CATRICE HD Liquid Coverage Precision Concealer - skystas maskuoklis su plona aplikatoriaus plunksnele, skirta antakiams ir lūpoms "010 Light Beige"

Ar jums pasitaiko netiesiai nubrėžti lūpų kontūrą ar norint griežtos linijos akių makiaže ji ne visai pavyksta? Tokiais atvejais griebiamės maskuoklio ir šepetėlio itin plonu galiuku, arba ausų krapštuko. Catrice tokiais atvejais siūlo palengvinti gyvenimą ir sukūrė maskuoklį su itin plonu galiuku, skirtą pataisyti makiažą ir itin tiksliai nubrėžti maskuoklį.

Beje, priemonė skirta ir įprastiems maskavimo darbams, todėl puolusi bandyti maskuoklį išbandžiau ir paakiams, ir odos spalviniams netobulumams paslėpti, tad nuomone šį kart dalinuosi apie šį produktą.

"Nors žmogaus gyvenimas neįkainojamas, mes visad elgiamės taip, tarsi egzistuotų kažkas dar vertingesnio."
Antuanas de Sent-Egziuperi


Produktas: CATRICE HD Liquid Coverage Precision Concealer - skystas maskuoklis su plona aplikatoriaus plunksnele, skirta antakiams ir lūpoms "010 Light Beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: plona plunksnelė tobulai tinka smulkiems maskavimo ir koregavimo darbams
Labiausiai nepatiko: formulė, maskavimas nėra idealiai geras tamsiems paakiams
Tūris: 2,5 ml
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: antakių ir lūpų maskuojamoji priemonė. Plonas teptukas aplikatorius dengia odą itin tiksliai, paslepia smulkius ir nepageidaujamus odos netobulumus. Jis tolygiai dengia ir ilgai išlieka. Oda tampa lygi ir glotni. Paslepia mažus spalvos netolygumus, raudonį, maskuoja tamsius paakius. Galima rinktis iš trijų atspalvių.


Plona, ilga maskuoklio pakuotė plastikinė, dažyta švelniai kremine spalva. Juodas atsukamas dangtelis slepia itin ploną, siaurėjantį, lankstų aplikatorių. Smagu, kad aplikatoriaus kotelis ilgas, todėl dažytis, brėžti linijas labai patogu ir lengva.

Kvapas niekuo neišskirtinis, tiesiog labai įprastas maskuoklio kvapas.

Konsistencija. Skysta, labai skysta konsistencija, masažuojant ant odos jaučiasi sunkumas.


Sudėtis: AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, ISODODECANE, POLYPROPYLENE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, HYDROGEN DIMETHICONE, METHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

TINKA VEGANAMS


Poveikis. Dėl itin plono maskuoklio galiuko juo labai patogu pataisyti lūpų kontūrą, paryškinti antakius ar pataisyti netikslias linijas akių makiaže. Būtent tam ši priemonė pirmiausia ir skirta. Tačiau aš ją dažnokai panaudoju ir tamsiems paakiams ar veido netobulumams. Maskuoklis iš tiesų gerai maskuoja, tačiau svarbu jo nepadauginti, kad nesukristų į poras ar paakių raukšleles. Tik va, maskuoti paakius plonu aplikatoriaus galiuku labai erzina - kol viską padengi - reikia dažniau tapšnoti galiuku, kad išgauti reikiamą kiekį.

Kaip korektorius - priemonė man labai patinka, ypač dabar, kai lūpas dažniau dažau ryškiais lūpų dažais, ir ne visuomet pavyksta nusibrėžti gražų ir tolygų jų kontūrą. Tačiau kaip maskuoklis - šiek tiek erzina plonas galiukas, o ir poveikiu jis tikrai nenurungia mano mylimiausio Catrice Liquid Camouflage maskuoklio. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai