EYLURE "DyBrow" ilgalaikių antakių dažų rinkinys "Black" suteikiantis efektą iki 6 savaičių

Prieš kelis metus savo antakius tvarkydavau ir ryškindavau tik grožio salone ir patikėdavau tik profesionalams. Galiausiai kažkuriuo metu man pabodo kas mėnesį ar du lakstyti pas meistrę, dažyti, šalinti nereikalingus vašku, ir nusprendžiau dažyti namie. Galiausiai kas gali nepavykti? Antakiai ne kojos - atauga. Sunkokai, bet atauga. Įsigijau Eylure antakių dažus su mintimi, kad brangiau yra geriau. 

"Reikia nuo kažko pasitraukti, kad galėtum prie kažko prieiti."
Justinas Marcinkevičius



Produktas: EYLURE "DyBrow" ilgalaikių antakių dažų rinkinys "Black" suteikiantis efektą iki 6 savaičių
Gamintojas: "Original Additions" London, UK. Pagaminta Austrijoje
Paskirtis: nudažyti antakius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paprastas ir patogus naudoti
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 10 ml + 5 ml
Kaina*: 14,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: EYLURE antakių dažymo rinkinys pasižymi intensyvia juoda spalva. Šį rinkinį  paprasta naudoti, o antakių dažai išlieka iki 6 savaičių. Gaminio užteks iki 12 užtepimų.

Pakuotę sudaro:
Tūbelė su dažomuoju kremu (5 ml),
Buteliukas su aktyvatoriumi (10 ml),
Plastmasinė mentelė,
Šepetėlis.

Dažų paruošimas:
Į 2 cm kreminių dažų įlašinti 5 lašelius aktyvatoriaus, mentele išmaišyti plastmasinėje paletėje, kol gausis vientisa masė.

Naudojimas:
Prieš dažant blakstienas nuvalyti makiažą, išimti kontaktinius lęšius. Patepti apsauginiu kremu ar vazelinu paakių odą. Šepetėliu užtepti ant antakių, laikyti 1 - 2 min. Jeigu norite intensyvesnės spalvos, dažus palikite ilgesniam laikui, bet ne daugiau kaip 5 min. Paruoštus dažus sunaudokite iš karto.

Prieš naudojimą būtina atlikti alerginės reakcijos testą
Sumaišyti 1 cm kreminių dažų su 3 lašais aktyvatoriaus. Užtepti mažą kiekį paruoštų dažų už ausies arba ant alkūnės vidinės pusės. Palikti, kad nudžiūtų. Jeigu per 48 - 72 valandas neatsirado alerginė reakcija, oda neparaudo, nėra niežulio, galite dažyti antakius. Jeigu oda sudirgo, paraudo, dažų nenaudokite.

Sudėtis:
Dažomojo kremo: Aqua, Cetearyl Alcohol, 2-Chloro-p-Phenylenediamide, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, 2,4-Diaminophenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, 2,6-Diaminopyridine, m-Aminophenol.
May contain: CI 77007, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

Aktyvatoriaus: Aqua, Hydrogen Peroxide, Triethanolamine, Phosphoric Acid, C12-13 Pareth-9.


Mano nuomonė. Pradėsiu nuo pagyrų apgalvotam rinkiniui - čia yra viskas, ko reikia nudažyti antakius. Aktivatorius ir dažomasis kremas kaip ir viskas tvarkoje. Pridėta ir tušo apikatorių primenanti lazdelė antakiams iššukuoti ir plastikinis aplikatorius. Beje, pastarasis man nepatogus naudoti - išmaišyti taip, bet padengti lengviau su kirstu antakių šepetėliu nei tokiu netiksliu aplikatoriumi. 

Naudodamasi instrukcijomis sudėjau į indelį kremą ir aktyvatorių, tačiau čia susidūriau su pirmais rimtesniais sunkumais - priemonės niekaip nenorėjo maišytis tarpusavyje ir niekaip nepavyko išgauti vientisos konsistencijos masės. Galiausiai tepiau ant antakių masę, kurią pavyko išgauti, ir vėl patyriau nesklandumų. Buvo sunkoka tolygiai padengti, matėsi dryžiai... Tiesiog kažkas aiškiai negerai su konsistencija.


Gamintojas sako, kad dažus reikia laikyti 5 minutes, tačiau praėjus šiam laikui mano antakiai neįgavo spalvos. Pastebėjau, kad dažus laikant apie 10 minučių jau galima matyti rezultatą. Nusipirkusi juodą spalvą tikėjausi intensyviai juodos spalvos, bet visai džiaugiuosi, kad ji nebuvo tokia intensyvi, greičiau lengvai pilka. Keista, kad atspalvis turėjo violetinį toną! To iš atspalvio tikrai nesitikėjau ir visai nenorėjau!

Galiausiai patys suprantate, kad mūsų draugystė labai jau nevykusi... Konsistencija sumaišius nevienalytė, gamintojo instrukcijos neatitinka realybės, juoda spalva visai ne juoda... O dar ir kaina aukštoka sakyčiau... Nusivyliau ir jau nebežinau, kokius antakių dažus reiktų pirkti. Gal tu atradai kažką super gero antakiams paryškinti? Pasidalink komentaruose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Isbandziau daug antakiu dazu, neblogi buvo Refectocil, Binocil, Apraise, bet metu atradimas yra Hairpearl is Cascada rudos spalvos. Man visi dazai laikosi kokia savaite, tai sitie 3-4sav., po to jau blanksta. Maisosi gerai, tepasi lengvai, spalva ne ryza, kainuoja gal 4-5eur, uztenka belenkaip ilgam. Tik oksidatoriu reik atskirai pirkt, bet irgi ne karve kainuoja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne į temą, bet nesakyk, kad ir tu pereini prie kreipinio "tu", ko gero labiausiai erzinantis dalykas bloguose/vloguose :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Specialiai tikrai nepereinu :D Kai kur tekstuose vis pasitaiko, bet kad visur sąmoningai rašyti "tu" neplanuoju :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą