#50/2018 Grožio šiukšlynėlis. Rugsėjo mėnesį baigiau...

Baigėsi dar vienas mėnuo, ir kaip kiekvieno mėnesio pabaigoje/ naujo pradžioje, tuštinu lauk savo tuščių pakuočių dėžutę, viską imu lauk ir pasakoju, kas patiko, o kas ne - tačiau svarbiausia - kokį galutinį įspūdį ir galutinę nuomonę paliko vienas ar kitas produktas. Keisti nuomonę, po produkto baigimo jau tampa nebeįmanoma, tad paprastai grožio šiukšlynėlio įrašas yra pačios tvirčiausios nuomonės. O jei norisi daugiau išsamumo apie vieną ar kitą produktą, smalsu pasižiūrėti sudėtis ar kaip vienas ar kitas dekoratyvinės kosmetikos produktas atrodo ant odos - kiekviename pavadinime paliksiu priemonių nuorodas (jei apie jas buvo rašyta) - paspaudus iš karto nukeliausite į pilną vienos ar kitos priemonės įrašą. Ką gi, nebedaugžodžiaujame ir keliaujame prie mažo mėnesinio šiukšlynėlio.

 "Taupumas - pinigų leidimas nejaučiant malonumo."
K. Šanel

Kūnui I

1. FLOR DE MAYO "Aloe Vera" toniuojanti ir atnaujinanti vonios druska, 700 g
Visai patiko - kokybiškos, atsakingai pagamintos, draugiškos gyvūnams vonios druskos. Alavijų kvapas gal nėra pats maloniausias pasaulyje, tačiau neerzino, patiko, buvo švelnus.
Mielai pakartočiau, įdomu kokia kitų aromatų pasiūla?

2. FACELLE Intim intymios higienos prausiklis "Sensitive" su pieno rūgštimi, 300 ml
Vertinau palankiai ir pasilikau prie šios nuomonės: sudėtinės dalys buvo parinktos atsakingai, prausė švelniai, neerzino ir nesausino. Ko daugiau reikia tikėtis?
Pakartočiau

3. DOVE "Nourishing Care" dušo aliejus su marokietišku argano aliejumi, 200 ml
Itin švarus odos prausimas ir ne tik - atrodo geba ir lengvai pamaitinti odos paviršių. Beveik visą šitą buteliuką sunaudojau makiažo šepetėliams plauti. Ir šiam darbui jis idealiai tiko - kai jau atrodo, kad viskas, BB kempinėlė nebeišsiplaus - šis aliejus sugeba be problemų iš jos pašalinti visus nešvarumus! Man ši priemonė labai patinka!
Mielai kartočiau.

4. OILATUM Baby Bath Emollient - vonios aliejus - emulsija sausai, atopinei kūdikių odai drėkinti, 150 ml
Manyčiau mažiems vaikučiams ir kūdikiams tai gali būti nuostabi priemonė panaikinti odos sausumą ir apsaugoti dar labai jautrią odelę. Tačiau tokio amžiaus vaikui kaip mano, emulsija jau nebėra patogi naudoti - daug labiau pasiteisina prausiklis ir po vonios tepamas kūno kremas ar losjonas.
Jei turėčiau dar mažų vaikų - taip, kartočiau, bet savo jau dideliam sūnui nebepirksiu.

Kūnui II

5. DOVE Derma SPA "Summer Revived" maitinamasis losjonas su savaiminio įdegio suteikiančiomis dalelėmis, 200 ml
Bijau sumeluoti, kelinta čia šio losjono pakuotė? Hmm, tikrai nepamenu, tačiau šis losjonas yra puiki priemonė, kai reikia lengvo, tolygaus, lengvai padengiamo ir palaikomo, palaipsniui sukuriamo įdegio. Likučius sunaudojau išlaikyti po vasaros likusio įdegio pėdsakus ant savo odos. Galiu tik patvirtinti - su šiuo losjonu daug lengviau, negu su savaiminio įdegio priemonėmis.
Pakartočiau, tik savaiminis įdegis ant mano odos labai jau retas svečias.

6. - 7. BYLY DEPIL Effective & Natural vaško depiliavimo juostelės "Mint and Green Tea", skirtos sausai odai.
MĖGINIAI.
Tikrai švelni priemonė plaukeliams šalinti, ir tikrai tinkama jautresniai odai. Dėl plono vaško sluoksnio lapeliai greičiau įšyla ir tinkami greičiau naudoti. Tačiau... antrą kartą lapelis nelimpa, tad juostelių išeiga labai jau didelė.
Nors nieko blogo, bet taupumo sumetimais - ne. Yra ir geresnių būdų pašalinti kūno plaukelius.

8. ECO LABORATORIE Natural & Organic "Coffee & Chocolate" veido ir kūno šveitiklis, 40 g
Tikriausiai vienintelis bandytas šios kompanijos produktas, kuris man nelabai pasiteisina. Taip, jo veikimas be priekaištų, tačiau pats produktas visiškai toks pat, kaip paprasti kavos tirščiai, kurių lengvai galima pasidaryti tiesiog namų sąlygomis.
Nepasiteisino, tad nepirkčiau. Bet pats produktas nėra prastas.

9. DOVE "Powder Soft" pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas su šiltu pudriniu aromatu, 40 ml
Labai ilgą laiką, pirkdavau tik rutulinius dezodorantus, tačiau pamažu vėl užauginau meilę pieštukiniams dezodorantams. Dove priemonės man patinka - jos pakankamai apsaugo nuo nemalonių kvapų. Kvepia subtiliai ir neerzina uoslės.
Mielai kartočiau.

Rankoms ir nagams

10. THE BODY SHOP "Moringa" rankų kremas su aliejinių moringų sėklų aliejumi, 30 ml
Lengvas kasdienis kremas, lengvai padrėkinantis odą ir puikiai tinkantis kasdienai. Deja, šaltąjam sezonui man jis per lengvas, nebent nesiekiu intensyvaus maitinimo. Visai smagus, maloniai kvepiantis, labai paprastas, labai lengvas rankų drėkiklis.
Kartočiau.

11. ANNY 6 in 1 nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis, 6 ml
Nors aprašymas skamba kaip 8 pasaulio stebuklas, tačiau priemonė man visiškai neveikė, bet kokį laką metė burbuliukais, nelabaikydavo, ilgai džiūdavo. Nors nuotraukoje buteliukas atrodo tuščias, bet... netekau kantrybės ir metu 1/3 priemonės lauk. Nesąmonė ir tikrai neverta savo kainos.
Nekartočiau

12. PALMOLIVE Naturals "Irresistible Touch" muilas su juodosiomis orchidėjomis, 90 g
Muilas kaip muilas, maloniai (gal kiek per stipriai) kvepia, švariai prausia. Nors stebuklų čia tikėtis nereikia, bet pagrindinius lūkesčius patenkins.
Pakartočiau.

Plaukams

13. ALBERTO VO5 "Firm Hold" oro drėgnumui atsparus plaukų lakas, nestandus ir nelipnus, 275 ml
Dar vienas nebaigtas produktas. Tiesiog išleidžiu jį užtarnauto poilsio - naudojau produktą ilgai ir nors manau, kad lakas kaip ir turėtų ilgiau galioti, bet esu nusipirkusi naują, o su šituo tiesiog atsisveikinu. Man patiko poveikis ir pilnai užfiksuodavo šukuoseną, nepalikdamas plaukuose to brjauraus traškumo jausmo, o ir drėgniems orams puikiai tiko.
Galbūt kartočiau - visi mano lūkesčiai buvo pilnai patenkinti.

14. KLORANE natūralaus atspalvio purškiamas sausas plaukų šampūnas su avižų ekstraktu "Natural Tint", tinkamas nuo rudų iki tamsių atspalvių plaukų, 50 ml
Neblogas, bet visiškai ne mano spalvos sausas šampūnas. Nepaisant to, plaukai įgaudavo apimties, švelnumo ir nebuvo apsunkinti. Manau jei būčiau turėjusi sau tikusią spalvą, būčiau įvertinusi daug geriau.
Šito kol kas tikrai ne, tačiau smalsu išbandyti kažką daugiau iš šios kompanijos produktų.

15. ORGANIX "Argan Oil & Shea Butter" plaukų aliejus su argano ir sviestmedžio aliejais, 118 ml
Jei būčiau šitą priemonę vertinusi prieš kelis metus - aukščiausi balai būtų tikrai buvę. Šiai dienai esu atradusi jau geresnių priemonių, todėl Organix nublanksta, poveikis manęs nebetenkina. Jei reikia pigios priemonės, kuri suvaldytų plaukus ir suteiktų glotnumo - aliejus tam visai tinka. Tik, jei gali rinktis pilną obuolį, vietoj pusės, tikriausiai visuomet pasirinksi pilną?
Šiuo gyvenimo periodu šio aliejaus kokybė manęs nebetenkina - norisi geriau.

Veidui I

16. NIDA veido tonikas su alavijų ekstraktu, 150 ml
Pats geriausias Nidos produktas veido priežiūroje, tačiau... vistiek niekam tikęs, jei lyginsi su kitų kompanijų produkcija. Paprasčiausiai - efekto jokio, jausmas toks, lyg valytum veidą su šampūnu ar skiestu skalbinių minkštikliu.
Nekartosiu, ne ne ne.

17. MARGARITA dvifazis akių makiažo valiklis su alavijais, 150 ml
Pigus, ir labai geras dvifazis valiklis, be jokių priekaištų gebantis įveikti net ir vandeniui atsparų makiažą, be vargo pašalinti tušo likučius. Tikriausiai geriausias kainos ir kokybės santykis, koks tik gali būti. Deja, šito likučiai man sugedo, suerzino akis, tad paprasčiausiai metu lauk. Tačiau nei kiek negaila - pigu, lengva ir paprasta nusipirkti kitą tokį valiklį.
Kartosiu.

18. MANILLA maitinantis ir drėkinantis veido kremas papilkėjusiai, pavargusiai odai "Kavos draugas" su kofeinu, vitaminu B3, kavos ekstraktu ir hialurono rūgštimi, 30 ml
Labai jau greitai baigėsi... net mėnesio nepavyko ištempti naudojant kremą. Labiausiai įsiminė nuostabus kremo kvapas. O ir poveikis man pasirodė kokybiškas: gerai maitina odą, lengvai padrėkina ir ji jautėsi komforttabiliai.
Įdomu, ar atnaujintos linijos produktai dar geresni?

19. MANILLA paakių emulsija "Jaunystės žvilgsnis" su vanilės ekstraktu, vitaminų kompleksu, Q-10 ir hialurono rūgštimi, 15 ml
Lygiai tas pats ir su paakių kremu. Jis gerai maitino, kartais net per gerai, nes paakiai buvo tapę riebesni nei įprastai. Bet smagiausia, kad veikė smulkesnes raukšleles ir palaipsniui tikrai sumažino jų matomumą.
Kadangi linija atnaujinta, tokio pat kremo neįsigysi. Tačiau susiklosčius aplinkybėms, mielai išbandysiu atnaujintos linijos produktus. Kompanija iš ties paliko gerą įspūdį.

20. ISANA "Hydro Booster" puoselėjamosios kapsulės išsausėjusiai veido odai su ginkmedžių ekstraktu ir vitaminu E, 2,66 ml
Kapsulės, kurį skystį pavadinčiau serumu man lygiai taip pat patiko. Tai riebesnės konsistencijos priemonė, kuri suteikė intensyvų drėkinimo efektą vos per savaitę. Tikiu, kad naudojant ilgiau gali suteikti dar ryškesnius rezultatus.
Kartočiau.


21. GARNIER Skin Naturals Moisture+ Aqua Bomb ypač drėkinanti ir veido apimties suteikianti lakštinė kaukė išsausėjusiai odai su granatų ekstraktu, hialurono rūgštimi ir drėkinančiu serumu
Vienkartinė kaukė su vienkartiniu poveikiu. Geriausias jos poveikis - gaivinantis, lengvai drėkinantis ir suteikiantis energijos pliūpsnį veido odai. Poveikis greitai dingsta, tad rimtesnio drėkinimo tikėtis nereikia, tačiau produktas kaip po gaivinantis, visai nieko.
Tikriausiai pakartočiau

22. L'ACTION Monoi Smoothie Coco raminanti ir maitinanti veido kaukė su kokosų aliejuje išmirkytų gardenijos žiedų esencija, 12 g
Nuraminta, švelnesnė, šiek tiek pamaitinta veido oda... Šios kaukės poveikis nėra labai stiprus, tačiau savaitgalio pasilepinimui sunaudojau, kaip visai malonų spa produktą.
Kartočiau

23. - 27. MARY KAY veido priežiūros produktai.
MĖGINIAI
Galbūt neverta apie kiekvieną produktą išsiplėsti ir pasakoti atskirai. Vienaip ar kitaip tai mėginiai. Labiausiai iš visų priemonių man patiko rūgštinis veido šveitiklis, na o stebuklingojo rinkinio dalis - jaunystę gražinanti emulsija labiau sukėlė smalsumą, nei norą būtinai įsigyti. Ir nepaisant to, labai domiuosi tuo stebuklingu Mary Kay rinkiniu odai prižiūrėti...
Galbūt dar kažką bandysiu ateityje.

28. AVENE EAU THERMALE "Hydrance" drėkinamasis kremas sausai, dehidratuotai odai "Rich".
MĖGINYS.
Konfortas, švelnumas ir lygumas. Keista, kad priemonė skirta naudoti vakare, kai jis uždeda plėvelę ant odos paviršiaus... paprastai tokias priemones mes naudojame ryte, tiesa?
Kokybiškas kremas, tik... nežinau ar dabar susigundyčiau jį pirkti.

Burnos higiena

29. - 30. LACALUT "Sensitive" minkšti dantų šepetėliai
Paprastai abu su vyru naudojame tokius pačius. Šepetėliai kaip šepetėliai, nesuprantu iš kur tokia gera nuomonė apie juos - iš tiesų netgi paprasti, galbūt net šiek tiek archajiški, mat man galvutė ir šereliai galėtų būti šiek tiek lankstesni. Tačiau iš esmės patiko.
Kartočiau.

31. PROKUDENT Kids vaikiškas šepetėlis iki 6 metų
Mano vaikui labai patiko: patogus neslystantis kotelis su monstriuku, šereliai gana tvirti, bet ne kieti. Tiek kad mano vaikas labai greit šerelius nugriaužia. Nors tikriausiai šį kart laikė ilgiausiai, kiek tik pamenu.
Jam patiko, tad kartočiau.

32. SENSODYNE "Extra Fresh Repair & Protect" dantų pasta, 75 ml
Man ji tokia sausoka pasirodė, pudriškesnė nei įprasta ir labai trūko bent minimalaus balinamojo efekto. Tačiau jei atmesti mano asmeniškumus - visai nebloga pasta.
Šitos tikriausiai nekartočiau, bet kažkokią kitą iš Sensodyne bandyčiau.

Grožio smulkmenos

33. PAMPERS Sensitive drėgnos servetėlės kūdikiams, 56 vnt.
Labai geras priedas prie kosmetinio staliuko, kai reikia kažką greitai pavalyti. Veidui labai retai kada naudoju bet pasitaiko. Apskritai kūdikiams skirtos servetėlės yra švelnesnis ir saugesnis pasirinkimas, tik makiažo valymui nuo veido nėra efektyviausias pasirinkimas.
Kartočiau.

34. H&M "Hand & Face" drėgnos servetėlės su vanilės aromatu, 10 vnt.
Neva tinkamos ir veidui, bet veidui man nepatinka ir nemanau, kad geras pasirinkimas. Rankoms - visu 100 už - malonus ir lengvas kvapas daug smagiau nuteikia nei pigios sintetiniais kvapais prifarširuotos servetėlės. O ir rankų sausinimo visiškai nejaučiau.
Patiko, pakartočiau.

35. NOW Biotin maisto papildas plaukams, 100 kaps.
Kažkokia nesąmone su šituo... Visiškai jokio poveikio jas gerdama nejaučiau. Sudėtį sudaro vitaminas C (4 mg - 4% RDN) ir Biotinas (1 mg - neva 3333% RDN, nors žinau, kad biotino dienos norma yra 50 mg!). Man pasirodė, kad biotino čia gerokai per mažai, todėl papildas nedavė jokios realios naudos.
Nekartočiau, neverta.

Dekoratyvinė kosmetika I

36. MAYBELLINE "Fit Me!" makiažo pagrindas "120 Classic Ivory", 30 ml
Pagaliau subaigiau 😃 Tik mane labai erzina, kad makiažo pagrindo pakuotė visiškai neatsisuka. Tikriausiai būčiau iškrapščiusi ir visus likučius, kuriuos dabar esu priversta mesti lauk. Makiažo pagrindas patiko savo lengvumu, suteikdavo sveiko spindesio ir gerai atrodydavo ant veido odos. Deja, dėl per tamsaus atspalvio naudojau tik vasaros metu, tačiau efektu esu, tiksliau buvau labai patenkinta.
Patiko, mielai pakartočiau.

37. CATRICE "Re-Touch" maskuoklis "Brightening" skirtas šviesinimui "010 Lavender", 1,5 ml

38. CATRICE "Re-Touch" maskuoklis "Anti-Dark Circle" skirtas paslėpti tamsius paakius "020 Yellow", 1,5 ml

Apie abu šiuos maskuoklius norisi reziumuoti vienu aprašu. Abu jie sunkūs, tad dengti reikia labai plonu sluoksniu, kitaip sukrenta į raukšleles... Nepaisant to, abu maskuokliai puikiai atlieka savo darbą: pašviesina ir beveik tobulai pamaskuoja tamsesnius paakius.
Patiko, bet naudoti reiktų labai saikingai.

39. GOLDEN ROSE 3D Fantastic Lash blakstienų tušas, 10 ml
Įspūdingiausias šiame tuše buvo ilginamasis efektas, tačiau su kitais sakyčiau prastokai. Tankinimo čia visiškai nebuvo, o jei bandai išgauti ryškesnį efektą - dar ir blakstienas sulipina... Naudojau ne kartą, ne penkis ir ne dešimt, tačiau galutiniame variante, nors ir nebrangus, bet mano poreikiams netinka. Patikt turinčioms tankias, bet trumpesnes blakstienas.
Ne, šito nekartočiau.

40. HERA complete care cream - CC kremas su SPF35/ PA++ "#21 Natural Beige"
MĖGINYS.
Tik pasidengus atrodė wow - tiesiog nepriekaištingai gerai atrodė, tačiau kelių valandų bėgyje man sukrito į gilesnes/ didesnes veido poras ir paryškino pasausėjimus. Man asmeniškai netiko, bet manau būtų tinkamas riebesniems odos tipams.
Ne, pilnos pakuotės nepirkčiau.

41. MAX FACTOR Miracle Match Blur & Nourish makiažo pagrindas "75 Golden"
MĖGINYS.
Dar vienas išbandytas makiažo pagrindas, tik šį kartą man patiko daug labiau nei korėjietiškasis. Gerai atrodantis ant veido odos, gerai maskuojantis. Labiausiai sužavėjo formulė, kuri lyg ir norėjo drėkinti veido odą! Vienas malonumas tokį patogų makiažo pagrindą bandyti.
Susidomėjau, tik nežinau ar šiuo metu planuočiau naujo makiažo pagrindo pirkimą.

Dekoratyvinė kosmetika II

42. MARKWINS Lip crayon - lūpų dažų pieštukas (rožinis su spindesiu), 5,5 g
Vienas seniausių mano įrašų, dėl kurio nuotraukų kokybės man šiek tiek gėda, tačiau... tuo metu tokia kokybė matomai mane tenkino... Iš tų penkių lūpų pieštukų turiu dar vieno likučių, kartais pasiteplioju namuose ar darbe. Tai labiau kasdienė priemonė, kuriai labai reikia paruošti lūpas, kuri sausa ir nelabai maloniai jaučiasi, greit nusivalgo, bet yra patogi ir greita naudoti, atnaujinti kai skubi ir neturi laiko gramdyti matinių dažų sluoksnio nuo lūpų, kad padengtum kitą sluoksnį.
Nekartosiu, bet ano likučius gal dar naudosiu. Gal.

43. ESSENCE Volume On! šaldantis, apimties suteikiantis lūpų blizgesys "01 less is more", 6 ml
Rekordas! Trumpiausias laiko tarpas, per kurį sunaudojau dekoratyvinę lūpų priemonę. Bet ir naudojau nuolat, po kelis kartus dienos eigoje, vis atnaujindama ir mėgaudamasi lengvu šaldomuoju efektu. Galbūt man šitas blizgesys buvo labiau kaip balzamas, nei dekoratyvinė priemonė.
Nepaprastai patiko, deja, Lietuvoje parduotuvėse nematau kur įsigyti šiuo metu. Kita vertus, reikia tikėtis, kad ateinančiai vasarai kompanija vėl išleis šaldomą priemonę lūpoms.

44. AMWAY "Artistry" korekcinis pieštukas - maskuoklis su SPF 15 "Light", 3,1 g
Paakių zonai jis buvo per sausas ir per sunkus, sukrisdavo į raukšleles. Praktiškai visą sunaudojau veido odos probleminėms vietoms pamaskuoti. Pieštukas tikrai turi vingrybių - padengtas bent kiek storesniu sluoksniu, aišku maskuos kiek geriau, bet garantuotai sukris į odos poras...
Hmm... nemeluosiu, kokybė tikrai neverta kainos, o girti kažką dėl nemokamų daiktų sau neleidžiu ir niekad neleisiu.

45. ORIFLAME "Beauty Hydracolour" drėkinantys lūpų dažai "Pink Cloudburst", 4 g
Vieni seniausių lūpų dažų mano kosmetikos staliuke, kuriuos jau seniausiai reikėjo išmesti. Bet... man labai patiko atspalvis ir drėkinanti priemonės formulė - tvirta, bet drėkinanti! Super gerai jaučiausi jais pasidažiusi. Visai nesenai norėjau patepti ant lūpų, bet supratau, kad šiek tiek sustiprėjęs kvapas ir pats produktas kiek kietesnis, tad ant lūpų nerizikavau tepti - jam jau metas iškeliauti užtarnauto poilsio - buvo geras.
Jei domitės - Oriflame turi pakeitusi drėkiančių lūpų dažų pakuotę. Visai gundausi nusipirkti atitikmenį.

46. JESSUP kabuki tipo plokščias, tiesiai kirptas makiažo šepetėlis, skirtas padengti kreminius ir skystus produktus ant veido odos
Plaunant tiesiog ėmė kuokštais kristi plaukeliai, galvutė tapo va tokia, tad ir naudotis juo nebeįmanoma.
Bet ir drožiau šitą šepetėlį - kiekvieną mielą dieną juo dengdavau makiažo pagrindą, paskui plaudavau kasdien. Makiažo pagrindas visuomet giliai įsigerdavo tarp plaukelių, tad tekdavo nemenkai pamaigyti, šukuoti šukelėmis, kad gerai išplauti (geriau greičiau nusidėvintis negu nešvarus makiažo šepetėlis). Tad stebiuosi, kad atlaikė gana ilgai. Lyg ir gaila - šios kompanijos šepetėliai man patinka. Iš kitos pusės - džiaugiuosi jo tarnavimo laiku, jo gera kaina. Apskritai Jessup šepetėlių kokybė labai gera - kompanijos produktus visuomet rekomenduoju tiems, kurie nori gerų šepetėlių be didelių investicijų. Taip, jie nelaikys jums dešimtmetį, bet reti šepetėliai tiek laiko, jei juos iš tiesų naudoji, o ne laikai pasidėjęs.
Patiko, pakartosiu ateityje. Šiai dienai iš to paties rinkinio dar turiu kuo dengti makiažo pagrindą, tik plokščias buvo pats patogiausias.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai