INSTA NATURAL "Retinol Serum" veido serumas su vitaminu C, hialurono rūgštimi, niacinamidu ir koefermentu Q10 nuo odos senėjimo

Mano pirmoji darbo savaitė ofise iš tiesų prabėgo puikiai: per penkias dienas jaučiuosi sužinojusi labai labai daug naujo, ir nors dar nesu naudinga įmonės tiesioginiam darbui, bet tikiu, greit galėsiu pilnai įsilieti į pilnavertį kolektyvo darbą.

Na, o nauja rutina ir naujo įpročiai, ilgesnės darbo valandos bei visai kitokios poilsio minutės šiek tiek keičia ir mano odą, tiesą sakant, tikriausiai visi kiek didesni pokyčiai labai greit atsispindi mano odoje, tuomet laisvomis minutėmis puolu ją lepinti papildomomis priemonėmis. Šį serumą nusipirkau žiemą, pradėjau naudoti pavasarį, vasaros metu (dėl vitamino C) nusprendžiau nenaudoti, o sumažėjus saulės intensyvumui, jis vėl gula ant mano odos. Ilgą laiką negalėjau susidaryti normalios nuomonės apie priemonę, tačiau galiausiai, metas papasakoti, kaip šis serumas veikia ir ką gero duoda odai.

"Gamta nei praeitimi, nei ateitimi: ji - amžina dabartis."
V. Karalius



Produktas: INSTA NATURAL "Retinol Serum" veido serumas su vitaminu C, hialurono rūgštimi, niacinamidu ir koefermentu Q10 nuo odos senėjimo
Gamintojas: "InstaNatural" LLC. Pagaminta JAV
Paskirtis: drėkinti, mažinti raukšles, suteikti švytėjimo ir stangrumo
Tinkamas tipas: brandesnei odai
Labiausiai patiko: matosi šiek tiek lygesnė ir šiek tiek šviesesnė oda
Labiausiai nepatiko: poveikis per silpnas
Tūris: 30 ml
Kaina*: $ 20,00 US 
Kur galima įsigyti: iherb
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Veido odos priežiūros seumas skirtas kovai su senėjimu. Retinolio serumo formulėje kruopščiai atrinktos medžiagos, skirtos kovai su odos senėjimu. Retinolis skatina odos atsinaujinimo procesus, matomai sumažina raukšles ir mimikos linijas bei spalvos netolygumus. Vitaminas C, hialurono rūgštis ir niacinamidas apsaugo odą, maitina ir suteikia švytėjimo, drėgmės ir stangrumo.
Naudojimas: nedidelį serumo kiekį įmasažuoklite į nuvalytą ir tonizuotą veido odą. Leiskite serumui pilnai įsigerti. Tuomet padenkite drėkinamuoju kremu. Geriausiems rezultatams pasiekti padenkite vakarais, o dienos metu nepamirškite naudoti priemonės su SPF.


Retinolio serumas atkeliauja kartoninėje pakuotėje, kurios viduje - patogus stiklinis butelaitis su pipete produktui dozuoti ir lašinti ant veido odos. Buteliukas labai patogus, pompa patogi net ir stipriai nusekus priemonės kiekiui indelyje.

Priemonę rinkausi ne tik dėl veikliųjų medžiagų, tačiau ir pakuotės išvaizda ne ką mažiau sužavėjo. Tiek buteliukas, tiek kartoninė pakuotė dalinasi vienodu dizainu: baltas, švarus minimalistinis dizainas ir žalias augalinis paveiksliukas. Gražu, subtilu ir labai paprasta.

Kvapas. Mano didžiulei nuostabai, produktas kvepia apelsinais ar apelsinų žievelėmis! To iš serumo visiškai nesitikėjau ir nors kvapas intensyvokas, bet malonus.

Konsistencija. Ne mažiau netikėta buvo ir ryškiai oranžinė serumo spalva. Na, o kalbant apie konsistenciją - skysta, tačiau ne vandenukas. Bet kažkuo rimtesniu irgi nepavadinčiau - vandenukas su šiokiomis tokiomis priemaišomis.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin*, Methylsulfonylmethane*, Niacinamide, Citric Acid*, Sodium Hyaluronate*, Retinol, Caprylic/ Capric Triglyceride*, Ubiquinone (CoQ10), Astaxanthin, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Hesperidin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Geranium Maculatum Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Dicaprylyl Ether*, Tocopherol*, Xanthan Gum*, Pentylene Glycol*, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.
*natūralios kilmės
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Su didžiuliu entuziazmu puoliau bandyti serumą ir kantriai laukti pirmųjų rezultatų - žinia, tokio tipo produktams reikia nemažai laiko. Tačiau deja, deja, didžiuliai mano lūkesčiai nepasiteisino - serumo poveikis nėra pakankamai stiprus, kad būčiau sužavėta, pulčiau visiems rekomenduoti ar pati pirkti sekančią pakuotę.

Pagal ingredientus ir pagrindines aktyviąsias medžiagas serumas turėtų stipriai veikti odą. Pirmieji pastebimi poveikiai buvo labai labai minimaliai lygesnė ir švelnesnė bei šviesesnė veido oda. Tačiau apart to - praktiškai kito tikėtis neverta. Odai serumas suteikia gaivumo, tikrai lygina, tačiau efektas neturi stiprumo, hmm... kaip čia paaiškinus? Jis minimalus, nėra pakankamai stiprus... Nepastebėjau ir didelio poveikio raukšlelėms, nepasakyčiau, kad maitino mano odą... 

Na, paprasčiausiai esu nusivylusi. Produktas nėra niekinis, efektą turi. Bet kai tikiesi bent vidutiniško efekto, o gauni minimalų... Na, patys suprantate, neišeina nei su susižavėjimu žiūrėti į priemonę nei itin aukštais balais įvertinti. Vidutiniškas - poveikis yra, bet gamintojams reikia dar daug pasistengti, kad serumas taptų ne tik populiariu (koks jis yra dabar), tačiau ir stipriu, veiksmingu produktu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai