CATRICE Brow Colorist Semi Permanent brow mascara - antakių tušas/ spalvota antakių želė "020 Medium"

Niekaip nesugebu grįžti į normalų darbinį ritmą... Atrodo jau grįžau, jau porą dienų darbe buvau, o kūnas niekaip nepripranta prie šalčio, saulės trūkumo ir visai kitokio kraštovaizdžio. Nieko, dar kelios dienos ir turėčiau atsigauti...

O šiandien noriu šiek tiek pakalbėti apie antakių priemones. Instagraminiai, preciziškai nupiešti antakiai jau nebemadingi ir tinka tik prie ryškaus, vakarinio makiažo. Kasdienai tendencijos (jei da nematei, makiažo tendencijos ČIA) siūlo rinktis natūraliau atrodančius, vešlesnius antakius. Problema ta, kad ne visos mes tuos vešlius antakius turime - tai šen, tai ten matosi tarpeliai, trūksta plaukelių... tad toli gražu ne visos priemonės gerai atrodo. Rizikingiausia visuomet yra paprastas antakių tušas/ antakių želė, mat ne visuomet galima lengvai užpildyti tarpelius. O kaip su Catrice variantu?

"Joks mokslas paskubomis neišmokstamas."
Seneka


Produktas: CATRICE Brow Colorist Semi Permanent brow mascara - antakių tušas/ spalvota antakių želė "020 Medium"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: lengva ir greita
Labiausiai nepatiko: kas kartą reikia valyti priemonės perteklių nuo šepetėlio
Tūris: 3,8 ml
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Antakių tušas suteikia atspalvį, kuris gali išlikti iki 2 savaičių. Jis tiksliai dengia antakių plaukelius. Dėka gelio tekstūros atspalvis intensyvėja palaipsniui, su kiekvienu tušo užtepimu. Tušą galite naudoti kasdieną. Atspalvis gali išlikti dar 4 dienas, jeigu tušą naudojote reguliariai 2 savaites.


Pradėkime nuo pakuotės. Nedidelis tušą primenantis rudo plastiko buteliukas su aukso spalvos dangteliu. Produktas turi kartoninę įmautę plastikinei tūbelei, su visa reikalinga priemonės informacija, ir tiesą pasakius tai yra keista, mat Catrice šiaip jau vengia bet kokių papildomų ir nereikalingų pakuočių.

Tušo šepetėlis nailoninių plaukelių, siaurėjančios link galiuko formos. Lankstus ir patogus, tik man vos vos per didelis, galėtų būti šiek mažesnis.


Kvapas. Silpnas antakių priemonių kvapas.

Konsistencija. Skystas, spalvotas tušas, šiek tiek turintis tirštumo, bet ne gelinės konsistencijos, gal dėl to priemonė neužvadinta antakių želė, kaip esame pratę su tokio tipo antakių priemonėmis.


Sudėtis: AQUA (WATER), MICA, GLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, PANTHENOL, CELLULOSE, ACRYLATES COPOLYMER, POLYISOBUTENE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, SCHINUS TEREBINTHIFOLIUS SEED EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Tušas labai lengvai pasidengia ant antakių ir gana greitai džiūva. Iš pradžių vis susidurdavau su problema - šepetėlis uždėdavo "klecką" vienoje vietoje, nors kitur labai gražiai padengdavo ir pasklaidydavo produktą. Galiausiai supratau, kad šepetėlio ir kotelio susijungimo vietoje yra įranta, kurioje prisikaupia per daug produkto, traukiant iš tūbelės jis nenusivalo ir nutepa odą aplink antakius bei padengia vienoje vietoje itin daug priemonės. Tačiau jei kas kartą ištraukus šepetėlį jo įrantą nuvalysite į buteliuko kraštą, tokių problemų visiškai nebeliks. 

Tušas labai gražiai padažo ne tik plaukelius, tačiau ir užpildo tarpelius tarp jų. Retas tušas geba taip gražiai padažyti, ir priklausomai nuo priemonės kiekio, suteikti arba natūralų, arba kiek ryškesnį efektą. Savaime suprantama, kad tušas nėra gelis, ir visiškai užpieštų antakių tikrai nebus. Tačiau rezultatas man patinka - kasdienai tik šita priemone ir dažau savo antakius.


Gamintojas žada, kad reguliariai naudojant, plaukelių atspalvis išliks dar 4 dienas! Mano antakiai nėra labai šviesūs, tačiau nuolat naudodama iš tiesų pastebiu, kad plaukeliai ryškesni. Tik nuo odos produktas nusiplauna tą pačią dieną ir palieka tarpelius.

Antakių priemonė gerai išlieka, visą dieną. Jei aišku neliečiu antakių, bet dirbant, galvojant, nuolat liečiu veidą (eh, tie blogi įpročiai) ir jau tuomet kyla nemenka rizika juos netolygiai nuvalyti. Tačiau apskritai vertinant - puiki priemonė, nedidelė kaina ir labai geri, kasdieniai rezultatai, ypač tiems kartams, kai nedažau akių ir tik labai lengvai palyginu veido odos spalvą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai