2018 rudens mėgstamiausi / Autumn favourites

Prabėgo ruduo, kuris man buvo visiška košė malošė - išvedžiau savo vaiką į darželį, paskui darbas susirado mane, išvykau į komandiruotę, paskui palikau darbą, pagulėjau ligoninėj ir galiausiai įžengėm į gruodį, kuriame turėjau filmuoti vlogmas, bet paprasčiaučiausiai šiai dienai jau neįsivaizdavau kaip tai padaryti. Kadangi šiuo metu man vėl pasireiškė didelis geležies trūkumas ir paaštrėjo anemija, visai nenoriu savęs spausti ir renkuosi pasaugti save. Bet ši istorija ne apie tai. Ši istorija apie rudenį.

Ruduo man buvo kaip amerikietiški kalneliai: aukštyn - žemyn; gerai - blogai, kol galiausiai užsupo ir aš išlipau. Anksčiau būčiau sėdėjusi iki tol, kol karuselė sustos ir aš nugalėsiu, tačiau pastaruoju metu suvokiu, kad ne visuomet to reikia. Jaučiu, kad ir naujų dalykų šį rudenį bandžiau mažiau nei paprastai, tačiau nepaisant to, išrinkau savo mylimiausius. Tikrai ne visi jie be trūkumų, tačiau patys mylimiausi, kurie mane džiugino rudens metu.

"Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo."
G. Garsija Markesas


Apie visus produktus kalbėsiu itin trumpai - regis jau ne kartą kalbėjau apie vieną ar kitą, o ir nuorodas kiekvienų jų apžvalgos būtinai paliksiu ant priemonės pavadinimo. Jei susidomėsite, norėsite paskaityti plačiau arba nepaminėsiu jums svarbių aspektų - spustelkite ant pavadinimo ir jūs atsidursite apžvalgoje.


KŪNO PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS:



Nors rudenį paprastai renkamės riebesnes ir sunkesnes priemones, tačiau šis ruduo buvo nepaprastai šiltas, tad kūnui visai nereikėjo jokių riebių kremų. Topocrem losjonas mane sužavėjo savo lengvumu ir greitu susugėrimu, o ir drėkinimas buvo iš tiesų veiksmingas ir malonus.



Su vonios priemonėmis man sudėtinga: dažniausiai jos tiesiog atpalaiduoja arba maloniai kvepia, tačiau neteikia jokio rimtesnio poveikio odai. Pirmą kartą su šia druska pajutau, kad oda iš tiesų lyg ir švelnesnė ir vos vos, labai minimaliai padrėkinta (atrodo beprotybė!). Kvapo man čia labai pritrūko, bet vien dėl teigiamo poveikio odai vertinu itin palankiai.

PLAUKŲ PRIEŽIŪRAI:



Visa ši linija rudenį man patiko labiausiai. Jeigu vertinti paskirus produktus, didžiausią įspūdį tikrai paliko kondicionierius ir serumas. Naudodama visus kartu jaučiu kad mano plaukai turi daugiau apimties, atrodo sveikesni ir gražesni.



Nors nemanau, kad plaukų priemonė su alkoholiu ir actu yra pats geriausias pasirinkimas, kokį galima turėti savo plaukams, tačiau naudodama kosmetikos priemones, žadančias suteikti spindesio, vis susiduriu su problema - jos nėra pakankamai veiksmingos. O ši tiesiog tobulai, net ir matiškiausius plaukus padarydavo itin spindinčius.



Na, o kai labai norėdavosi pokyčių, pakvailioti, pažaisti spalvomis ar atrodyti šiek tiek kitaip vienai dienai, mielai juos puošiau ryškiomis spalvomis, kurios labai lengvai išsiplauna iš plaukų. Taip, dovanojau jums, o prieš šventes dar tikriausiai ne kartą mane pamatysite spalvotomis kasomis.

VEIDO PRIEŽIŪRA:



Intensyvaus kurso kapsulės veido odai efektyviai ir patikimai drėkino, tad buvo vienas malonumas naudoti, nors pats skystis aliejingos konsistencijos ir geriasi ilgokai, bet pasirinkus ampules naudoti nakties metu jokių problemų nekyla. Šiuo metu spirgu smalsumu išbandyti kitas šios kompanijos ampules.



Patys mėgstamiausi rudens kremai be abejonės buvo patys mylimiausi. Iš šios porelės man labiau patiko naktinis veido kremas. Super gerai drėkinančios formulės su hialuronu greit susigėrė ir suteikė odai nepaprastai malonų komforto jausmą!



Pati smagiausia ir pati fotogeniškiausia kaukė rudens metu buvo ananasinė kaukė ne vientisu lakštu, o gabaliukais! Atrodo super ir yra įdomi, o ir ananasas yra vienas mėgiamiausių mano vaisių! Kalbant apie poveikį - daugmaž visų vienkartinių kaukių poveikis labai panašus: tam kartui pridrėkina, atgaivina odą, tačiau kuri kosmetika nėra "tam kartui?".



Negalėjau nepaminėti nuostabaus lūpų šveitiklio iš Jelly Pong Pong su nerealiu kavos kvapu! Lūpas šveitė gerai ir maloniai, jas net kas kartą lyžtelėdavau šveičiant - labai fainas, nors ne toks tobulas, kaip Lush šveitikliai.



Visiškai netikėtas atradimas buvo šios makiažą valančios servetėlės! Didelės, maloniai valančios ir iš ties veiksmingos, net akių makiažui! O dar ir nebrangios - jei dažniau naudočiau tokio tipo produktą, tikriausiai pirkčiau nepertraukiamai! Labai patiko!

DEKORATYVINĖ KOSMETIKA:
 Negaliu patikėti, kad Avon kompanijos produktai atsiduria tarp mylimiausių, ypač po Avon Mark. priemonių fiasko, kurį patyriau gavusi dėžę Avon kosmetikos. Tačiau šitas makiažo pagrindas to vertas - maloniai nustebino lengvas, besvoris makiažo produktas, suteikiantis lengvą, sveikos odos spindesį - būtent to ir norėjau savo odai rudenį, kai ji ima beprotiškai sausėti ir spyriotis. Neapkrauti, bet vistiek šiek tiek pamaskuoti ir gerai atrodyti.



Iš visų Ingrid gaminių labiausiai pasiteisinęs reikalas buvo ši HD pudra, kuri lyg ir turėjo būti permatoma, tačiau tokia nėra! Idealiai užfiksuoja, šiek tiek pamaskuoja, nėra nei per lengva, nei per sunki ant veido - MYLIU ir naudoju bene kasdien (na gerai, beveik kasdien, išskyrus tuos atvejus, kai bandau naują kosmetiką blogo įrašams).



Dar vienas didžiulis nustebimas yra šie skaistalai - kelis senieji skaistalų leidimai buvo tiesiog tragiški: byrėjo, nesilaikė ant veido, buvo per sausi... O šie - kaip diena ir naktis, puikiai laikosi, nebyra, gerai pigmentuota spalva džiugina ilgą laiką! Nustebusi ir sužavėta visą rudenį mėgavausi bene tik jais.



Na o labiausiai džiuginę hailaiteriai buvo iš L'Oreal - poroje spalvų net duobutė nemenka atsirado ir rankos kasdien pačios tiesėsi prie paletės, kuria galima sukurti tiek itin natūralų, tiek intensyvų efektą.



Ką jau ką, bet šį antakių produktą net labai rekomenduoju išbandyti - pamirštam visus tuos instagraminius antakius, tegyvuoja truputį daugiau natūralumo. Želė tikrai nėra tas produktas, kuris tik užfiksuos - ne, ir tarpelius užpildo ir plaukelius padažo ne tik trumpam, bet ir ilgesniam laikui. Labai labai patiko.



OMG! Ši paletė yra tokia nereali, kad apie ją kalbant man pritrūksta žodžių! Gerai pigmentuotos spalvos, labai gražiai retušuojasi, labai gražiai dera tarpusavyje. Šilta, rudeniška ir labai geros kokybės paletė - oij, kaip Myliu!



Ar kyla klausimų, koks mano mylimiausias tušas? Tas su įdomiu lenktu šepetėliu, nors nepasakyčiau, kad tas šepetėlio užlenkimas duoda didelį efektą, na nepasakyčiau - gal čia labiau marketinginis reikalas. Bet dažymas: pariečia, patankina, pailgina, pajuodina - pats tobuliausias efektas, kurio ieškau visuose tušuose ir taip - ji išstūmė mano meilę L'Oreal Million Lashes (klasikinę versiją) bei tapo mano visų laikų mylimiausiu!



Šį rudenį turėjau gausybę nuostabių lūpų dažų, kuriuos tikriausiai verta būtų paminėti, tačiau mylimiausi man visgi buvo šie matiniai lūpų dažai, kurie nesausina lūpų odos, yra atsparūs bučiniams, kavos puodeliams ir maistui. O dar ir gardžiai kvepia desertais ir šokoladu!



Nors teptukus makiažo pagrindui naudoju labai retai, tačiau didžiausia nuostaba ir geriausia kokybė, kuria džiaugiausi buvo Mary Kay teptukas. Labai norėčiau išbandyti ir daugiau šios kompanijos įrankių makiažui, tik kad šiuo metų jų turiu pakankamai daug.

NAGAI:



Pats tobuliausias nagų lakas šį sezoną buvo gana nuobodžios pilkos spalvos, tačiau tobulo dengimo, konsistencijos. O jau išlaikymas - atvaikščiojau 10 dienų! Kažkas nerealiai gero ir stebuklingo!

AROMATAI:



Nišinis aromatas už 30 Eur? Manau jis taip buvo užvadintas dėl neįprasto ir įdomaus kvapo. O kvepia kava! Jaukiai, rudeniškai, šiltai, skaniai, maistiškai skaniai! Gaila, tik kad išlieka ne per ilgiausiai, bet vistiek nerealus, tiek patiko, kad pasilikau jį prie žiemiškų savo aromatų ir kvėpinsiuosi toliau!

MYLIMIAUSIAS PAPUOŠALAS


JINNABOUTIQUE raudona odinė apyrankė, tobulai atrodanti prie visų juodų ir baltų drabužių. Spalvos žybsnis ir akcentas, iš karto pakeliantis nuotaiką ir pradžiuginantis net ir niūriausiu oru.

MYLIMIAUSIA KNYGA


Isabelle Filliozat "Viską išbandžiau. Priešgyniavimas, ašaros ir įniršio priepuoliai: kaip ramiai išlaukti 1 - 5 metų tarpsnį." - knyga, kurios puslapius ne kartą verčiau atgal ir skaičiau vėl ir vėl ir vėl vieną ar kitą vietą. Knyga, kurios kiekvieną puslapį norėjosi sugerti į save ir knyga, kurią manyčiau turėtų perskaityti visi naujai iškepti tėveliai.

ĮSIMINTINIAUSIAS DALYKAS


Komandiruotė į Turkiją, kur ne tik susipažinau su sraigtiniai ir stūmokliniai kompresoriais, didžiausiais projektais, bet ir krūva žmonių, turkiška kultūra, gamta... Pasisėmiau akiai nuostabių vaizdų, o užfiksuotais dalinuosi po truputį instagrame (geletakosmetine_blog). Ir nors su kompresoriais nebedirbu - tai buvo nuostabus patyrimas, leidęs pažinti krūvą nuostabių žmonių iš viso pasaulio - su kai kuriais vis dar bendraujame internetu!

RUDENS MUZIKA


Esu įvairiapusis žmogus, tad šį rudenį mano namuose dažniausiai karaliavo klasikinė muzika, ypač C. Debussy! Norėjosi akordų, kurie pagriebia ir nuneša simfonijų akordais tolyn ir leidžia atsipalaiduoti... Kažkodėl labai priminė vaikystę ir muzikos mokyklą bei mano nekenčiamas sofedžio pamoka (mylimiausia jų dalis buvo būtent muzikos klausymas!)...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Na va, dabar jau žinote viską, ką labiausiai mylėjau šį rudenį, kuo labiausiai mėgavausi ir kas mane labiausiai džiugino! O koks buvo jūsų ruduo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Labai fainas įrašas! O komandiruotė į Turkiją skamba tikrai - wow! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Labai smagu girdėti, kad patiko ;)
      Kelionė buvo nepaprastai maloni, smagi, įspūdinga, stebinanti... Žinau, kad organizatoriai suka filmuką Youtube ir ten bus nemažai mano kadrų Chi-hi :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą