CATRICE Even Skin Tone Beautifying Foundation - makiažo pagrindas su SPF 25 "020 Beige Rose"

Pradėjus dirbti darbe su oficialiomis biuro valandomis, pastebėjau, kad visai nebeturiu laiko rytais išbandyti kažką naujo: kosmetiką naudoju ir fiksuoju pokyčius kaip ir įprastai, tačiau kasdien nebėra laiko, o ir pakankamai ryto šviesos, anksti ryte dar ir nufotografuoti savo makiažą. Tikriausiai dėl šios priežasties ant mano veido jau kuris laikas gula vienas ir tas pats makiažo pagrindas. Ir tik savaitgalį išbandau vis naują mėginį, kurių dar n kiekis mano mėginių dėžutėje.

"Darbiniu" makiažo pagrindu man tapo Catrice "Even Skin Tone" makiažo pagrindas, gautas jau kadaise, tik niekad nebandytas. Buteliuką naujai atidariau vasaros pabaigoje, ir šiai dienai stebiuosi, kaip kasdien naudojant tą pačią priemonę galima greitai sunaudoti didelį kosmetikos kiekį... Jei anksčiau šį makiažo pagrindą naudojau tik kartas nuo karto, tai visą spalį jis lydėjo mane į darbą ir kartu keliavo namo, tyrinėjau iki tol, kol liko vos 1/3 pagrindo buteliuke, ir būtinai noriu papasakoti, koks jis man pasirodė.

"Pats ragink savo darbą, nelauk, kad jis tave ragintų."
B. Franklinas


Produktas: CATRICE Even Skin Tone Beautifying Foundation - makiažo pagrindas su SPF 25 "020 Beige Rose"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: gerai maskuoja
Labiausiai nepatiko: dienos pabaigoje man sukrenta į nosies poras ir truputį paplaukia
Tūris: 30 ml
Kaina*: 7,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Kreminės tekstūros makiažo pagrindas su SPF 25 suteikia vidutinį - stiprų maskavimą. Tyrimai patvirtino, kad po 8 savaičių kasdienio naudojimo, makiažo pagrindas pašviesina pigmentines dėmes*. ilgai išliekanti tekstūra užmaskuoja spalvos netolygumus ir raudonį. Suteikia šilinį matinį, itin lygios odos efektą.
*28 moterys per 12 savaičių kasdienio dengimo.


Makiažo pagrindo pakuotė sunkaus matinio stiklo buteliukas su juoda pompa ir skaidraus plastiko dangteliu. Paprasto dizaino buteliukas atrodo dailiai ir visai patraukliai akims. Dažnai pigesnių produktų gamintojai labai taupo pakuotei ir retai pavyksta įsigyti gerą produktą su gerai atrodančia pakuote, tiesa? Kita vertus, daug svarbiau, kad gamintojas investuotų į priemonės kokybę, o ne buteliuko išvaizdą.

Kvapas. Pudra pakvėpinta aiškiai jaučiamu gėlių kvapu, kai uostoma iš buteliuko. Užtepus ant veido kvapo nesijaučia, bet kol dengiu - pakankamai aiškiai jaučiu.

Konsistencija. Vidutinė, gal net kiek į sunkesnę pusę, bet tikrai ne iš tų skystųjų pagrindų.


Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TALC, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/ PPG-10/ 1 DIMETHICONE, SILICA, HEXYL LAURATE, CYCLOHEXASILOXANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALUMINUM/ MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE, SODIUM CHLORIDE, CERA ALBA (BEESWAX), XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, PPG-15 STEARYL ETHER, SALICYLIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PUNICA GRANATUM BARK EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS LEAF EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER/LEAF EXTRACT, DIACETYL BOLDINE, TOCOPHEROL, LECITHIN, BHT, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Gavusi makiažo pagrindą aš šiek tiek išsigandau dėl jo atspalvio - 20 numerio pudros man paprastai per tamsios, ir jei tinka, tai tik vasaros metui, tačiau pudra linkusi prisitaikyti prie veido odos atspalvio ir šiuo metu man vis dar puikiai tinka. Vėlgi, kol kas nesu pilnai išbalusi po vasaros, tad nemanau, kad 020 atspalvis tiks visiškoms baltaodėms. 

Makiažo pagrindas lengviausiai dengiasi makiažo šepetėliu, tačiau tiesiog būtina patapšnoti kempinėle, kad išgauti tolygų efektą. Nesutikčiau, kad makiažo pagrindas yra matinis, man atvirkščiai, jis turi tokio lengvo, sveiko spindesio, dėl kurio oda atrodo spinduliuojanti sveikata, gyvybinga, pailsėjusi, žvali...


Makiažo pagrindas gerai maskuoja visus spalvos netolygumus, išskyrus mano tamsius paakius. Nors kažkiek juos tikrai paslepia, tačiau ne pilnai, tad net ir su šiuo pagrindu be maskuoklio nepavyks išsiversti. Nors aš jį naudoju ne nuolatos. Na, o jei jūsų paakiai nėra stipriai patamsėję, gali būti, kad makiažo pagrindas, turintis vidutinį - intensyvų maskavimą sugebės viską paslėpti.

Vienintelis didesnis minusas yra šio pagrindo išlikimas. Dienos pabaigoje pastebiu jo paplaukimą ant nosies, lyg ir nusitrina ir nebe atrodo taip gaiviai ir gražiai, kaip tik padengus. Šiaip makiažo pagrindas puikiai tiks sausai ar normaliai odai, kokia yra mano, o kadangi nosytė riebesnė (kur makiažo pagrindas ir nelaiko) - riebiai odai nerekomenduočiau. Savaime aišku, jei užtvirtinsite sausa pudra ir makiažą pataisysite dienos eigoje, tokių problemų nebus. Aš niekad makiažo pagrindo netaisau ir nefiksuoju iš naujo (nėra reikiamybės, tad nesu pratusi).

Man patiko, patinka kaip jis atrodo ant veido, patinka, kad greitai ir tolygiai pasidengia, patinka, kad maskuoja ir gerai atrodo dienos eigoje. Planuoju visą likusį buteliuką taip nepertraukiamai ir sunaudoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai