AVON Glimmerstick Brights vandeniui atsparus akių kontūro pieštukas "Magenta Max" - spalvingoms nuotaikoms!

Kada, jei ne vasarą pasipuošti ryškiomis ir neįprastomis spalvomis? Kada jei ne vasarą išbandyti kažką naujo ir šiek tiek pakeisti pabodusias kasdienes spalvas į ryškesnes, spinduliuojančias  šilumą ir gerą nuotaiką. Šiandien lūpas dažiau itin ryškiai, o ir akys nebūna pamirštos ir pradžiugintos ryškia spalvų puokšte. Šiam kartui noriu papasakoti apie rožinį su trupučiu violetinės, spindintį akių kontūro pieštuką iš Avon. Pirkau šitą pieštuką pernai, bet negi pasakosi apie ryškias, spalvotas priemones kai šalta? Vistiek pagrindinis tokių priemonių naudojimas būna būtent šiltuoju metų laiku. Tad ilgiau patestavusi, pasidžiaugusi neįprasta spalva, noriu jums papasakoti apie priemonę, jos privalumus ir trūkumus.

"Kai nežinai, ką sakyti, sakyk tiesą."
M. Tvenas


Produktas: AVON Glimmerstick Brights išsukamas, vandeniui atsparus akių kontūro pieštukas (atspalvis - "Magenta Max")
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvas padengimas
Labiausiai nepatiko: akivaizdžiai matomos blizgios dalelės
Kiekis: nenurodytas
Kaina*: pilna kaina apie 5,20 EUR (kompanijos gaminius dažnai galima įsigyti su didelėmis nuolaidomis)
Kur galima įsigyti: iš Avon konpanijos konsultanto (internetu)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Avon Glimmersticks Brights vandeniui atsparus spindintis akių pieštukas. Netepa ir nesubėga, ilgai išlieka.
Naudojimas: kontūrą brėžkite pagal išorinę blakstienų liniją.


Pati priemonės pakuotė yra labai įprasta, juodo plastiko, tradicinio pieštuko formos. Pieštukas automatinis, išsukamas, ant galiuko randame juostelę, kuri indentifikuoja viduje esančios priemonės spalvą. Tačiau pakuotėje akį nepaprastai traukia holografinio tipo užrašai, prieš šviesą atspindintys visas vaivorykštės spalvas.

Pieštukas atkeliavo juodo kartono dėžutėje, tik čia vietoj holografinių užrašų randame baltos spalvos užrašus. Išorėje informacijos nedaug, tačiau, kaip ir daugumoje Avon kosmetikos gaminių - visą likusią informaciją randame perplėšę pakuotę - t.y. vidinėje kartono pusėje.

Kvapas. Silpnas, beveik nejaučiamas kosmetikos priemonėms būdingas kvapas.

Konsistencija. Produktas minkštas, kreminės tekstūros.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Polyethylene, Synthetic Wax, Polybutene, Cera Alba, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Stearyl Dimethicone, Pentaerythrityl Tetrabehenate, Boron Nitride, Isodecyl Neopentanoate, Synthetic Beeswax, Tocopherol, Stearalkonium Bentonite, Propylene Carbonate, Ascorbyl Palmitate, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Tin Oxide.
+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, Mica, CI 77891, CI 42090, CI 77742, CI 75470, CI 77510.


Poveikis. Pieštukas nepaprastai lengvai dengiasi ant odos ir bene tobulai tolygiai paskirsto produktą. Tobulai nėra, nes lyg ir jaučiamas kažkoks kietumas - reikia šiek tiek atidumo, tačiau labai daug vargo paskirstant tikrai nėra.

Padengus pieštuką ant odos jis labai greitai sudžiūsta ir užsifiksuoja, todėl tik tik akių kontūrui, bet ne jo išsklaidymui (sukurti padūmavusį įvaizdį). Ir kas smagiausia - užsifiksavus priemonei ji niekur nebejuda net ir patrynus akies voką. Aš labai abejojau, ar tai vandeniui atspari priemonė? Ar gali būti paprastas pieštukas atsparus vandeniui? Taip, bandžiau ir naudojau vandens sąlygomis, ežere, ir pieštukas puikiai išsilaikė be jokių problemų.


"Magenta Max" atspalvis iš pirmo žvilgsnio atrodo rožinis, tačiau jis labai visoks: turi ir violetinio atspalvio. Turi truputį matomų, stambių spindinčių dalelių, tačiau šalia matome ir metalinio efekto užbaigimą. O ir pati spalva labai priklauso nuo apšvietimo: gali atrodyti ir ryškiai rožinė ir violetinė... Keistas, ryškus ir intensyvus atspalvis. Tiesa, dažnai su rožiniais atspalviais būna bėda - jais pasidažius akys gali atrodyti kaip užverktos, tačiau su šituo pieštuku tai visiškai negręsia, tikriausiai dė metalinio efekto spndesio.

Jau minėjau, kad pieštukas yra vandeniui atsparus ir net trinant akis niekur nesijudina iš vietos, todėl tikriausiai nenuostabu, kad be jokių problemų išlieka visą dieną ten, kur padengėme.

Nors puikiai suvokiu, kad šitas atspalvis išskirtinai šiltojo sezono priemonė, tačiau man labai patinka, kai lengvai jis dengiasi, man patinka jo ryški spalva, man patinka kad jis tvirtai prikimba prie odos ir yra atsparus nutrynimui ir vandeniui, nors lengvai nusivalo vandeniui atspariu makiažo valikliu ir puikiai išlieka. Ar verta tokį pieštuką turėti vienam sezonui - verta! Kad neatrodyčiau vulgariai ar neperkraučiau savo makiažo, aš pieštuką naudoju su pereinamosiomis, beveik mano odos spalvos šešėlių spalvomis ir mėgaujuosi palyginus ryškiu, tačiau kasdienai tinkamu makiažu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Aš galvočiau, kad ne Magneta, o Magenta :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, jūs visiškai teisi, ačiū už pastebėjimą :) Skubu taisyti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą