą kremą.



Ką žada gamintojas: TRIGUBAS POVEIKIS NUO SENĖJIMO, PRILYGSTANTIS LAZERIO PROCEDŪRAI:
1. SUMAŽINA RAUKŠLES: su fragmentuota hialurono rūgštimi*, kuri greitai įsigeria ir apdoroja* bei sumažina raukšles.
2. PAGERINA ODOS TVIRTUMĄ: su aktyviąja medžiaga Pro-xylane™, kuri sustiprina atramines odos skaidulas*.
3. ATKURIA ODOS KONTŪRUS: pirmą kartą papildyta 3 % Pro-xylane™, kuri skatina natūralių odą sudarančių sudedamųjų dalių formavimąsi, pagerina odos struktūrą ir veido kontūrus.
AKIVAIZDŪS REZULTATAI: **
• Iškart: pastebėtas 87 % moterų veido odos kokybės pagerėjimas.
• Po 4 savaičių: raukšlės sumažėjo, oda vėl sutvirtėjo, o veido kontūrai tapo išraiškingesni.
TEKSTŪRA: įmantri, aksominė ir neriebi.
DIDŽIAUSIA AKTYVIŲJŲ MEDŽIAGŲ KONCENTRACIJA, UŽTIKRINANTI JAUNATVIŠKOS IŠVAIZDOS ODĄ.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
• Su fragmentuota hialurono rūgštimi.
• Taip pat su 3 % Pro-xylane™ koncentruotos aktyviosios medžiagos.
NAUDOJIMAS:
• Gerai nuvalyti veido odą veido valikliu arba mineraliniu vandeniu.
• Kas rytą tepti kremo ant veido bei kaklo odos ir leisti jam įsigerti.
• Maksimaliam poveikiui naudoti visas REVITALIFT LASER serijos priemones: dieninius ir naktinius kremus, serumą ir paakių kremą.

Visų tipų, net jautriai, odai.
Patikrinta prižiūrint dermatologui. 
Pagaminta: Vokietijoje
* In vitro testas.
** Klinikinis 60 moterų įvertinimas.

Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Isohexadecane, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Behenyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Palmitic Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Capryloyl Salicylic Acid, Laureth-7, Polyacrylamide, Polyethylene, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Phenoxyethanol, CI 15985, CI 19140, Linalool, Isoeugenol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 17,89 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, didžiųjų prekybos centrų skyriuose


Mano potyriai. Veido kremo konsistencija visutiniškai tiršta, tačiau lengva, todėl greitai susigeria į odą, ir... man šito kremo reikia palyginus daug. Galbūt jei patepčiau neatsižvelgdama į savo odos poreikius, būtų kitaip, bet dabar tepu tiek, kiek mano oda reikalauja. Kremo kvapas intensyvus ir palyginus stiprus, net praėjus porai valandų po kremo aplikavimo, aš vis dar jaučiu priemonės intensyvų kvapą. Visa laimė, kad jis malonus, gaivus ir labai primena kažkokių senųjų L'orealio kremų kvapą.

Mėginio dydžio priemonės ir jų poveikis ne visada atsiskleidžia net ir pabaigus turimą mėnginuką. Čia, galbūt dėl to, kad priemonė skirta vyresnio amžiaus odai, kad jos efektas stipresnis, aš jau po pirmo naudojimo pamačiau jauniau atrodančią, šviesesnę veido odą ir pabaigusi mėginį galiu patvirtinti, kad oda tikrai jaučiasi stangri. Tiek kad, iš pradžių maniau, jog drėkinimas mano odos tipui visiškai pakanakamas, bet deja, to nėra - man pritrūko stipresnio drėkinimo, mat jau pavakare odą nori tempti ir aš skubu patepti stipriau drėkinančiu kremu. Aišku, mano oda yra prie sausųjų tipo, todėl nebūtinai tas drėgmės trūkumas pasireikš ir jums, ypač jei jūsų oda kito tipo.

Hmm... kremas tikrai veikia, yra efektyvus, manau potencialiai gali ir raukšles sumažinti ir pakelti odos kontūrus. Tik, šiuo metu (ir artimiausią dešimtmetį) dar negalvoju apie tokios stiprios koncentracijos veido kremus, o ir į amžiaus cenzą dar niekaip nepataikau, todėl ir toliau kadienai rinkiuosi gilai ir stipriai drėkinančias veido odos priemonės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai