SAMPLE SIZE. ISADORA "Wake Up Make-Up" makiažo pagrindas su SPF 20 (atspalvis "06 Cool Beige")

Mėginių įrašų mano tinklaraštyje tikrai bus, nes man ne tik patinka bandyti, tačiau ir pabandyti apibendrinti kokius potyrius sukelia mėginukai, kokią nuomonę susidariau ir sau pačiai, susidėlioti priemones, kurias potencialiai norėčiau išbandyti, o nuo kurių geriau laikytis atokiau.

IsaDora kompanijos produktų  mano tinklaraštyje iki šiol nebuvo. Visuomet pasižvalgydavau siūlomų produktų asortimente ir niekaip neišsirinkdavau to vieno ar poros produktų, kuris/ kurie mane itin sudomintų. Todėl mėginių dėžėje radusi IsaDora Wake up Make-up makiažo pagrindo mėginį savotiškai apsidžiaugiau - pagaliau galėsiu išbandyti ir turėti bent šiokią tokią nuomonę. Net negalvojau, kad pagrindas gali būti prastas ar neįdomus. O kaip iš tiesų?


Ką žada gamintojas: Nuovargio žymes paslepiantis makiažo pagrindas visų tipų odai. Itin ilgai drėkina, paslepia nuovargio žymes! Wake up make-up makiažo pagrindas paryškina odą, paslepia nuovargio žymes ir odos netobulumus. Itin lengvai dengiasi, švelni tekstūra tarsi antros odos prisilietimas. Itin ilgai išlieka, puikiai drėkina. SPF 20.

- Paslepia nuovargio žymes;
- Švelni tekstūra;
- Itin ilgai drėkina;
- Visų tipų odai;
- SPF 20.
- Be kvapiųjų medžiagų. Patikrinta kliniškai.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone, Mica, Ethylhexyl Methoxycinnamate/ Octinoxate, PEG-10 Dimethicone, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Butylene Glycol, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-3-diisostearate, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Magnesium Sulfate, Dimethicone/ PEG-10/15 Crosspolymer, Dimethicone/ Vinylmethylsiloxysilicate Crosspolymer, Methicone, Nylon-12, Propylene Glycol, Lauroyl Lysine, Silica, Dipropylene Glycol, Sorbitol, Polyvinylalcohol Crosspolymer, Carboxymethyl Chitin, Talc, Sodium Citrate, Panthenol, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Tin Oxide, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, CI 77163, CI 77491, CI 77499, CI 77891.

Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 29,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, pigu.lt, Kosmada


Mano potyriai. Pirmiausia apie tai, kas akivaizdu - makiažo pagrindas yra gerokai per tamsus mano veido odai. Nuotraukoje žemiau matysite, koks akivaizdus skirtumas. Priemonės konsistencija atrodo skystoka, tačiau ji sunki ant veido odos ir labai jaučiasi padengus.

Pats padengimas buvo kažkokia katastrofa: makiažo pagrindas veliasi ant odos, dengiaisi netolygiai ir plėmais. Ko pasekoje veidas ne tik atrodo lyg būtų purvinas, bet dar ir atrodo, kad nemoku pasidengti makiažo pagrindo! O tą aš tikrai moku - tiesiog šios priemonės formulė tokia...

KAIRĖJE: natūralus veidas be jokiu priemonių
DEŠINĖJE: su Isadora makiažo pagrindu

Kadangi makiažo pagrindas man per tamsus, aš pabandžiau ant jo padengti šiek tiek šviesesnę kompaktinę ir birią (sekantį kartą) pudrą, ir rezultatas iš tiesų buvo neblogas spalvos atžvilgiu, tačiau kalbant apie veido išvaizdą... viskas atrodė dar baisiau, nes makiažo pagrindas sukrito į poras, paryškino visus odos netobulumus ir kiekvieną raukšlelę, kuriuos šiaip jau dauguma makiažo pagrindų pajėgūs neblogai užmaskuoti. Apskritai atrodo, kad priemonės maskavimas būtų vidutinis-intensyvus, tačiau... tas netolygus padengimas ir prasta spalva ir sukritimas į poras neleidžia normaliai susikoncentruoti, kaip priemonė maskuoja. 

Kažkas baisaus šita priemonė, kažkaip tikėjausi nemažai, bet matau tik vieną privalumą - oda šiek tiek labiau spindi, tarsi norėtų suteikti natūraliai sveiko spindesio. Tačiau aš jis vertas įsigyti tik dėl to? Nea. Aš tris kartus tepiau veidą su šia priemone ir niekad neužbaigdavau makiažo, tiesiog eidavau prausti veido, nes netikiu, kad kokia kita priemonė suteiks makiažui normalią išvaizdą. Tad vienu žodžiu - nieko gero iš šito pagrindo aš nematau - netiko ir visiškai nepatiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai