MEDIMIX "Sandal" skaistinamasis ajurvedinis muilas su sandalo aliejumi

Medimix muilą kažkada nusipirkau ir pamenu, bandžiau veido odai, bet mano lepiai, šiek tiek jautriai, sausai odai tai visai nepatiko. Nepaisant to, muilai pasirodė įdomūs - gaminami Indijoje, naudojant senus ajurvedinius receptus ir priimami visai neblogai mūsų rinkoje. Šį muilą išbandžiau ir veidui, ir kūnui, ir galiausiai, vistiek priėjau sprendimo, kad mieliausi man jie rankoms plauti.

"Daugelis žmonių, užuot ką nors keitę, linkę verčiau pakentėti."
Liaudies išmintis


Produktas: MEDIMIX "Sandal" skaistinamasis ajurvedinis muilas su sandalo aliejumi
Gamintojas: "Cholayil PVT" Ltd. Pagaminta Indijoje
Paskirtis: nuprausti rankų, veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: oda tampa šviesesnė
Labiausiai nepatiko: per stiprus kvapas
Tūris: 75 g
Kaina*: 1,15 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Šis muilas, kurio sudėtyje yra net 18 veikliųjų vaistinių augalų ekstraktų, efektyviai gerina odos būklę, šalina jos patamsėjimus, pigmentinės dėmes. Oda tampa švari, lygi ir glotni. Unikalus ingredientų derinys atgaivina odą ir suteikia jai natūralaus spindesio. Aromatingas ir gausiai putojantis. Aromatingas ir gausiai putojantis. Be gyvulinės kilmės riebalų.

Sudėtis: Stearic acid, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Propylene glycol, Caustic Soda lye, Lauric acid, Aqua, Polyehtylene glycol-400, Perfume, Sodium chloride, Paraffinum liquidum, Eladi oil, Disodium EDTA, Titanium dioxide, Butylated hydroxyl toluene, Colour, Sandal wood oil extract.


Mano potyriai. Rankų muilas ryškiai oranžinės spalvos. Nedidelis muilo gabalėlis labai gerai suputoja ir paskleidžia reikiamą, pakankamą putų kiekį rankoms nuplauti. Deja, tačiau kvapas tiesiog viską užmuša. Nesu tikra ar sandalo kvapas toks stiprus ir būtent toks - čia labiau kvepia smilkalais, kas atrodo visai šaunu, tiesa? Tik kad aromatas plaunantis rankas stipriai kutena nosį, beveik iki čiaudulio, o ant rankų išlieka dar kelias valandas! Man ženkliai per stiprus, jau nekalbu apie jautrios uoslės savininkes. 

Muilą bandžiau tiek veido, tiek kūno odai plauti, tačiau jis jautėsi labai nemaloniai - super švariai prausė, tad veido oda tapo džeržgiančiai švari, o tokia man atrodė tuoj tuoj išsausės... Lygiai tas pats su kūno oda - toks jausmas, kad muilas per daug agresyvus ir per daug jau gerai prausia... Užtat rankų oda liko labai patenkinta ne tik nepriekaištinga švara bet ir žadamu skaistinamuoju poveikiu. Rankos po kelių plovimų atrodo šviesesnės, skaistesnės spalvos, o mano randai (kurie šiaip jau labai skiriasi nuo likusios rankų odos) iš vis mažiau matomi. Suprantu, kad tai laikinas poveikis, bet - negali meluoti - daro tai, ką žada.

Visai smagus muilas rankoms, gerai prausia, itin švariai prausia ir įveikia net rimtesnius nešvarumus. Tik nerekomenduoju nei veidui, nei kūnui (gal nebent jei oda riebesnė). Ir tas kvapas... labai labai reiktų įsivertinti, kiek jūs pakanti kvapui... Man tai stipriausiai kvepianti kosmetikos priemonė, kokią apskritai esu turėjusi ir per stipraus aromato.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai