EO LABORATORIE "Omolaživajuščiaja" veido prausimosi putos "Anti-age" su hialurono rūgštimi

Visą laiką galvojau, kad nuplaunamos priemonės tiek veidui, tiek kūnui yra daugmaž visos vienodos. Ką gali duoti brangesnė priemonė? Taip skiriasi sudėtis, bet paprastai ant odos jos būna tiek trumpai, kad jokios naudingos medžiagos tikrai nespėja susigerti. Puikiai žinau, kad jei jau norisi kažkur sutaupyti kosmetikoje - tai galima padaryti taupant nuplaunamų priemonių sąskaita. Na gerai, veidui gal nelabai norisi taupyti, užtat kūnui - visuomet.

Kalbant apie veido odos prausiklius, man labai svarbu, kad jie nesausintų odos, gerai praustų ir makiažo likučius ir tikriausiai viskas? Nusprendžiau nusipirkti pamėgtos EO LAB kompanijos veido prausimosi putas, skirtas senėjimui stabdyti ir pasižiūrėti, kas ir kaip.

"Žmogaus išsiauklėjimą rodo jo elgesys kivirčo metu."
G. B. Šou


Produktas: EO LABORATORIE "Omolaživajuščiaja" veido prausimosi putos "Anti-age" su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: pašalinti veido nešvarumus bei jauninti veido odą
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje
Tūris: 150 ml
Kaina*: 5,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Serija EOLAB sukurta natūralių aliejų ir ekstraktų pagrindu, naudojant naujausios kartos pažangiausias mokslines technologijas. Prausimosi putos pasižymi jauninamuoju poveikiu. Sudėtyje yra 99,5% augalinės kilmės medžiagų. Jūros vanduo saugo odą nuo drėgmės praradimo, gerina odos būklę. Sudėtyje nėra SLS, SLES, parabenų ir silikonų. Naudojami tik natūralūs konservantai ir dažikliai. Kofeinas gerina kraujotaką, mažina raukšlių kiekį ir tonizuoja odą. Šaltalankių ir vynuogių kauliukų aliejai turi vitamino E ir padeda išsaugoti odos jaunystę. Hialurono rūgštis tai efektyvus drėkinamasis elementas , kuris išsaugo reikiamą drėgmės kiekį audiniuose ir gerina veikliųjų medžiagų įsisavinimą.
Naudojimas: tepti nedidelį kiekį putų ant drėgnos veido odos, švelniai pamasažuoti, nuplauti šiltu vandeniu.


Labai patogi, plastikinė pakuotė su pompa yra optimaliausias sprendimas tokio tipo produktams. Pompa gali būti nusukama lauk, nors net neįsivaizduoju kokiu tikslu. Viduje esantis skystas produktas, einant per pompos mechanizmą suputoja ir išeina lauk putų pavidalu.

Plastikinis priemonės buteliukas gana paprasto dizaino: ne itin išvaizdi etiketė su pagrindiniu ingredientu labai būdinga rusiškoms kompanijų etiketėms. Jei nežinojote, EO LAB yra rusiška kompanija, kuri drąsiai įsiveržė į mūsų rinką ir įsitvirtino kaip veiksminga, gera kosmetika.

Kvapas. Gaivus ir lengvas priemonės kvapas labiau kosmetinis, nei asocijuojasi su kažkokiu konkrečiu aromatu. Malonus, vidutinio intensyvumo, neerzinantis.

Konsistencija. Pakuotės viduje produktas skaidrus, vandens skystumo. Pereidamas per pompą tampa minkštomis, tvirtomis putomis.


Sudėtis: Aqua, Sea Water, Organic Aloe Barbadensis Extract, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauryl Sarcosinate, Maltooligosyl Glucoside/ Hydrogenated Starch Hydrolysate, Coffeine, Panthenol, Organic Vitis Vinifera Oil, Hippophae Seed Oil, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfume, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Be SLS, be SLES, be parabenų, be silikonų.
99,5% augalinės kilmės


Poveikis.  Šitas prausiklis yra nuostabus! Jis geba lengvai nuplauti ne tik nešvarumus, bet ir makiažą! Paprastai su prausikliu lengvai nuplaunu bene visus tušus, akių nedirgina, veido odos nesausina, o aš nepatiriu jokio didesnio vargo dėl makiažo valymo!

Tačiau ne tik tai - prausiklis suteikia veido odai skaistesnę išvaizdą, tad ji iš tiesų atrodo jauniau! Ar hialurono rūgštis ar kiti naudingi augaliniai ekstraktai geba daryti kokią įtaką per tokį trumpą laiką, aš abejoju. Nors ir stengiuosi minkštas putas ilgiau masažuoti ant drėgno veido, bet vistiek lieka didžiulės abejonės - čia ne koks serumas ar veido kremas.

Grįžtant prie prausiklio funkcijos - nuostabu, būtent tai, ko man reikia ir daugiau. Aš nesugalvoju jam jokių priekaištų ir neradau jokių trūkumų: rezultatai nepaprastai džiugina. Net nesitikėjau, kad tokios mažos kainos priemonė gali iš tiesų būti tokia gera!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai