CATRICE Beautifying lip smoother - spalvą suteikiantis lūpų balzamas/ lūpų blizgesys

Rašyti ar nerašyti? Štai kur klausimas? Šiandien savo dekoratyvinės kosmetikos įrašą norisi pradėti būtent tokiais žodžiais, mat pati suabejojau dėl šito įrašo. Catrice Beautifying lūpų priemonės tikrai dar parduodamos, bent jau internetinėje kompanijos svetaineje esančiame asortimente yra, tik nebėra šitų atspalvių - yra visai kiti. Tačiau sudėtis tai ta pati, pakuotės tokios pat, tad turėtų ir priemonė veikti taip pat ar ne? Po kelių dienų abejonių, aš visgi nusprendžiau parodyti ir papasakoti - galbūt tai bus naudinga informacija, jei visgi ieškosite ir įsigysite šias priemones, net jei atspalviai bus visai kiti.

"Labiausia nesuvokiama pasaulyje yra tai, kad pasaulis suvokiamas."
A. Einšteinas



Produktas: CATRICE Beautifying lip smoother - spalvą suteikiantis lūpų balzamas/ lūpų blizgesys (atspalviai: "010 Sweet Caramel" ir "020 Apricot Cream")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms ir rūpintis lūpų oda
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: maitina ir drėkina lūpas
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: kiekvienas po 9 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Beautifying Lip Smoother priemonė tinkama natūraliam, kasdieniam makiažui: subtilūs pasteliniai atspalviai su spindinčiu užbaigimu suteikia minkštų ir gerai prižiūrėtų lūpų efektą. Priemonė vizualiai išlygina lūpų raukšleles ir jos atrodo lygesnės. Aplikatorius su plaukeliais ir praktiška tūbelės formos pakuotė garantuoja lengvą aplikavimą.


Iš pirmo žvilgsnio lūpų blizgesių/ balzamų pakuotės atrodo gana paprastos, tačiau man jos minimalistiškai gražios. Pastelinių spalvų plastikas patogus išspausti produktą, kuris labai gražiai slenka žemyn, todėl tikriausiai išnaudoti maksimalų priemonės kiekį iš tūbelių. Metalo imitacijos dangteliai palyginus sunkūs, tačiau dizainui prideda to 'švaraus' efekto jausmą. Tokios labai mielos, nevaikiškai atrodančios pakuotės mane nuteikia maloniai.

Po dangteliais randame priemonių aplikatorius, kurie yra kirstos formos su švelniais plaušeliais, plaukeliais. Labai primena lūpų kempinėles, tik kad jų forma kitokia. Man aplikatoriai labai patogūs naudoti, labai gražiai ir lengvai paskirsto produktą. Taip, jie turi tendenciją po keliolikos naudojimų nuteplioti šalia esantį plastiką, o jei nenuvalysime ilgesnį laiką - ir užsukimo griovelius, bet patogumas man superinis, tad aš nieko prieš kartais nuvalyti priemonės perteklių aplink aplikartorių.


Kvapas. Abu lūpų balzamai turi saldų kvapą ir saldų skonį. Labai malonus ir visiškai neerzinantis aromatas. Nepasakyčiau, kad išlieka ilgai, tačiau be abejonės, su kiekvienu dažymu nuteikia maloniai. Juk ir netyčia patekus į burną, maloniau saldus, nei cheminis priemonės skonis?

Konsistencija. Vidutinio tirštumo su jaučiamu riebumo. Tačiau smagiausia, kad visiškai nelipni (kas jau kas, o lipnumas mane itin erzina).


Sudėtis: POLYBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), OCTYLDODECANOL, SORBITAN OLIVATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, MICA, SILICA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), MYRISTYL LACTATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SACCHARIN, BHT, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pastaruoju metu aš pirmenybę teikiu toms dekoratyvinėms lūpų priemonėms, kurios nereikalauja preciziskumo, kurias lengva padengti ir kurias galiu derinti net ir su labai minimaliu makiažu. Šiuo metu mano diena tokia įtempta, jog kartais laiko sąnaudos makiažui būna itin minimalios, o jo pataisymui dažniausiai visiškai nebelieka laiko. Todėl augindama mažą vaikutį, aš pamėgau spalvotus lūpų balzamus, kuriuos iki šiol vis keisknodavau. Pamenate, sakydavau, kad priemonė nei šis, nei tas - nei tai normalus blizgesys, nei tai normalus balzamas. Atrodo pasaulis apsivertė aukštyn kojomis ir tokie lūpų produktai dabar man labai patinka. Būtent toks yra iš šis blizgesys/ balzamas - turintis abiejų produktų savybių ir niekaip tu jiems nepriklijuosi tik balzamo arba tik blizgesio etikėtės.

Priemonės ant lūpų dengiasi labai lengvai ir joms visiška nereikalingas veidrodis ar didelis preciziškumas: dienos eigoje galiu greitai ja perbraukti lūpas ir atnaujinti spalvos intensyvumą bei blizgesį. Aišku, tos spalvos tokiose priemonėse nėra daug. Rezultatuose apačioje matysite, kaip natūraliai atrodo lūpos, tokios tinka prie no-makeup makiažo, kasdienio makiažo ar labai ryškių akių makiažo, kai nesinori ryškinti lūpų. O man, jei niekur neinu, ir toms dienomis, kai iš viso nesidažau, naudoju kaip lūpų balzamą.

Priemonė iš tiesų puikiai veikia kaip balzamas. Esu ne kartą pasakojusi, kad mano lūpos yra lepnios, linkusios greitai skeldėti ir sausėti. O aš jau kuris laikas visiškai nenaudoju jokio balzamos, išskyrus šiuos blizgesius. Ir per naudojimo laikotarpį neturėjau nė menkiausio pasausėjimo, nė menkiausio sudirgimo ar skeldėjimo. Atvirkščiai, po priemonės mano lūpos tampa švelnios, pamaitintos ir neblogai sudrėkintos. Na, ir kaip tokios priemonės nemylėti? 😊

"010 Sweet Caramel"

Aš turiu du priemonės atspalvius "010 Sweet Caramel" ant rankos atrodo rudesnė, labiau nude atspalvio. Tuo tarpu "020 Apricot Cream" tarsi lengvo oranžinio, su trupučiu rausvos atspalvio. Tačiau žiūrint į lūpas ir efektą ant lūpų, skirtumas tarp jų labai labai mažas - kažkodėl su abiejais atspalviais lūpos atrodo beveik vienodai. Jei manęs paklaustumėte, kuri man patinka labiau - tikrai nesugebėčiau atsakyti - efektas bene vienodas.

Užtat man labai patinka, kaip priemonė vizualiai išlygina lūpų odą, ji atrodo jaunesnė, lūpos vizualiai putlesnės. O lūpų makiažas, gal ir dėl spindinčio efekto, jaunatviškesnis. Ir gražu ne tik kasdien, bet ir prie daugumos makiažų. O kartais naudoju po lūpų dažais, arba ant jų - kad suteikti blizgesio efektą turimai spalvai. Tačiau jei naudosite vieną - išgausite labai natūralų, prislopintų lūpų tono efektą.

"020 Apricot Cream"

Vienintelis priemonės minusas mano akimis yra labai trumpas išsilaikymas - geriate, valgote? Ir nieko nelieka ant lūpų. O ir padengus blizgesys pakankamai greitai susigeria į odą ir tenka vėl iš naujo aplikuoti. Tačiau, kaip jau minėjau ir turėdama galvoje kaip lengva ir be jokių pastangų jį galima padengti, tai man nesukelia jokių problemų. Net ir namuose šita priemonė mano kišenėje, ir stovėdama prie puodų ar žaisdama su vaiku galiu greitai padengti lūpas suteikdama jiems drėgmės, maitinimo ir su švelniu atspalviu jausdamasi šiek tiek gražesnė, net jei esu tik namų šeimininkė (šiuo metu).

Tai man šitie blizgesiai/ balzamai labai labai patiko. Manau paeiliui sunaudojusi, eisiu ieškoti parduotuvėse, kokie atspalviai šiuo metu yra stenduose ir įsigysiu kokį neutralesnio atspalvio. O jei jums patinka tokios 'neaiškios' priemonės (t.y. nei tai balzamas, nei tai blizgesys), tuomet galiu rekomenduoti ir jums - kaip už tokią kainą tikrai nenusivilsite. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai