CATRICE Blush Box vandeniui ir prakaitui atsparūs skaistalai "020 Glistening Pink"

Paprastai Catrice kompanijos skaistalais niekad nebuvau patenkinta (priešingai nei jos sesės Essence): dažniausiai jie man visiškai nesilaikydavo ant veido, niekaip neišlikdavo visą dieną, žiauriai byrėjo dažantis ir visaip kitaip nervino prasta kokybe. Gavusi šiuos skaistalus, iš pradžių visai nenorėjau jų bandyti ir ilgai kankino mintis juos kažkam tiesiog padovanoti, bijodama jau kelintą kartą patirto nusivylimo Catrice skaistalais. Tačiau džiaugiuosi, kad nusprendžiau juos pasilikti ir išbandyti - šiandien galiu jums paliudyti ir papasakoti, kaip stipriai pagerėjo Catrice skaistalų kokybė ir šiai dienai ji ženkliai labiau tenkina mano lūkesčius.

"Snauduliu, miegu ir tinginyste išvejamos iš pasaulio visos dorybės."
F. Petrarka


Produktas: CATRICE Blush Box vandeniui ir prakaitui atsparūs skaistalai "020 Glistening Pink"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: ilgai išliekantis efektas
Labiausiai nepatiko: nepatiko uždarymo mechanizmas
Tūris: 6 g
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Velveto švelnumo skaistalai yra šešių klasikinių atspalvių su šilkiniu matiniu arba auksinių blizgučių efektu. Skaistalai atsparūs vandeniui ir prakaitui, kas užtikrina ilgai išliekančius rezultatus - tobula aktyviam gyvenimo būdui.



Juoda, nedidelė plastikinė pakuotė, kuri užsidaro magneto principu. Apskritai pakuotė labai kompaktiška, daili ir elegantiška, nors turi žaismingumo dėl įspausto užrašo ant paties produkto, tačiau atrodo gana rimta ir visai ne vaikiška.

Dizainas dizainui, tačiau man labai nepatinka tas sprendimas panaudoti magnetą vietoj tradicinio užspaudimo... Manyčiau kad magnetai pernelyg silpni ir pakuotė pilnai neužsidaro, tik prilietus dangtelio kraštą lengvu judesiu ir pakuotė jau atsidaro - kaip iš niekur nieko... Aš ja nepasitikėčiau kelionių metu, nedėčiau jos į kosmetinę keliauti kažkur iš namų... Jei jau norima panaudoti kitokį atidarymo būdą, reiktų kiek stipresnių magnetų...

Kvapas. Sakyčiau įprastais veido dekoratyvinės kosmetikos produktais. Nieko konkretaus, nors kvapas gan aiškiai jaučiamas indelyje.

Konsistencija. Švelni, vidutinio drėgnumo - nei per sausa, nei per drėgna. Atrodo, kad ankstesnės kompanijos pudros buvo per sausos ir nuolat susidurdavau su siaubingu byrėjimu, o čia - nepaprastai džiaugiuosi, kad byrėjimo visiškai nėra. Matinė priemonės konsistencija turi pavienių blizgių aukso spalvos dalelių, tačiau jų nedaug, tad skaistalai vistiek atrodo kaip matiniai.


Sudėtis: TALC, MICA, DIMETHICONE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, ZINC STEARATE, TRIETHYLHEXANOIN, ZEA MAYS (CORN) GERM OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDRATED SILICA, DECYLENE GLYCOL, VP/HEXADECENE COPOLYMER, DIMETHICONOL, ISONONYL ISONONANOATE, TIN OXIDE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Jau minėjau, kad didžiausias privalumas, lyginant su ankstesniais kompanijos skaistalais - visiškai nėra byrėjimo ir tai džiugina. Menkas malonumas būti apsuptais skaistalų dulkių debesies... Labai džiaugiuosi ir priemonės pigmentacija - ryški ir intensyvi spalva lengvai išgaunama. Kad nepadauginčiau, priemonę tepu su dvigubų plaukelių šepetėliu. Skaistalai lengvai pasidengia ir lengvai sukuria reikiamą efektą su nedideliu priemonės kiekiu. 

020 Glistering Pink - atspalvis rožinis, su keliomis pavienėmis, itin retomis aukso spalvos dalelėmis. Atspalvis labiau atrodo matinis, nei blizgus ir turi tą sveikai paraudusių skruostų efektą. 


Labiausiai mane džiugina ilgas skaistalų išlikimas. Tai dar vienas aspektas, kurį lyginu su praeitais, ankstesniais skaistalais - anie nusitrindavo ir dingdavo nuo veido per kelias valandas. Šie puikiai atlaiko visą dieną, nors... tai tikrai nėra vandeniui atspari priemonė, kaip teigia gamintojas - na ne, tačiau gerokai atsparesnė nei prieš tai kompanijos gaminti skaistalai.

Pirmą kart galiu drąsiai pasakyti, kad Catrice skaistalai man patiko. Ir išlieka gerai, ir nebyra, ir pasidengia lengvai, ir pigmentacija itin gera. Patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai