MEASURABLE DIFFERENCE Sparkle Kiss Lip Cream - blizgus lūpų kremas "Tipsy Violet"

Artėjant šventėms man vis norisi kalbėti apie itin blizgius kosmetikos produktus. Jau visai netrukus bloge pasipils gausybe šventinių įrašų, su tikriausiai šiek tiek labiau Kalėdine tematika nuotraukose. O kol kas rašau apie tai, ką planavau papasakoti kiek anksčiau - tarkim nuotraukos su gėlėmis, bet pats produktas visiškai šventinis, galbūt net labiau Naujametis, nei kalėdinis, įspūdingai atrodantis ir Lietuvoje nematytas. Aš jį gavau dovanų iš geros draugės, gyvenančios užsienyje, kuri visad parūpina man nerealiai naudingų, veiksmingų ar šiaip smagių dalykų.

Measurable Diffrence Lietuvoje tikriausiai visiškai negirdėtas prekinis ženklas? Jis gaminamas Jungtinėse Amerikos Valstijose su vizija sukurti priemonę, kuri daro mažučiu stebuklus už prieinamą kainą. Na, pasižiūrėjusi į kainą to nepasakyčiau, tad pasižiūrime, ar čia buvo tas kompanijos įkūrėjos kuriamas stebuklas, ar ne?

" - Kelionės labai lavinančios ir naudingos! - mokė draugus Pelėda. - Važinėji po pasaulį ir pamatai daugybę įdomių vietų ir gražių dalykų, susipažįsti su naujais žmonėmis. O kuo daugiau jų matai, tuo labiau pasiilgsti savo lovos ir arbatos iš savo puodelio."
Iš "Gerų minčių kalendorius'



Produktas: MEASURABLE DIFFERENCE Sparkle Kiss Lip Cream - blizgus lūpų kremas "Tipsy Violet"
Gamintojas: "Measurable Difference". Pagaminta Kalifornija, JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva ir efektas
Labiausiai nepatiko: blizgučiai nesilaiko ant lūpų
Tūris: nenurodytas
Kaina*: radau, kad  28,99 Eur (dabar nuolaida iki 13,18 EUR)
Kur galima įsigyti: amazon, ebay, measurabledifference
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Pasiruoškite suspindėti kaip deimantai! Blizgus lūpų atspalviai paryškins jūsų lūpas kaip niekad anksčiau. Perbraukite vienu iš šių atspalvių per lūpas, kai norisi trupučio ryškaus atspalvio. Ar jūsų katės akies pravedimui reikia spalvoto kompanijono? Ar jūsų dūminis akių makiažas trokšta spindinčio partnerio? O gal sveikai spindinčiai odai pravers ryškus akcentas nepriekaištingai išvaizdai. Scenarijus nesvarbus - lūpų kremas pasirūpins viskuo.


Lūpų blizgesio ar tai kremo pakuotė man atrodo labai jau dviprasmiška: storas plastikas, kokybiškas spindintis rose gold dangtelis ir visiškai prasti užrašai, kurių nesimato per spalvą! Be to, labai trūksta ir daugiau informacijos - sudėtinių dalių teko ieškoti internete, nėra tūrio, net pilno adreso, kur priemonė gaminama  - nėra. Keistokai atrodo, toks jausmas, kad trūktų dėžutės ar kokios papildomos pakuotės...

Lūpų priemonės šepetėlis ryškiai neoninės rožinės spalvos, paima nedidelį priemonės kiekį, kas yra tiesiog tobula konrečiai šiam produktui, bet būtų minusas kitiems. Aplikatorius kirstos formos su plaušeliais, tačiau nėra minkštas, toks net į kietoką pusę.

Kvapas. Keistokas, cheminis, tačiau nėra silpnas ir neužsiuodžia, kol dažai ant lūpų. Jaučiami tik uostant iš pačios pakuotės.

Konsistencija. Drėgna, iš tiesų geriausiai apibūdina žodis drėgnas kremas su daugybe spindinčių vidutiniškų dalelių.


Sudėtis: Water (Aqua), Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Titanium Dioxide, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea
May Contain (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Red 6 (CI 15850), Red 28 (CI 45410).


Poveikis. Hmm... žinote, kartais pabosta visos tos matinės, velveto tekstūros ar įprastos priemonės ir norisi kažko wow! Tokio įspūdingo, kad nurautų stogą, kad žmonės gatvėje atsisuktų nuo susižavėjimo ir apskritai - niekas tokio dalyko neturėtų ar nedarytų. Šis blizgesys (tikriausiai gali taip vadinti) atrodo būtent taip - vos vienu perbraukimu per lūpas jos atrodo spindinčios ir įspūdingos, o sluoksniuojant galima susikurti itin ryškų metalo/ folijos blizgesio efektą ant lūpų. Ir jis man geriausiai atrodo vakaro metu. Kadangi dažai dar turi gausybė spindinčių metalo efekto blizgučių - jie žavingai žaižaruoja vakaro metu.

"Tipsy Violet" atspalvio vardas jau sako, koks tai atspalvis. Dominuoja švelniai violetinė, alvyinė spalva su tokios pat spalvos blizgučiais. Vėlgi, spalvos, intensyvumas, spindesys labai keičiasi priklausomai nuo apšvietimo, tačiau daugiau mažiau dominuoja švelniai alyvinis atspalvis.
Apačioje nuotraukoje matote tris efektus: iš kairės į dešinę nuo vieno sluoksnio iki rimtesnio pasluoksniavimo ir prietemos dešinejė.


Vis niekaip nenusprendžiu, kaip mano lūpos jaučiasi su šia priemone? Ne, jų nesausina, bet blizgučius galima aiškiai jausti, o jei pasluoksniuoji - jos atrodo tampa ženkliai sunkesnės... Nei trikdo, nei erzina, tik kas kart pasidažiusi nusistebiu... Nelabai smagu ir patys blizgučiai, kurie prisilietus prie lūpų palieka ant pirštų, arba dienos eigoje sugeba keliauti veidu, bet tik blizgiosios dalelės, nes patys dažai tvirtai prilimpa prie lūpų ir išlieka kelias valandas.

Toks produktas smagiausias šventiniu metu ar vakarėlyje, tačiau dieną šokiruoja aplinkinius (chi-hi). Man jis labiausiai patinka dėl savo išskirtinumo, tačiau ties kokybe dar tikrai yra kur tobulėti. Ar naudosiu? O taip! Šventinis laikotarpis ant nosies ir vakarėlių metu neįsivaizduoju ar turiu geresnę priemonę!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai