#BODY WITH L❤V "Frisky Dreams" vonios druska su rugiagėlių žiedais

Nėra nieko maloniau, nei karšta vonia savaitės pabaigoje... Žinau, savaitė dar pilnai nesibaigė, bet mano planelis šiandien sufleruoja kūno priežiūros priemonę. Kadangi apie vonios priemones kalbėjome senokai - metas papasakoti apie druskas iš man iki šiol nematytos #Body with Lov kompanijos. Druskos gaminamos Lenkijoje, todėl išblėsus pirmajam susižavėjimui, suabejojau - ar nebus kaip pernai su prasta druska (teko gulėti ant akmenukų, kadangi druska buvo iš prastai valytos akmens druskos)? Metas pasižiūrėti kaip vertinu priemonę, kas patiko labiausiai ir kaip sekėsi susidraugauti vonioje.

"Kvailys turi vieną pranašumą prieš išminčių: jis visada savimi patenkintas."
Napoleonas



Produktas: #BODY WITH L❤V "Frisky Dreams" vonios druska su rugiagėlių žiedais
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o.. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūno odos drėkinimui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: net ir pripildžius vonią vandens, kvapas vis dar aiškiai jaučiamas
Labiausiai nepatiko: nei drėkino, nei maitino, nei teikė kitokį ypatingą poveikį odai
Tūris: 500 g
Kaina*: 4,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Vonios druska pasižymi maitinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis. Sukurta visų tipų odai prižiūrėti.
Naudojimas. Įpilti būtiną druskos kiekį į šilto vandens vonią. Po maudynių kūną nulieti vandeniu.


Skaidraus plastiko pakuotė labiau primena tiesiog kvadratinį buteliuką su užsukamu metaliniu dangteliu. Mėlyna spindinti beveik visomis vaivorykštės spalvomis pakuotė. Labai smagu matyti ryškiai mėlyna spalva dažytą produktą su džiovintais rugiagėlių žiedais tarp druskos granulių. Pats produktas čia ir puošia labiausiai. Didžiąja dalimi dėl pakuotės druską ir nusipirkau.

Kvapas. Sunkokas, šiek tiek primena vyrišką. Kuo kvepia konkrečiai pasakyti negalėčiau - neprimena nei rugiagėlių, nei kitų augalų. 

Konsistencija. Mėlynai dažytos druskos granulės su džiovintais rugiagėlių žiedais.


Sudėtis: Maris Sal, Urea, Centaurea Cyanus Flower, Citrus Limon Fruit Extract, Mentha Piperita Herb Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Urtica Dioica Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Melia Azadirachta Extract, Arctium Lappa Root Extract, Viola Tricolor Herb Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Parfum, Sodium C14-C16 Olefin Sulfonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Polysorbate 80, Limonene, Linalool, CI 42090.


Poveikis. Aš nemanau, kad reikia kartotis, kaip naudoti vonios druską - niekad nematuoju tikslaus jo kiekio ir tiesiog pilu saujelę. Priemonė greitai ištirpsta vandenyje ir nudažo jį melsva spalva. Ant paviršiaus susidaro pavienės putos ir plaukioja išsiskleidę rugiagėlių žiedai...


Vonia daugiau tikiu, kaip atpalaiduojančia priemone raumenims ir mintims. Retai kada jaučiu nors kokį poveikį odai. Taip, ji išmirksta, taip, tampa švelnesnė, bet nei maitina, nei drėkina. Užtat kūnas ir mintys tikrai atsipalaiduoja, pailsi, nurimsta...

Nesitikėjau, kad vonios druskos sudėtis bus gausi natūralių ingredientų ir neprifarširuota žalingų ir pavojingų ingredientų. Smagu, kad prisipylus vonią, jos kvapas tik šiek tiek nuslopsta, bet nedingsta ir neišgaruoja, kaip dauguma vonios druskų. Tad man pasirodė visai nebloga - mielai išbandyčiau ir rožinį druskos variantą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Man kazkaip nekyla noras uz druska i vonia moketi 4€ . Tiesiog nusiperki valgomosios druskos rupios ir isiberi i vonia. Manau efektas panasus. O kainuoja kokius 4 kartus maziau. Na dar gali kokiu ramuneliu nuoviro, ar kitu zoleliu issipilti priedo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bandžiau kažkada darytis pati, bet aptingau ir matyt greičiau nusiperki :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą