RITUALS... Advent Edition Watermelon & Pomegranate kvapnioji žvakė iš limituoto advento laikotarpio leidimo su arbūzų ir granatų aromatu

Adventas prabėgo, ir jei atidžiai sekėte naujus blogo įrašus, galėjote stebėti, kaip kasdien atidarinėju kalendorių ir kasdien rodau jums ką radau, šiek tiek pasakoju apie savo dieną, mintis ir emocijas. Šio įrašo rašyti tikrai neketinau, bet nesenai dėl advento kalendorių buvo kilusi karšta diskusija: kas geriau - pincetai, tušti indeliai ir dušo kepurėlės ar žvakutės, turinčos simbolinę prasmę ir suteikiančios nepaprastai malonaus aromato namams?

"Žodis, einantis iš širdies į širdį, pasiekia širdį."
N. Gandževi



Aš esu už žvakutę kalendoriuje, vietoj to, kad gaučiau smulkmenas ir tokius niekniekus, kurie verti šiukšlių dėžės. Taip, kiekviena naudoja pincetą, žirklutes ar tuščią indelį, tačiau... jeigu jau naudoji tokius dalykėlius, juos paprastai jau būni nusipirkęs, turi namie, jie tarnauja eilę metų ir pakaitinių jiems tikrai nereikia, tiesa? O va advento žvakutės - visai kitas reikalas.

Pirkdama advento kalendorių aš žinojau, kad jame bus keturios advento žvakutės - po žvakutę kiekvienai advento savaitei. Simbolinis švenčių laukimas, skirtas paeiliui vilčiai, išganymui, džiaugsmui ir meilei. Tikriausiai ir jūsų manuose gyvena tradicija deginti žvakes iki švenčių ir galvoti po norą kas savaitę bei laukti šv. Kalėdų? Žvakučių aš tikėjausi, žinojau, kad jos bus ir jei planuočiau pirkti Rituals... advento kalendorių ateinančiais metais - žinau, kad žvakutės ten irgi bus, irgi lauks... Ir dar girdėjau įvairių pabambėjimų, kodėl tos žvakės vienodo kvapo? O jūs įsivaizduokite, kad visas keturias, skirtingų kvapų uždegate vienu metu... Nieko gero... Ką? Nedegti kartu galima? Bet gi tai ir yra šio kalendoriaus kūrėjų esmė - tikros advento žvakės jaukiam šventiniam laukimui!


Nors nesu didelė kvapiųjų žvakių mylėtoja ir prisiekusi dievintoja, tačiau kvapni žvakutė visuomet maloniai nuteikia ir suteikia namams jaukumo. Nesu tikra, ar šias, advento leidimo žvakutes yra galima ar kada bus galima įsigyti, tačiau jos kvepia nerealiai gerai. Pirma tik atidariusi žvakutės langelį suraukiau nosį - arbūzų ir granatų kvapo žvakė visai nepriminė žiemos ir šventinio laukimo. Šie vaisiai visuomet asocijuojasi su vasara, tiesa? Bet žvakės net nepriminę vasaros, priešingai. Pauosčiusi pasijaučiau tikroje žiemos pasakoje su Kalėdinės eglutės kvapu, su žiemiškais skanėstais ir lengvu smilkalų aromatu, su tobulai suderintu kvapu žiemai. Kažkas nerealaus... ir kvapas kambaryje pasklinda regis vos uždegus žvakutę, tad atrodo labai kokybiškos.


Kiekvienos mini žvakutės tūris po 25 g, tačiau preliminarios kainos negalėčiau pasakyti. Jei skaičiuojant standartinės žvakės kainą, galėtų būti apie 1,69 Eur kiekviena. Bėda ta, kad tai limituoto leidimo priemonės, kurias turi tik tos, kurios šiais metais nusipirko advento kalendorių. Mane žvakutės labai sugundė pažiūrėti jų nuolatinę žvakių kolekciją ir galbūt išsirinkti kažką skanaus tiems retiems deginimams, kai norisi kvapnaus ir malonaus aromato? Tačiau be abejonės - jau geriau kvapni žvakė, kurios kvapu pasimėgausiu niūriomis žiemos dienomis, nei visiškai nereikalingi kojų pirštų skirtukai ar kažkur numesta dušo kepurėlė, tiesa?
Ar esate bandę Rituals... kvapniąsias žvakes? Kuri buvo tavo mylimiausia?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai