PIRMAS ĮSPŪDIS. BENEFIT "Boi-ing" Hydrating Concealer - drėkinantis maskuoklis No.2. Light/ Medium

Mėginukai mėginiai... Ir šį kartą mėginys, kurio labai laukiau ir nekantravau išbandyti - Benefit maskuoklis! Benefit kosmetika turi tą geros kompanijos vardą - nepaneigsi, tačiau antakių priežiūros priemonės yra labai geros ir vertinamos. O va maskuokliai? boi-ing linijos maskuokliai yra dar gana šviežias kompanijos produktas, tad labai smalsu, kaip jie veikia. Dar labiau džiugina, kad mano rankuose - drėkinančio maskuoklio mėginėlis!

" - ...ir vėl pamečiau uodegą, ir pašiūrė griūna! - su niūriu pasimėgavimu užbaigė Nulėpausis.
Pūkuotukas ir Paršelis susižvalgė.
- Tai gal eikime pasivaikščioti? - pasiūlė Pūkuotukas.
- Kodėl gi ne? - susitaikęs su likimu tarė asiliukas. - Galų gale juk bet kur galiu būti nelaimingas..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Ką žada gamintojas: Turėdama maskuojamąją priemonę „Boi-ing“, iš lovos visada lipsi ta koja, nes ji išspręs bet kokią problemą. Gyvenimas gal ir ne visuomet gražus, bet tu gali tokia būti visada! Nenusimink dėl sausos paakių odos ar tamsių šešėlių. Drėkinamoji ir maskuojamoji priemonė „Boi-ing“ paslėps tamsius ratilus ir gerokai išlygins smulkias raukšleles. Ši drėkinamoji ir glotninamoji priemonė su vitaminu E ir obuolių sėklų ekstraktu sudrėkins odą 6 valandoms*. Su vitaminu E ir obuolių sėklų ekstraktu. (Anksčiau vadinta „Fakeup“. Tie patys atspalviai, ta pati puiki sudėtis!
* 10 naudotojų instrumentinis tyrimas.
Padengia odą perregimu sluoksniu. Lengva konsistencija. Natūraliai atrodo. 100 % patvirtino, kad drėkina odą**.
** Naudotojų apklausos rezultatai. 
Perbrauk drėkinamąja ir maskuojamąja priemone „Boi-ing“ po abiem akimis. Bevardžiu pirštu švelniai tapšnodama išorės link, paslėpk tamsius ratilus ir raukšleles. Drėkinamąja ir maskuojamąja priemone galima tepti ir kitas sausas veido vietas bei nelygumus. 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, C12-15 ALKYL BENZOATE, POLYETHYLENE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETEARYL ISONONANOATE, NYLON-12, SILICA, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, BENZOIC ACID, ETHYLHEXYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL STEARATE, HEXYLDECANOL, BUTYLENE GLYCOL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, BHT, TOCOPHEROL
+/-: CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Kiekis: mėginio kiekis 0,05 g. Pilnas gaminio kiekis 3,5 g
Kaina: 24,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano potyriai. Pirmiausia - tai visiškai nesitikėjau, kad maskuoklis bus tokios kietos konsistencijos. Drėkinantys maskuokliai tikrai turėtų būti gerokai skystesni, sausai odai visiškai netinka tokios kietos, tirštos konsistencijos maskuokliai... 

Kaip matote nuotraukoje apačioje, man visai neblogai sekėsi jį paskirstyti ant odos su maskuoklio šepetėliu. Koncentravausi zonoje aplink akis, ypač norėjau paslėpti savo itin tamsius paakius. Ir iš dalies man tai pavyko - nors nepilnai, tačiau paakiai tikrai atrodė neblogai pamaskuoti. 


Nepasakyčiau, kad priemonė yra drėkinanti - jos konsistencijoje jaučiamas riebumas, lyg aliejingumas, todėl padengus veidas blizga, bet... nedrėkina. Na nejaučiu ir tiek. Galbūt maskuoklį ir vertinčiau palankiai, bet po 4 valandų viskas, kas buvo paakiuose sukrito į smulkiausias raukšleles ir vaizdas toli gražu nedžiugino. Nepatiko ir nesugundė; konsistencija tikrai ženkliai per tiršta ir per sunki sausai odai; drėkinimas - tikrai nereiškia aliejingumo;  o ir trumpas išlikimo laikas nedžiugina. Be viso to - nemaskuoja jis tobulai. Tad tai tikrai ne mano tipo produktas ir netinkamas sausiems paakiams...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai