MARKWINS Lip crayon - lūpų dažų pieštukai

Kartais smagu pasinerti į ieškojimo nuotykius ir išbandyti visiškai nežinomus produktus. Markwins lūpų dažų pieštukai yra parduodami komplekte po 5 vnt. ir turi beveik visą lūpoms reikalingą spalvų spektrą.

"Lūpų spalva yra lengvas būdas pakeisti išvaizdą ir makiažą iš dieninio į naktinį; iš vieno sezono, į kitą."
Bobbi Brown

Lūpų pieštukai senokai tapo labai populiariu produktu lūpų priemonių ir apskritai kosmetikos pasaulyje. Praktiškai kiekviena kompanija siūlo didžiulius (jumbo size) pieštukus. Markwins lūpų dažų pieštukai yra pigesnė tokio tipo produktų versija. Juos įsigijau pigioje (discount store - "Poundstretcher") parduotuvėlėje Didžiojoje Britanijoje.
Didelių lūkesčių jiems nekėliau, kadangi tai pakankamai pigi priemonė lūpoms.




Produktas: MARKWINS Lip Crayon lūpų dažų pieštukas
Gamintojas: "Markwins International". Basingstoke, Didžioji Britanija
Paskirtis: paryškinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lūpų dažams nereikalingas papildomas pieštukas lūpų kontūrui
Tūris: kiekvienas po 5,5 g
Kaina*: visas rinkinys (5 vnt.) apie £ 4,99 arba 5,16 € (apie 17,80 Lt)
Kur galima įsigyti: parduodama Didžiojoje Britanijoje. Lietuvoje neprekiaujama. Galima paieškoti ebay.com arba amazon.com elektroninėse parduotuvėse
Įvertinimas: 6,5 - 7/ 10

Ką žada gamintojas: informacijos apie gaminį nepateikiama


Penki lūpų dažų pieštukai buvo supakuoti kartoninėje pakuotėje, dėžutėje. Kiekvienas pieštukas pagamintas iš medį imituojančio plastiko, su metalo imitacijos kamšteliu ant galo ir skaidriu kamščiu, skirtu apsaugoti lūpų dažų spalvą.
Mano nuomone ant pakuotės buvo pateikta per mažai informacijos. Tačiau, jau senokai ją išmečiau ir negaliu pateikti sudėtinių lūpų dažų - pieštukų dalių. Anksčiau, taupydama namie vietą ir stengdamasi neapsikrauti bereikalingais daiktais, labai greitai atsikratydavau kosmetikos pakuočių.

Ant pieštukų nugarėlių priklijuoti skaidrūs lipdukai, nurodantys gamintoją, svorį, tinkamumą perdirbimui bei galiojimo laiką.


Kvapas. Lūpų priemonės turi truputį saldų kvapą, kuris greitai dingsta. Na, o atsidūręs ant lūpų skonis nėra pats maloniausias - lyžtelėjus dažus šiek tiek traukia liežuvį, o pats skonis kažkiek primena pigų kartų vazeliną.

Konsistencija. Lūpų pieštukai - dažai nėra minkšti, ir nesitepa minkštai. Konsistencija kiek primena kietesnių vaškinių kreidelių, o panaudojus ilgiau, priemonė, esanti tūbėlės viduje būna kiek minkštesnė.


Poveikis. Didžiausias galvosūkis pradėjus naudoti lūpų dažus buvo, o kaip reikia ištraukti daugiau gaminio, kai nudažysiu jau esantį galiuką?

Pirmiausia, sukiojau visas esamas detales, tikėdamasi, kad metalo imitacijos galiukas atsuks daugiau gaminio, tačiau jis tik pasisuko, bet niekas neatsisuko. Tada pagalvojau, tikriausiai reikės drožti. Ir pradėjau po visas parduotuves ieškoti tinkamo dydžio drožtuko, bet tokio dydžio rasti paprasčiausiai neįmanoma. Tuomet susiradau aštrų peilį ir nusprendžiau padrožti raudonos, tamsiausios spalvos pieštuką. Įsivaizduokite merginą, rankoje rankančią peilį ir bandančią nors kiek atpjauti plastmasės, kad pasiekti daugiau produkto... Ką galiu pasakyti, blondinė...


Violetinis pieštukas. 

Galiausiai supratau, jog produkto pakuotė paprasčiausiai neapgalvota, jos negalima drožti, ji neatsuka produkto ir niekaip kitaip nepastumia.

Per atsitiktinumą nuėmiau metalo imitacijos galiuką ir tada supratau, jog produktą teks paprasčiausiai pastumti pieštuku link priekio (smailaus įrankio naudoti negalima, nes produktas tik išsiteplios, bet niekur nepakeliaus).

Tikrai nepatogu, produkto naudojimas visiškai neapgalvotas... Didžiulis minusas produktui, bet iš kitos pusės, taip pastumti produktą reikia nedažnai, tad naudoti įmanoma.

Šviesiai - ryškiai rožinis lūpų dažų pieštukas

Produktas nesidengia ant lūpų labai lengvai - išties, kiek primena pojūtį, lyg spalvota kreidele bandytum kažką nupiešti ant veido. Tačiau su laiku priprantama. Tiesa, po to, kai pirmą kartą pastumiama produkto, esančio plastmasinės tūbelės viduje, produktą tampa lengviau ir minkščiau tepti ant lūpų.

Tamsesnis rožinis lūpų dažų pieštukas

Prieš dažantis lūpas šiuo produktu reikia labai, labai gerai sudrėkinti lūpas balzamu ir pasirūpinti, kad ant lūpų nebūtų atsilupusių odelių. O išvis geriausia lūpas nušveisti lūpų šveitikliu, pamaitinti balzamu ir tik tada dažytis lūpas.

Priešingu atveju lūpų dažai apsivelia aplink sausas odeles ir atrodo nekaip. Kai kuriuose nuotraukose matosi kaip atrodo iki galo nesutvarkytos lūpos su dažais.

Apskritai, visos nuotraukos buvo darytos skirtingu dienos metu, su skirtingu apšvietimu ir skirtingu makiažu.

Raudonos - koralinės - natūralios spalvos lūpų dažų pieštukas

Man labai patinka, kad dideli lūpų pieštukai nereikalauja papildomo lūpų kontūro pieštuko. Paprasčiausiai galima patinginiauti naudojant vieną priemonę.

Lūpų dažai yra tarsi matiniai, tarsi blizgūs, sunku suprasti. Mano akiai tekstūra labiau matinė, bet jei norisi blizgios, galima spalvą padengti skaidriu lūpų blizgesiu.

Raudonas lūpų dažų pieštukas

Spalvos labai gerai prisitvirtina (jei taip galima sakyti) prie lūpų odos ir neturi absoliučiai jokio lipnumo, nesausina lūpų. Be to, priemonės labai ilgai išsilaiko, pastebėjau, kad bent 8-10 valandų spalva gerai matosi ant lūpų, jų visiškai nesaugant: valgant ir geriant.

Spalva nuo lūpų dyla palaipsniui ir esant reikalui galima tiesiog šiek tiek paryškinti lūpas. Produktas savaime nuo lūpų pilnai nepasišalina, jį reikia nuvalyti, bet, paprastu vandeniu nuplauti labai sunku. Aš naudoju akių makiažo valiklį lūpų dažų likučiams pašalinti.


REZIUMĖ. Markwins Lip Crayon lūpų dažų pieštukai yra pigi lūpų priemonė, su visiškai neapgalvota pakuote ir neatsižvelgiant į kliento poreikį lengvai ir patogiai naudoti produktą.
Prieš naudojant priemones, būtina iš anksto pasiruošti lūpas pašalinant sausas odeles ir gerai pamaitinant lūpų odą. Didžiausias lūpų pieštukų privalumas - labai ilgas išlaikymas ant lūpų ir žinoma, matinė spalva. Nepaisant to, kad lūpų priemonės nesausina lūpų, tačiau po naudojimo rekomenduočiau gerai pasirūpinti lūpų oda.




Ačiū, kad skaitote
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai