SINCERO "Nude Touch" nagų lakas N3

Nors dažniausiai renkuosi spalvotus, ryškius, blizgančius, neįprastus nagų lakus, tačiau kartais mano nuotaika sako visai ką kito, ir jau tuomet ant nagų dengiu populiariausius rinkoje nude tipo nagų lakus, daugmaž atitinkančius natūralią odos spalvą, tinkančius bet kokiame biure, prie visokių rūbų, bet kokiai progai. Galbūt dėl to tinkamumo viskam ir visiems, tokie nagų lakai nėra mano mylimiausias pasirinkimas. Tačiau praeitą savaitę man tokio lako norėjosi, ir atitinkamai nuotaikai su nude atspalviu jaučiuosi nepaprastai gerai. Na, o nude šį kartą iš Sincero neutralių nagų lakų serijos. Apie vieną serijos laką šiandien šiek tiek plačiau, bei žinoma - kaip jis atrodo ant mano nagų.

"Mokytojai tik tada gali atlikti savo kilnią pareigą, jeigu jie patys yra pakilę iš kasdienybės ir jų sveika dvasia viešpatauja sveikame kūne."
K. Dineika


Produktas: SINCERO "Nude Touch" nagų lakas N3
Gamintojas: Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva ir super lengvas dengimas
Labiausiai nepatiko: norėjosi, kad laikytų ilgiau
Tūris: 11 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose: Iki, Maxima, Rimi ir kt., Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra. 

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl AcetateNitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride CopolymerAcetyl Tributyl Citrate, Isopropyl AlcoholStearalkonium Hectorite, Styrene/ Acrylates CopolymerAcetoneStearalkonium Bentonite, Lecithin, Silica SilylateAluminum HydroxidePolyhydroxystearic Acid.
May Contain: CI 77891, CI 77499, CI 19140, CI 73360, CI 15850, CI 77120.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėkime nuo sakinio apie pakuotę. Standartiškas, kvadratinis kompanijos buteliukas nesikeičia jau n metų, tad apie jį išsiplėsti čia tikrai neverta. Buteliukai minimalistiniai, tačiau žavūs savo paprastumu. Tiesa, kiekvienos serijos dangtelis vis kitokio efekto - matyt nude nagų lakai turi spindintį metalo efekto dangtelį. Platus aplikatorius kiek ilgesnis už vidutinį, tačiau super lengvai - tiesiog vienu perbraukimu padengia nagų laką ant plokštelės. 

Kas jau kas, bet Sincero formulė yra kažkas nepaprasto: ji tolygiai pasidengia ant plokštelės, atrodo be jokių pastangų pasidengia ir net pats pasiskirsto ten kur padengi nelabai tolygiai! Kažkas tokio... jokio vargo su lako padengimu aš neturėjau! O ir pigmentacija tiesiog nerealiai gera - taip taip, pakanka vieno sluoksnio intensyviai ir sodriai spalvai išgauti.

N3 atspalvis vos vos tamsesnis už mano odos spalvą. Tokius dabar įprasta vadinti nude. Pamenu, kai žengiau į ankstyvą paauglystę tokie atspalviai pamažu tapo populiarūs ir juos vadindavome arba smėline arba kūno spalva, tiesą sakant smėline dažniau. Labai dailus atspalvis - visiškai neutralus, nei per šiltas, nei per šaltas ir tobulas tiems kartams, kai nesinori ar negalima išsiskirti savo ryškiais nagais.
Išdžiūvęs nagų lakas turi intensyvų spindesį, nors pati formulė yra visiškai kreminė ir neturi nė trupinėlio blizgių dalelių.


Kalbant apie išlaikymą - čia jau jaučiasi, kad nagų lakas priklauso pigesnei kainų kategorijai - man išliko 4 užtikrintai, 5-tos dienos eigoje nuskilo pirmasis kampelis. Čia kompanijai reiktų kiek padirbėti ir pasistengti, tik šiuo atveju nežinau, ar nenukentėtų labai geros kainos faktorius ir tobulai gera formulė? Patinka man šios kompanijos nagų lakai - su jais nepaprastai lengva dirbti, o išsirinkus širdžiai mielą atspalvį - rezultatas visuomet labai maloniai džiugina visas lako išlikimo dienas.

Panašūs atspalviai:
* L'OREAL Paris Color Riche le Vernis À L'huile "116 Cafe de Nuit" (tik kiek šiltesnis ir kiek šviesesnis už Sincero) 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai