GREEN FEEL'S skysti muilai: minkštinamasis su medaus ir migdolų ekstraktais; drėkinamasis su agurkų ir alavijų ekstraktais; maitinamasis su šaltalankių ekstraktu

Tęsiant trumpuosius įrašus, šį kartą jokio naujo mėginio jums neturiu ir nieko naujo iš mėginių dėžės neišbandžiau, tačiau jau kuris laikas paeiliui naudoju skystus rankų muilus iš Green Feel's. Juos nusipirkau trijų skirtingų rūšių, norėdama palyginti tarpusavyje ir pasižiūrėti, kuris man labiausiai patinka, kuo jie skiriasi ir ar tikrai muilas sugeba minkštinti, drėkinti bei maitinti rankų odą?

"Nežinau, kur geriausiai jaučiasi pabaisos, - abejodamas pasakė Paršelis. - Bet maži gyvulėliai, pavyzdžiui, paršeliai, tokiu atveju geriausiai jaučiasi namie. Arba dar geriau - po lova!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: GREEN FEEL'S skysti muilai: minkštinamasis su medaus ir migdolų ekstraktais; drėkinamasis su agurkų ir alavijų ekstraktais; maitinamasis su šaltalankių ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: pašalinti rankų odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems tipams, visai šeimai
Labiausiai patiko: gana geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: nei maitinimo, nei drėkinimo, nei minkštinimo odai rankų neteikia
Tūris: kiekvienas po 400 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas:
MINKŠTINAMASIS: Minkštinamasis skystasis muilas su medaus ir migdolų ekstraktais. Priemonėje esantys natūralūs ekstraktai pasižymi odą maitinančiomis bei minkštinančiomis savybėmis, todėl oda bus ne tik švariai nuprausta, bet ir ypatingai puoselėjama. Muilas skleidžia malonų migdolų kvapą. 
Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės užtepkite ant sudrėkintos odos. Įtrinkite. Nuplaukite.

DRĖKINAMASIS: Drėkinamasis skystasis muilas su agurkų ir alavijų ekstraktais itin švelniai nuprausia odos nešvarumus, o sudėtyje esantys natūralūs ekstraktai padeda pasirūpinti rankų odos grožiu. Šie ekstraktai pasižymi intensyviomis drėkinamosiomis savybėmis. Priemonė alsuoja ypatinga gaiva. 
Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės užtepkite ant sudrėkintos odos. Įtrinkite. Nuplaukite.

MAITINAMASIS: Maitinamasis skystasis muilas su šaltalankių ekstraktu. Priemonėje esantis natūralus ekstraktas pasižymi intensyviomis maitinamosiomis savybėmis, todėl padės Jūsų odai būti glotniai ir elastingai. Priemonė kvepia nuostabiaisiais šaltalankiais. 
Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės užtepkite ant sudrėkintos odos. Įtrinkite. Nuplaukite.

Sudėtis: 
MINKŠTINAMASIS: Aqua*, Coco-Glucoside*, Sodium Coco-Sulfate*, Glycerin*, Glyceryl Oleate*, Coco-Betaine*, Xanthan Gum*, Mel (Honey) Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Extract*, Panthenol*, Lactic Acid*, Benzyl Alcohol*, Dehydroacetic Acid*, Parfum*, Benzyl Salicylate**.

DRĖKINAMASIS: Aqua*, Coco-Glucoside*, Sodium Coco-Sulfate*, Glycerin*, Glyceryl Oleate*, Coco-Betaine*, Xanthan Gum*,  Cucumis Sativus (Cucumber) Extract*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Panthenol*, Lactic Acid*, Benzyl Alcohol*, Dehydroacetic Acid*, Parfum*.

MAITINAMASIS: Aqua*, Coco-Glucoside*, Sodium Coco-Sulfate*, Glycerin*, Glyceryl Oleate*, Coco-Betaine*, Xanthan Gum*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract*, Panthenol*, Lactic Acid*, Benzyl Alcohol*, Dehydroacetic Acid*, Parfum*.

*ekologiški sertifikuoti ar natūralios prigimties ingredientai. 
** medžiaga įeinanti į kvapiųjų medžiagų sudėtį.
Tinka veganams.


Mano nuomonė.  Labai smagu matyti didesnes skysto muilo pakuotes, kuriomis vonios kambaryje galiu džiaugtis ilgesnį laiką - mane labai nervina per kelias savaites pasibaigiančios mažos muilo pakuotės, kurias vis reikia keisti ir keisti. Galiausiai - ir motulei Gamtai daug geriau, kai naudojame didesnėse pakuotėse esančius produktus, taip vartodami mažesnius plastiko kiekius. Žinau, dabar skamba nelogiškai, nes juk ir pakuotė didesnė, tačiau kalbu apie tai, kad kol sunaudosite vieną tokią pakuotę, nusipirksite bent porą mažų su tomis pačiomis pompomis, tiesa?

Man šie muilai labai jau primena Margarita muilus, tik lieka neaišku, kuri kompaniją ką nuo kurios kopijavo. Apskritai socialinėse erdvėse vis pastebiu vienos ar kitos kompanijos kitai mestas pašaipias replikas, kas nei gražu, nei "skanu". Jums abiems pakaks vietos po saule, tik kurkite iš tiesų gerus produktus ir pirkėjai tai tikrai įvertins! 

Tad pakuotės žalio plastiko, su pompomis ir labai dailiomis pakuotėmis. Cosmoway be abejo turi gerus dizainerius, kurie sugeba patraukliai pateikti kosmetikos gaminius. Priemonių konsistencija praktiškai vienoda - želinė ir labai jau panašaus skystumo, tačiau ne per skysta. Nežinau ar dėl konsistencijos, tačiau vis susiduriu su bėda, kad priemonė sudžiūva pompoje ir ją užkemša, tad reikia krepštyti ir palyginus dažnai valyti. Ir ne, tai nėra dėl reto naudojimo - muilo dozatorių vien aš spaudžiu apie 20 kartų per dieną, plius dar mano vaikas ir vyras. 

Visų priemonių kvapas turėjo būti kažkas gundančio, patrauklaus ir labai skanaus, bent taip įsivaizdavau pirkdama medaus, šaltalankių ar agurkų kvapo prausiklius rankoms. Drėkinamasis su agurkais kvepia gaiviai ir gal kažkiek primena alavijų ir agurkų mišinį. Mano nuomone jo kvapas pavykęs geriausiai. Daugiausiai tikėjausi iš šaltalankių kvapo muilo - jis lyg ir maloniai kvepia, bet ne tais tikrais šaltalankiais, labiau šaltalankių arbata ar kosmetiniu šaltalankių kvapu... Visgi minkštinamojo muilo kvapas buvo pats prasčiausias - jau tikiesi kreminio, minkšto, saldaus muilo aromato, o gauni nemalonų, neaiškų kosmetinį kvapą, kurio medumi liežuvis neapsiverčia vadinti. Gaila, nepaprastai gaila, tačiau aromatus kompanijai dar tikrai reiktų tobulinti.

Muilai gerai putoja ir tikrai nepriekaištingai gerai plauna rankas, tačiau... na pažadukai pažadukai... Nei vienas iš muilų nedrėkina, neminkština ir tikrai nemaitina rankų odos, nė pro kur. Tačiau rankų odos tikrai nesausina, po plovimo oda jaučiasi maloniai. Hmm... galiausiai galiu tik patvirtinti, kad mano lūkesčiai dėl šių muilų buvo didesni ir toli gražu ne visi buvo pateisinti: nuvylė kvapai, papildomo poveikio apart prausimo, rankų odai nėra; tačiau visa kita kaip ir gerai. Vertinant kainos ir kokybės santykis mane tenkina. Ir kad ir kaip Green Feels ir Biok Laboratorija nori skirtis viena nuo kitos ir pabrėžia savo gerumą bei išskirtinumą, bet kol kas gamina labai panašius produktus ir panašios kokybės gaminius, na, bent jau muilai tai labai jau panašus...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai