EO LABORATORIE Lovecoil kietas vonios aliejus "Antistress" su pipirmėčių, levandų ir melisų aliejais

Nors orai šį rudenį lepino šiluma ir saulės spinduliais kaip niekad ilgai, bet jau geras mėnuo esu atidariusi vonios sezoną, kurio metu trūks plyš, bent kartą savaitėje skiriu sau laiko tiesiog pagulėti šiltoje, kvapnioje vonioje. Dar praeitą mėnesį apsirūpinau krūva priemonių voniai, ir jau norėčiau pradėti daugiau kalbėti apie vieną ar kitą produktą.

Pats įdomiausias iš šios krūvos man pasirodė Lovecoil vonios aliejus kietų gabalėlių pavidalu. Iš pradžių kompanija man pasirodė visiškai negirdėta, tačiau atidžiau patyrinėjus pakuotę paaiškėjo, kad šios serijos produktus gamina ta pati mano mylima EO Lab kompanija. Dar labiau apsidžiaugiau savo pirkiniu ir pagalvojau, kad bus labai gerai, na, arba kiek geriau, nei vidutiniškai...

"Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis."
F. de Larošfuko


Produktas: EO LABORATORIE Lovecoil kietas vonios aliejus "Antistress" su pipirmėčių, levandų ir melisų aliejais
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: drėkinti odą, atpalaiduoti mintis ir raumenis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas padeda atsilapaiduoti
Labiausiai nepatiko: aliejus labai sunkiai ir ilgai tirpsta
Tūris: 4x10 g
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Meilė aliejams. Pažvelkite į augalų širdį, pajuskite jų jėgą kartu su LovEcOil. LovEcOil kosmetika - tai išskirtinių aliejų ir vertingų ekstraktų derinys, natūralūs aromatai, švelni tekstūra, aukštas priemonių efektyvumas - visa tai sukurta Jūsų odos grožiui puoselėti.
Kieto aliejaus sudėtis papildyta organiniais pipirmėčių, levandų ir melisų aliejais, kurie ramina ir padeda atsipalaiduoti po streso ar įtemptos dienos. Verbenų aliejus gerina odos standumą, drėkina ir aprūpina maitinamosiomis medžiagomis. 
Naudojimas. Ištirpinti vieną indelį šiltame vonios vandenyje (temperatūra 37 -38 laipsniai). Mėgautis vonia 10 - 15 minučių. Aliejaus nenuplauti, palaukti, kol įsigers į odą.


Solidus aliejus supakuotas atskirose vienkartinėse porcijose, kurių kiekviena sudėta į atskirus plastikinius indelius. Labai patogu tokį net pasiimti su savimi keliaujant, nors aš pavyzdžiui, vonioje niekad neguliu nei viešbučiuose, nei svečiuose. Vonia man išskirtinai namų malonumas. Patogumas patogumui, tačiau plastiko sanaudos keturiems kartams ir nedideliai produkto kainai man atrodo per didelės... motina Gamta tikrai nepadėkos, tad gal gamintojas galėjo tuos gabaliukus kažkaip kitaip supakuoti... Visi keturi indeliai sudėti į kartoninę dėžutę puoštą melsvais gėlių raštais ir žydros spalvos motyvais. Kartoninė pakuotė nepasižymi nei didele kokybe, nei yra labai išskirtinė. Vienintelis dalykas, kurį išskirčiau - apvali skylė dangtelyje, padedanti dėžutę lengvai ir patogiai atidaryti.

Kvapas. Vonios aliejus skirtas padėti atsipalaiduoti ir įveikti stresą, todėl nenuostabu, kad sudėtyje randam tokių raminančių eterinių aliejų, kaip levandos, melisos ir pipirmėtės. Riebiųjų kokosų ir taukmedžių aliejų lydinyje eterinis mišinys aiškiai jaučiamas ir maloniai nuteikia. Tačiau vonioje pernelyg prislopsta, tad man norėtusi dar stipresnio aromato ištirpinus gabaliuką karštoje vonioje.

Konsistencija. Vonios priemonė sukurta imant riebiuosius aliejus ir į jų sudėtį maišant eterinius. Tuomet mišinys pilamas į formas, jiems leidžiama atvėsti, ko pasekoje mišinys tampa kietu gabalėliu.


Sudėtis: Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum, Vitis Vinifera Seed Oil, Organic Melissa Officinalis Essential Oil, Lippia Citriodora Essential Oil, Mentha Piperita Essential Oil, Organic Lavandula Essential Oil, Beeswax.


Poveikis. Kažkodėl iš šito produkto tikėjausi labai daug, tačiau... priemonė labai jau vidutinė. Pirmiausia, kad mane suerzino ir erzina iki pat paskutinio naudojimo - solidus gabaliukas niekaip nenori tirpti karštame vandenyje. Pirmiausia mečiau į vonią tik pradėjus leisti vandenį, bet jis tik aptirpo ir atėjus laikui lipti į vonią - daugiau nei pusę jo kuo ramiausiai plaukiojo vonioje... Tuomet bandžiau gabaliuką trinti tarp pirštų, tačiau jis niekaip nesusitrina iki vientiso ir pavieniai, didesnis ir mažesni gabaliukai lieka plaukioti vandens paviršiuje. Bandžiau aliejų tirpinti mažame vandens kiekyje ir tuomet pilti į vonią, bet ir tai negelbėjo. Galbūt galima bandyti jį tirpinti mikrobangėje arba verdančiame vandenyje, bet tokiu atveju nukenčia eterinių aliejų kvapiosios molekulės. Tad vargau iki paskutinio naudojimo karto ir vis dar nesuprantu, ar gamintojas kažko neapskaičiavo, ar aš kažką darau negerai?

Nelabai patiko ir stipriai vonioje nuslopęs raminantis aromatas, kuris šiaip jau padeda atsipalaiduoti ir itin maloniai nuteikia mintis, atpalaiduoja raumenis, tad po vonios iš tiesų jautiesi pailsėjęs, o ne mieguistas.


Vienu ar kitu naudojimo būdu tabletė ant vandens palieka saikingo kiekio riebius ratelius, kurie mirkimo vonioje metu prilimpa prie odos, padeda ją dar švariau nuplauti ir suteikia odos paviršiui šiokio tokio švelnumo pojūčio. Gamintojas rekomenduoja aliejaus nuo odos papildomai nensukalauti, tačiau aš visiškai tam prieštarauju - aliejų net labai norisi nusiplauti lauk.

Labai tikėjausi, kad nieko geriau už šią vonios priemonę jau nerasiu, mėgausiuosi kiekvienu gabaliuku; patiks tiek, kad net nenorėsiu jų naudoti... Tačiau, deja, labai jau vidutiniška ta priemonė. Jos vertinimą ištempia tik iš ties atpalaiduojantis aromatas ir švelnesnis odos paviršius po vonios procedūrų. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai