L'OREAL PARIS "La Vie En Glow" highlighting powder palette - švytėjimą suteikiančių pudrų (hailaiterių) paletė "02 Cool Glow"

Hailaiteriai ir šviesą atspindinčios pudros makiažo rutinoje šiai dienai tapo tokia pat svarbi dalis, kaip antakių priežiūros priemones, sutinkate? Blakstienų tušas jau senai nebėra Nr.1 dekoratyvinės kosmetikos priemonė, mat norint itin natūralaus makiažo pakanka šiek tiek paryškinti antakius ir suteikti veidui spindesio. Bent jau man hailaiteris yra ta antroji priemonė, kurios reikia kasdien, pirma antakių produktas, ir tuomet jau veidui sveiko spindesio padedanti suteikti pudra - be jų nė žingsnio, kai norisi tik vos vos paryškinti savo bruožus.

Šiandien noriu su jumis pasidalinti nuomone apie L'Oreal hailaiterių paletę, gautą jau senokai, tačiau nuoširdžiai naudotą kasdien, o vienos spalvos jau spėta ir įpusėti! Tai kokia ta spindinčių pudrų paletė su šaltu spindesiu?

"Pradžia - daugiau nei pusę viso darbo."
Aristotelis



Produktas: L'OREAL PARIS "La Vie En Glow" highlighting powder palette - švytėjimą suteikiančių pudrų (hailaiterių) paletė "02 Cool Glow"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: galima išgauti tiek labai labai natūralų, tiek itin ryškų efektą sluoksniuojant
Labiausiai nepatiko: konsistencija galėtų būti šiek tiek drėgnesnė
Tūris: 5 g
Kaina*: 17,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikite švytėjimo savo veido bruožams su spindinčia La Vie En Glow palete. 4 unikalūs smulkios pudros atspalviai su odą puoselėjančiu kokosų aliejumi ir aksomine, lengvai ant odos užsitepanti tekstūra. Galima pasirinkti iš 2 universalių atspalvių kolekcijų: šiltų žemės ir šaltų ledinių atspalvių – nuo subtilių iki ypač išraiškingų. Švelniai užtepkite pudros ties iškiliausiais veido bruožais norima kryptimi, kad oda natūraliai atspindėtų šviesą.

Naudojimas: Šalta harmonija: priklausomai nuo pasirinktų akių šešėlių spalvos, lediniais mėlynais ir auksiniais atspalviais galima suteikti švytėjimo ir akių makiažui. Rausvas atspalvis tobulai tinka skruostikauliams ir antakių kaulams pašviesinti, o šampaninis atspalvis – nosies viduriukui ir linkiui virš lūpų. Suteikite odai išraiškingo trimačio švytėjimo.


Aukso spalvos dangteliu puošta pakuotė kompaktiškai plona ir sakyčiau mergaitiškai patrauklaus dizaino, kuriame vyrauja aukso, baltos arba permatoma spalvos. Viduje keturi hailaiteriai sudėti horizontalia eilute nuo balčiausio iki tamsiausio. Pakuotėje jie atrodo nemaži, nors realiai kiekvieno turėtų būti apie 1,25 g, kas nėra itin daug. 

Kvapas. Bekvapis - vos vos jaučiamas iš pakuotės pudrinių produktų kvapas.

Konsistencija. Vidutiniška, nei sausa, nei drėgna. Tiesa, iki tobulybės man šiek tiek trūksta drėgnumo - tokiu atveju priemonė dar gražiau pasidengtų ant veido odos. Tai nėra priekaištas, nes ir dabartinė konsistencija mano skoniui įtinka, tačiau pati maloniausia man šiek tiek drėgnesnė hailaiterio konsistencija, kaip kad mano mylimiausio Revolution Pro Illuminate, kuris dengiasi kaip sviestukas. 


Sudėtis: TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIETHYLHEXANOIN, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ALUMINA, ISODODECANE, CAPRYLYL GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, HEXYLENE GLYCOL, SILICA, TIN OXIDE
MAY CONTAIN: MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 75470 / CARMINE.


Poveikis. "La vie en glow" palečių galima įsigyti tiek šilto, tiek šalto atspalvio. Maniškė "02 cool glow" turi šaltesnio atspalvio keturis skirtingos spalvos hailaiterius, kuriuos gamintojas nurodo naudoti skirtingoms veido zonoms, nors realiai aš jas visas naudoju tuose pačiose veido vietose - tiesiog keistai atrodo, jei skruostikauliams naudoju vieną, prie akių kitą, ant nosies dar kitą spalvą... Galbūt tik paskutinė "04 Bronze Glaze" net ir įdegus man per tamsi skruostikaulias, tad panaudoju ir kaip akių šešėlius ir kaip itin spindinčią bronzinę pudrą.

Pati mylimiausia šios paletės spalva - "03 Pink Pearl" - ji geriausiai dera su mano veido atspalviu ir atrodo natūraliausiai. Negaliu patikėti, kad šios spalvos lizdelyje jau nemaža duobutė! "02 Oh my Gold" turi auskinį atspalvį ir tikrai ne visuomet atitinka mano norus ir poreikius, nors kai norisi šilto efekto veido odai (tiksliau šiltesnio), renkuosi ir šią. Tuo tarpu "01 moonlight" melsvai žalsva visiškai nekasdieniška, tačiau labai smagiai ir netikėtai atrodo tiek prie visiškai neutralaus, tiek prie spalvoto makiažo.

Spindinčios pudros lengvai dengiasi ir tolygiai skirstosi. Smagiausias šios paletės aspektas yra jos universalumas, ne tiek spalviniu požiūriu, kiek intensyvumo skirtumais: vos perbraukus šepetėliu galima išgauti itin lengvą ir vos matomą, labai natūralų efektą, tuo tarpu pasluoksniavus hailaiteris taps vis ryškesnis ir gali būti itin spindintis ir itin pastebimas. Smagu, kai viena priemone galima turėti ir natūralumą ir intensyvumą.


Deja, bet jei nefiksuoju veido makiažo fiksatoriumi, hailaiteriai man laikosi apie 8 val - kur paskui dingsta, net neįsivaizduoju? Ar dirbdama jį tiesiog nuvalau rankomis? Net nepastebiu, ir darbe ne visuomet turiu galimybę sekti kaip mano makiažas atrodo.

Spalviniu atžvilgiu, intensyvumo pagal mano norus galimybe kontroliuoti hailaiterius aš labai patenkinta - vienintelis dalykas, ko man norėtųsi, visgi būtų šiek tiek drėgnesnės formulės - o tuomet jau ir kiek trumpesnis išlikimas nebūtų visiškai jokia bėda. Patiko, ir patiko labai, nors, kaip ir beveik visuose kosmetikos priemonėse, turiu prie ko prisikabinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai