EO LAB "Instant Lifting" stangrinamasis paakių serumas su irisų, migdolų aliejumi, juodaisiais ikrais ir hialurono rūgštimi

Paakių priežiūrai šį kartą rinkausi Eo Lab paakių serumą. Mano viduje dabar toks stimulas, išbandyti kuo daugiau šios kompanijos produktų ir atrasti savų perliukų, kad baigus vieną vis žiūrinėju, o ką dar būtų galima įsigyti. Apie kompanijos produktus kol kas neturiu vieningos nuomonės: pasitaikė ne vienas neblogas perliukas, tačiau ne tiek jau ir mažai priemonių, kurios tokios taip sau - lyg ir veikia, bet antrą kartą jų nekartočiau ir negalvočiau apie pirkimą. O kaip jums sekasi draugauti su kompanijos priemonėmis? Ar jau išbandėte? Galbūt atradote kažką, ką kartojate nuolat?

"Paimk gyvenimą į savo rankas, ir kas atsitiks? Siaubingas dalykas: nėra ką kaltinti."
Erika Jong


Produktas: EO LAB "Instant Lifting" stangrinamasis paakių serumas su irisų, migdolų aliejumi, juodaisiais ikrais ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: stangrinti, drėkinti, jauninti paakių odą
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: drėkina 
Labiausiai nepatiko: stangrinamojo efekto praktiškai nesijaučia
Tūris: 30 ml
Kaina*: 7.99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: EO LAB serija sukurta natūralių aliejų ir organinių ekstraktų pagrindu, naudojant naujausios kartos pažangiausias mokslines technologijas. Serumas prižiūri ir puoselėja odą aplink akis. Pasižymi standinamuoju poveikiu. Sudėtyje yra 98% augalinės kilmės medžiagų. 
Aktyviosios veikliosios medžiagos; organinis irisų užpilas, organinis migdolų aliejus, juodųjų ikrų ekstraktas, hialurono rūgštis. Organinis irisų užpilas maitina ir drėkina odą. Organinis migdolų aliejus pasižymi jauninamuoju poveikiu. juodųjų ikrų ekstraktas stangrina ir tonizuoja odą. Hialurono rūgštis efektyvus drėkinamasis komponentas.
Naudojimas: tepti nedideliu serumo kiekiu odą aplink akis.


Minkšto plastiko paakių serumo pakuotė atkeliavo įdėta į kartoninę dėžutę, kaip ir dauguma tokio tipo priemonių. Abiejų pakuočių dizainas visiškai vienodas - baltame fone violetinių gėlių (tikrai ne irisų) paveiksliukas ir daug užrašų. Nieko įmantraus ir nieko įspūdingo, tačiau svarbiausia, kad pakuotė patogi naudoti, plastikas tiesiog tobulo minkštumo išspausti produktą.

Mane gal šiek tiek išgąsdino didžiulis kiekis. Kas pakuoja paakiams skirtas priemones du kartus didesnės talpos pakuotėse? Paprastai 15 ml pakuotės pakanka labai ilgam, o čia 30 ml! Oho, atrodo pirmus kartus, kol nepradedi naudoti ir nesuvoki, kaip greitai priemonė senka indelyje.

Kvapas. Labai lengvas, natūralus ir visiškai neutralus. 90% naudojimo aš visiškai nieko neužuodžiu, tad galima sakyti, kad priemonė beveik bekvapė.

Konsistencija. Baltos spalvos produktas ne veltui užvadintas serumu. Priemonė visiškai neaitinka kremo pavadinimo, yra skysta, vandeningos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Organic Iris Sibrica Floral Water, Organic Prunus Amygdalus Oil, Olus Oil, Glycerin, Hyaluronic Acid, Caviar Extract, Hydroxyethyl Acrylate (and) Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

98% augalinės kilmės.
Be silikonų, be parabenų, be kvapiųjų medžiagų.


Poveikis. Lengvos konsistencijos produktas itin greitai susigeria į odą aplink akis. Nesu tikra, ar dėl spartaus susigėrimo, ar dėl pernelyg lengvos konsistencijos, priemonės man reikia ne tiek jau mažai. Tad nenuostabu, kad tas 30 ml kiekis nebe taip gąsdina ir naudojasi palyginus sparčiai.

Šį serumą/ kremą pirkau dėl žadamo stangrinamojo poveikio. Žinote, vis dar ieškau produkto, kuris nekainuotų nenormalių sumų ir gebėtų šiek tiek pastangrinti senstančius mano paakius. Tačiau iš karto turiu pasakyti, kad produktas neturi stangrinančių savybių ir negeba pakelti odos bei suteikti jai jaunatviškesnės išvaizdos. Jaučiu, kad serumas iš tiesų gerai drėkina, bet tai yra visiškai viskas, ką jaučiau per visą naudojimo laiką... Visiškai nesutinku, kad tai brandžriai odai skirta priemonė - tikrai nesuteiks norimo efekto... Jei jau norisi naudoti vyresnio amžiaus moterims, tikriausiai rekomenduočiau naudoti serumą, o jam įsigėrus ir kitą, intensyvesnio poveikio kremą. Tačiau jei ieškote tik drėkinamojo efekto - gali būti visai neblogas produktas. Manęs tiesą pasakius visai nesužavėjo - daugiau nei pusę pažadų ant pakuotės oro burbulai, neatitinkantys realybės ir nors neblogai drėkina, bet kremą vertinčiau viduriuku.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai