PIRMAS ĮSPŪDIS. AVON "Luxe" Silken makiažo pagrindas su SPF 20: "Medium Bisque" "Nude Bodice"; "Beige Linen"

Tęsiant mėginių ir trumpųjų įrašų temą, negaliu vis kartas nuo karto įvelti kokio mėginio. Tikriausiai smagiausia bandyti makiažo pagrindų mėginius. Na, būtų dar smagiau, jei būtų normalus spalvų pasirinkimas norimam makiažo pagrindui bandyti. Dabar gi - visi mėginiai per tamsūs, nors jo savybes galima pamatyti ir kai spalva netinkama, tiesa?

Jei kada domėjotės, Avon kompanijos gaminių norimus mėginius galima įsigyti ir pasirinkti sau tinkamą atspalvį, na o labai retais atvejais, jų galima jauti iš savo Avon konsultantės, ne tik išbandymui, bet ir spalvos pritaikymui. Šiandien apie mėginius kuriuos buvau gavusi iš savo konsultantės, tad šį kart bandau ir iš karto pasakoju jums.

"Nelinkėkite savo draugams pernelyg didelės sėkmės, jeigu nenorite jų prarasti."
B. Gradjanas


Ką žada gamintojas: Prie odos prisitaikantis makiažo pagrindas su baltaisiais safyrais ir SPF 20 apsauga visiems odos tipams.

• nepastebimai susilieja su oda 
• nepriekaištingai padengia ir drėkina 
• vidutinis-pilnas padengimas

Veikimas: šilkinė formulė nepastebimai susilieja su oda vos per kelias sekundes. Makiažo pagrinde esantis baltųjų safyrų ekstraktas sukuria besvorį, prabangiai švytintį makiažą. Lengva konsistencija leidžia odai kvėpuoti, švelniai drėkina ir skleidžia malonų aromatą. Neužkemša porų. Patikrintas dermatologų ir alergologų. Su SPF 20 apsauga nuo kenksmingų saulės spindulių.

Naudojimas: pirštų galiukais, makiažo kempinėle ar šepetėliu užtepkite keletą taškelių įvairiose veido vietose. Tolygiai paskirstykite, kad taškeliai susijungtų. Norėdamos, kad makiažo pagrindas neatrodytų kaip kaukė, kruopščiai tepkite ties plaukų linija ir žandikauliais, o taip pat nepamirškite kaklo.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PHENYL TRIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PEG-<10 DIMETHICONE, POLYURETHANE-16, TITANIUM DIOXIDE, SILICA, SODIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, TETRASODIUM EDTA, PROPYLENE CARBONATE, TRIFLUOROMETHYL C1-4 ALKYL DIMETHICONE, ETHYLENE BRASSYLATE, SILK POWDER, HEXYL LAURATE, CETYL PEG/PPG-<10/1 DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PARFUM, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, SAPPHIRE EXTRACT, MICA, METHICONE, DIAZOLIDINYL UREA
May Contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77163.

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnos pakuotės kiekis 30 ml
Kaina: pilna kaina 15,50 EUR. Šiuo metu galima įsigyti už 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų arba internetu www.avon.lt


Mano potyriai. Makiažo pagrindas kvepia kosmetika, nes yra pakvėpintas. Tiesą sakant man tai atrodo visiškai nebūtinas priedas. Vistiek užsiuodžia tik tol, kol dengi, na, dar šiek tiek po makiažo atlikimo, bet pati kvapo funkcija tokiose priemonėse yra visiškai nebūtina. Makiažo pagrindas lengvas, šiek tiek vandeniningos konsistencijos, bet ne pats skysčiausias, kokį esu bandžiusi. Vandeningumas ima jaustis tik pradedant skirstyti ant odos, o uždėjus ant rankos - atrodo tiesiog kaip įprastas makiažo pagrindas.

Dėka lengvos konsistencijos, priemonė visiškai nepasunkina veido odos, lengvai ir tolygiai pasidengia suteikdama odai matinį efektą. Priemonė vidutiniškai maskuoja spalvos netolygumus ir smulkius netobulumus. Tačiau... mane šiek tiek erzina lengvas sukritimas į raukšleles. Nors jis nėra labai stiprus, bet žinau ir esu bandžiusi ne vieną, kuris labiau maskuoja odos netolygumus, nei į juos sukrenta. Beje, esu bandžiusi ir stipriau sukrentančių priemonių.


Man makiažo pagrindas, užfiksuotas pudra išlieka visą dieną, neturi lipnumo, neapsunkina odos ir rezultatai mane tenkina. Nors... tikrai būna geriau.

Tikriausiai dar reikia pakalbėti apie atspalvių pasirinkimą. Nuotraukoje makiažas darytas su "Nude Bodice" atspalviu, kuris man šiek tiek per tamsus. Tamsiausias iš visų atrodo "Medium Bisque", o Beige Linen, toks per viduriuką. Žiūrint į gamintojo siūlomus atspalvius, niekaip nesuprantu jų eilės sekos - atrodo, kad atspalvių tamsumas neturi logiškos tamsėjimo ar šviesėjimo sekos. Tai labai apsunkina tinkamo atspalvio pasirinkimą: renkantis internetu ekranai neatspindi tikrosios spalvos, lygiai taip pat, kaip ir spausdinti katalogai... Tad tenka spėlioti, kuris atspalvis tau tiks, o kuris visgi ne...

Šiaip labai jau vidutiniškas reikalas šis makiažo pagrindas, negalėčiau sakyti, kad nepatiko, bet ir neapžavėjo. Pirkti tikriausiai nesigundyčiau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai