L'OREAL PARIS "Les Chocolats" Ultra Matte Liquid Lipstick - skysti matiniai lūpų dažai: "842 Candy Man"; "852 Box of Chocolates"; "864 Tasty Ruby"; "868 Cacao Crush"

Lūpų dažai, kuriuos gavau jau senokai, bandžiau gana ilgai, nors pamilau tikriausiai iš pirmo patepliojimo ant lūpų. Paprastai nesu didelė matinių lūpų priemonių mėgėja - man jos tragiškai išsausina lūpas, o kai jos ir be tokių produktų pagalbos sausos - nieko, kas sukeltų bent menkiausią sausumo ar nemalonų tempimo jausmą. Tačiau ir tepti lūpų dažus itin dažnai irgi menkas smagumas, ypatingai, kai dirbti ir nenori galvoti kaip atrodo tavo makiažas. Tikriausiai šie lūpų dažai yra geriausias sprendimas norint ilgo išlikimo ir kuo mažesnio sausinimo jausmo - pasižiūrim.

"Dabartį vertinu pesimistiškai, ateitį - optimistiškai."
V. Bušsa


Produktas: L'OREAL PARIS "Les Chocolats" Ultra Matte Liquid Lipstick - skysti matiniai lūpų dažai: "842 Candy Man"; "852 Box of Chocolates"; "864 Tasty Ruby"; "868 Cacao Crush"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neišsausina lūpų iki skausmo
Labiausiai nepatiko: turi lipnumo
Tūris: kiekvienas po 7,6 ml
Kaina*: po 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Koks Jūsų mėgstamiausias skonis?
Vieno šokolado gabalėlio per maža, tad iš šio gurmaniško matinių ir saldžių atspalvių meniu išsirinkite keletą pačių gardžiausių. Skysta matinė L′ORÉAL PARIS Ultra Matte Les Chocolats formulė su odą puoselėjančiomis veikliosiomis Blur dalelėmis tepasi dar patogiau ir maloniau, lūpas padengdama dar lygesniu ir glotnesniu sluoksniu. Tikslus teptukas-kempinėlė su rezervuaru padeda lengvai papuošti lūpas išraiškinga ir sodria spalva. Ir dar viena vyšnia ant šokoladinio torto: viliojantis šokolado kvapas kaskart dovanoja neįtikėtiną, pojūčius lepinančią patirtį. Niam!

Naudojimas:
Paruoškite savo lūpas jas apvesdama pasirinktu lūpų kontūru, pavyzdžiui, iš Color Riche Couture.
Teptuku padenkite lūpas glotniu Ultra Matte Les Chocolats skystų lūpų dažų formulės sluoksniu. Šie šokoladu kvepiantys lūpų dažai tiesiog ištirpsta ant lūpų. Vienas potėpis leis mėgautis dailiu šių lūpų dažų atspalviu iki 16 val., nors dėl nuostabiai gardaus aromato jų norėsis užsitepti dar ir dar!

Rezultatas:
Sodri spalva ir ypač ilgai išliekantis matinis efektas.


Lūpų dažų pakuotės kvadratinės formos, pagamintos iš storo ir kokybiškai atrodančio matinio plastiko. Jų dizainas visiškai paprastas, gana rimtas, nors tokio kvapo produktai galėtų būti puošti kokiais keksiukais ir visai pataikytų į temą...

Man labai patinka lašelio formos, lenkti ir ties centru dar įdubę lūpų dažų aplikatoriai - labai patogūs tiek kontūrui nusibrėžti, tiek užpildyti, tiek atnaujinti spalvą. Aišku, jei rankos labai nedreba, kaip kad buvo man - dengiu raudonus dažus ir dreba ranka... Aišku, tokių atvejų visiems pasitaiko ir tuomet rekomenduočiau kontūrui rinktis pieštuką, o šiaip jam būtinybės tikrai nėra.

Kvapas kažkas nerealiai dieviško... Dažantis viskas stipriai pakvimpa šokoladu, šokoladiniais saldainiais ir desertais. Beveik užsimanai šokolado dažantis... Labai malonu...

Konsistencija. Dengiant kreminė, šiek tiek puri, šiek tiek minšta. Džiūsta iki matinio efekto.


Sudėtis: DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, NYLON-611/DIMETHICONE COPOLYMER, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYLDIMETHYLSILYL POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, LAUROYL LYSINE, ALUMINA, SILICA SILYLATE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDECAPRYLYL GLYCOL, LIMONENE, PARFUM.
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 15850 / RED 7CI 45410 / RED 28 LAKECI 17200 / RED 33 LAKECI 42090 / BLUE 1 LAKECI 15985 / YELLOW 6 LAKECI 45380 / RED 22 LAKE.


Poveikis. Lūpų dažus labai lengva tolygiai ir gražiai padengti, o dėl intensyvios pigmentacijos, jų nereikia sluoksniuoti, kad pasiekti ryškias spalvas - lengvas vienas sluoksnis yra visiškai pakankama. Kadangi lūpų dažai neturi stipraus sausinamojo efekto (na sausina, tačiau labai jau minimaliai, lyginant su kitomis matinėmis formulėmis), tai stipriai suspaudus lūpas jaučiasi lipnumo jausmas, jos nori kibti viena su kita, nors jei priemonė pilnai išdžiūvusi, nenusiplėšo gabaliukais - vaizdas vis dar lieka puikus toks, kaip buvo padengta.

Aš turiu keturis skirtingus atspalvius, kuriuos galite pamatyti tiek swatch nuotraukoje virš ingredientų, tiek rezultato nuotraukose. Deja, kaip atrodo "Box of Chocolates" su mano odos atspalviu nuotraukos kažkur pasimetė tarp archyvų, nors ir dažiausi ne kartą ir ilgai ieškojau... Kiekvieno atspalvio aprašinėti tikriausiai neverta? Kasdieniškiausias ir dienai labiausiai tinkantis 842 atspalvis. 852 - tamsesnis ant lūpų nei tikėjausi, todėl reikia atsargiai rinkti makiažą, kuris tą dieną bus derinamas - kitaip veido oda gali atrodyti pavargusi ir papilkėjusi. Na, 864 - tikrasis, ryškiai raudonas atspalvis, su kurio padengimu kelis kartus drebėjo rankos vien dėl to, kad jis ryškus... Ir galiausiai tamsiausias 868 - kuriam vieninteliam reikia skirti daugiau dėmesio dengiant, mat pigmentacija nėra tobula, gali persimatyti oda plėmais. Tačiau tas pats galioja bet kurios kompanijos tokia atspalviui - regis jį, kaip ir tobulą rožinę, sukruti labai sunku.


Lūpų dažai man puikiai laiko apie  5-6 valandas, po kurių man norisi atnaujinti lūpų makiažą, mat paviršius sutrūkinėja ir šiek tiek pasitrina iš vidinės lūpų pusės, tačiau spalva nenublunka, jei tik gėrėte kavos ar valgėte neriebų maistą. Valgant riebesnį - tikrai nusivalo kartu su viskuo ir lieka tik ryškus lūpų kontūras... Geriausia dažus atnaujinti lūpas pilnai nuvalant ir dengiant naują priemonės sluoksnį ant visiškai nuogų lūpų. Tačiau vėlgi - galima tepti ir ant viršaus, tik va, rezultatai tuomet nėra patys geriausi.

Apskritai man patiko ir net labai patiko. Tikrai turi nestiprų lipnumą, tikrai nelabai gražiai susigula. Tačiau bučiams atsparus, gerti visus gėrimus galima, atlaiko beveik viską, dar ir nuvalant teks pavargti. Priemonės, į kurias rankos pačios tiesiasi, ypač tada, kai nežinau ko noriu, ar visai nenoriu sukti galvos kaip mano makiažas atrodys dienos eigoje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai