COMODYNES Make-Up Remover Micellar Solution - makiažo valymo servetėlės su miceliniu vandeniu ir dedešvų ekstraktu normaliai odai

Niekad negalvojau, kad galima pamilti tokį produktą, kaip drėgnas servetėles - atrodo paprastas reikalas, tačiau... iki šiol bandytos, kad ir labiau patikusios, nė kiek neprilygsta Comodynes variantui! Servetėles radau savo Eurovaistinės dėžutėje ir naudoju kiekvieną vakarą lengvam makiažo nuvalymui, nors manau - puikiai tiktų kelionėms, vasaroms, išvykoms ir atostogoms.

"Norint tobulinti protą, reikia daugiau mąstyti, , ne mokytis atmintinai."
Dekartas



Produktas: COMODYNES Make-Up Remover Micellar Solution - makiažo valymo servetėlės su miceliniu vandeniu ir dedešvų ekstraktu normaliai odai
Gamintojas: "Dermofarm" SA. Pagaminta Barcelona, Ispanija
Paskirtis: nuvalyti veido makiažą ir nešvarumus
Tinkamas tipas: normaliai, tinka ir sausai odai
Labiausiai patiko: greitai ir švelniai veikia
Labiausiai nepatiko: akių makiažo valiklio nepakeičia
Tūris: 20 vnt.
Kaina*: 4,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Servetėlės veido makiažui nuvalyti. Tinka sausai odai. Padeda greitai ir patogiai pasirūpinti veido odos švara. Servetėlės pakeičia pienelį, toniką ir akių makiažo valiklį: nuvalo nešvarumus ir makiažą. Oda lieka švari, švelni, tonizuota. Tiesiog švelniai nuvalykite odą, išmeskite panaudotą servetėlę ir viskas – švaros ritualas baigtas!

Aktyvieji ingredientai:
- 100 proc. natūralus pluoštas;
- avižos – natūralus ingredientas, pasižymintis drėkinamuoju ir tonizuojamuoju poveikiu, todėl puikiai tinka jautriai ir sausai odai;
- švelnios paviršinio aktyvumo medžiagos – nedirgina odos ir akių, veiksmingai pašalina nešvarumus ir makiažą;
- augaliniai gliceridai – gerina odos būklę, atkurdami natūralią hidrolipidų plėvelę ir išsaugodami normalų odos pH;
- gliukozės vediniai – iš gliukozės  gaunami junginiai dėl minkštinamųjų ir drėkinamųjų savybių valo odą, suteikia jai stangrumo ir švelnumo, gali padėti nuraminti.

Naudojimas: švelniai masažuodami valykite veido ir aplink akis esančią odą, kad pašalintumėte makiažą ir nešvarumus. Vos per 1 minutę Jūsų oda taps švari, švelni ir tonizuota.


Drėgnos servetėlės supakuotos sidabro spalvos plastikiniame maišelyje su standartiniu lipduku. Paprastai tokie lipdukai nieko nelaiko ir vos po kelių naudojimų atlimpa, sandariai nebeužsidaro, tad servetėlės ima sausėti. Čia - nieko panašaus - atidarinėju jau nežinau kiek kartų ir lipdukas kuo puikiausiai apsaugo viduje esantį produktą. Galbūt man šiek tiek kliūva kiek didesnis pakuotės dydis, ypač jei lagamine reikia taupyti vietą, tačiau iš esmės - pakuotė protinga, apgalvota ir kokybiška.

Kvapas. Servetėlės pakvėpintos ir turi gaivų aromatą su lengvu gėlių kvapu. Labai malonus, vidutinio intensyvumo, neerzinantis.

Konsistencija. Medvilnės audinys, pridrėkintas veikliosiomis medžiagomis.


Sudėtis: Aqua, Methylpropanediol, Betaine, C12-13-Pareth-9, Ceteareth-25, Laureth-23, Phenoxyethanol, Disodium Phosphate, Cetrimonium Bromide, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Citric Acid, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Simethicone, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Polysorbate 65, Methylcellulose, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Parfum.


Poveikis. Vieną didžiausių ir pirminių įspūdžių paliko valomųjų servetėlių dydis - jos kokius porą kart didesnės už įprastas, net jei ir ne du kartus, tai vistiek didesnės už bet kurias man žinomas drėgnas servetėles veidui valyti. Tokios dydžio užtenka visam veidui lengvai ir patogiai nuvalyti, o dar kai servetėlė patogiai išsitempia iki dar didesnio kiekio... iš viso patogu.

Servetėlės puikiai nuvalo beveik visą makiažą: lengvai įveikia pudras, antakių priemones, lūpų dažūs ir šešėlius. Tačiau tušo, deja ne - šiek tiek gali pašalinti, tačiau niekad pilnai (šiuo metu mano tušai kiek atsparesni), lygiai tas pats su matiniais skystais lūpų dažais - tenka ilgokai pavargti, kol pilnai nuvalau visus likučius.

Tik nuvalius veidą ant jos lieka lipnumo pojūtis, kurį nuplaunu vandeniu. Tačiau net ir neplovus - lipnumas gana greit dingsta ir palieka švarią veido odą, tačiau nė kiek nesudirgintą, nesuerzintą. Jokio diskomforto valantis servetėlėmis nejaučiu, nes nereikia spausti, o jei ir paspaudžiu - nesijaučia, kad jos erzintų mano odą ar keltų kokių problemų. Tad tikriausiai savaime aišku, kad servetėlės man labai patinka - efektyvus, švelnus ir malonus veido odos valymas. Galvoju, gal prigriebti pakelį savo komandiruotei 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai