Naujienos Gėlėtoje kosmetinėje # 5 + konkursas

Už pirmuosius eurus pirktos kosmetikos priemonės arba tai, ką įsigijau nuo praeito naujų pirkinių įrašo per sausio mėnesį...

"Prisiminkite, nėra klaidų, yra tik pamokos. Mylėkite save, pasitikėkite savo pasirinkimais, tuomet viskas bus įmanoma."
Cherie - Carter Scotts

Sveikos mano mielosios,
Kaip ir kas mėnesį, pristatau naujų kosmetikos gaminių, atsiradusių mano kosmetikos krepšelyje įrašą. Šį mėnesį tinklaraščiui skyriau labai daug savo laiko, stengiausi kasdien pristatyti po naują įrašą ir naują temą. Tad šis įrašas, lyginant su kitais naujų pirkinių įrašais yra mažiausiai organizuotas pagal temas - fotografijose esantys gaminiai nelabai atitinka logišką seką, tačiau daryti atskiras nuotraukas nebeturiu galimybės - už lango tamsu, o dirbtinio apšvietimo nuotraukų kokybė labai prasta.


Kad ir kaip ten būtų, bandau logiškai sudėlioti visus gaminius. Beje, šio įrašo pabaigoje jūsų laukia konkursas, kuriame galite laimėti Catrice "All-round Concealer" maskavimo paletę.

Dekoratyvinė kosmetika

Populiarusis Baby lips balzamas pas mane atsidūrė tarp Kalėdų ir Naujųjų metų. Drogas parduotuvėje pasirinkau Cherry Me, nes būtent šis turi atspalvį ir tiesiog dievinu vyšnias. Šiuo metu kantriai laukiu, kol galvoje sudėlios tvirta nuomonė apie balzamą, tuomet būtinai parašysiu apie jį plačiau.
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,49 Eur (8,59 Lt)

Baiginėju savo pirmą šio maskuoklio pakuotę, tad perku antrą. Labai norėjau įsigyti atspalviu šviesesnį, bet nebuvo, tad perku tokio paties "Classic Beige" atspalvio.
Kaina: 5,73 Eur (19,78 Lt)




Senų naujovių skyrelio pasiknaisiojimai tęsiasi!!! Visus keturis lūpų dažus aptikau senų naujovių skyrelyje Eurokos parduotuvėje. Labai norėjau "All about cupcake" atspalvio, bet išbandysiu visus. Tikslios kainos nežinau, čekis per neapsižiūrėjimą iškeliavo į šiukšlių konteinerį, tačiau apie 1,62 Eur (5,59 Lt) kiekvienas.

Senai buvau nusižiūrėjusi parduotuvėje, tačiau įsigijau tik dabar. Apie paletę girdėjau daug gerų atsiliepimų, metas išbandyti. Beje, įsigijau 2 paletes, viena iš jų atiteks konkurso laimėtojui.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,32 Eur (14, 90 Lt) 

Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,60 Eur (8,99 Lt)

Šią priemonę Essene kosmetika man atsiuntė dovanų, išbandymui.
Vertė: 2,60 Eur (8,99 Lt)

Veido priežiūra

Tiesiog drėgnos servetėlės, kurias įsigijau vietinės reikšmės parduotuvėje.
Kaina: 0,58 Eur (1,99 Lt)

Kaina: 0,58 Eur (1,99 Lt)

Pirkdama Eurovaistinės elektroninėje parduotuvėje dovanų gavau šį valomąjį skystį. Įprastai ši priemonė parduodama 200 ml pakuotėse.
200 ml pakuotės kaina: 9,75 Eur (33,66 Lt)
Šiuo metu Eurovaistinėje jam taikoma nuolaida, galima įsigyti už 7,79 Eur.

Makiažo ir manikiūro įrankiai
13. INDELIS MANIKIŪRUI.
Darantis rankų ir nagų voneles iki šiol mirkiau nedideliame plastiko dubenėlyje, tačiau toks būdas beprotiškai nepatogus - rankos ant krašto negalima padėti visu svoriu, nes visas dubėnėlis apvirs ir skystis išsilies. Be to, ranka nuolat nepatogioje, sulenktoje pozicijoje. Nuo šiol manęs laukia manikiūrui reikalingos vonelės be jokių rūpesčių. Kiek plačiau galite paskaityti ČIA.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,72 Eur (5,95 Lt)

Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,14 Eur (14,29 Lt)



Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,69 Eur (16,19 Lt)

Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,89 Eur (9,99 Lt)

Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,60 Eur (8,99 Lt)
Labai senai norėjau išbandyti šios firmos šepetėlius, juolab, kad maniškiams iš Oriflame, jau gresia kelionė lauk.

Kita

18. DIDŽIOJI VAISTINĖ vaistažolių mišinys "Graži Oda". 100 g.
Jau minėjau, jog iš anksto pradėjau ruoštis pavasariui, nes jis visada ateina netikėtai, greitai ir su didžiulia energija užlieja šiluma viską aplinkui. Paruošti iš anksto reikia ne tik kūną, tačiau ir odą - maniškė prasidedant pavasariui staiga labai papilkėja. Pradedu šio arbatos kursą jau nuo vasario. Gamintojas teigia:
"Remiantis susiklosčiusiomis vaistažolių vartojimo tradicijomis ši arbata galėtų tikti odos ligomis sergantiems. Vaistažolių mišinys tinkamas ir neutralizuoti saulės ir sauso oro poveikį, gerina odos būklę, saugo nuo senatvinių odos pakitimų."
Sudėtis. Bruknių lapai - Vitis idaei folium, lakišių žolė - Bidentis herba, varnalėšų šaknys - Bardanae radix, našlaičių žolė - Violae herba, šeivamedžių žiedai - Sambuci flores.
Pirkau: mišinys gaminamas Panėvežyje. Įsigijau jų interneto svetainėje ČIA
Kaina: 2,61 Eur (9,00 Lt)

19. CLEANIC Pure Effect kosmetiniai medvilniniai vatos diskeliai. 50 vnt.
Jau senai žinojau, kad didelių vatos diskelių yra, tačiau niekad nepirkau. Iš esmės diskeliai yra kvadrato formos ir, dėmesio, vieno diskelio pakanka visam veidui nuvalyti!
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,36 Eur (4,69 Lt)

20. PALOMA Sensitive care "Jojoba Essence" soft and silky nosinaitės. 8 pakuotės po 9 vnt. nosinaičių kiekviename.
Man patinka Paloma kompanijos gaminiai: elegantiškomis pakuotėmis, keleto sluoksnių (šiuo atveju kiekviena servetėlė sudaryta iš 4 sluoksnių) ir kartais vos vos jaučiamu aromatu. Visgi, savo pačios sveikatai turėčiau atsisakyti kvapnių servetėlių. Reiktų paieškoti bekvapių Paloma.
Įsigijau: Norfa
Kaina: 0,69 Eur (2,38 Lt)

Papildomi šiandienos pirkiniai

Šiandieną aktyviai ieškojau akių makiažo valiklio, nuvalančio vandeniui atsparų makiažą. Labai knieti palyginti kokį panašų valiklį su Garnier valikliu. Tad bandysiu palyginti.
Pirkau: Drogas
Kaina: šiuo metu Drogas 3,96 Eur (13,67 Lt), įprasta kaina, jei teisingai pamenu 5,75 Eur (19,85 Lt)

Populiarusis Baby lips balzamas su mėtomis mano kosmetinėje atsirado šiandieną. Kai susidarysiu nuomonę apie au balzamus, tuomet būtinai parašysiu plačiau.
Pirkau: Drogas
Kaina: 2,49 Eur (8,59 Lt). Šiuo metu Drogas taikoma nuolaida, balzamus galite įsigyti po 2,24 Eur (7,73 Lt).

Konkurso prizas 1 maskuoklio paletė

O čia mielosios draugės, dovana jums - 1 vnt. Catrice "Allround Conealer" maskavimo paletė. 
Kaip gauti šią dovaną?:

I būdas:
  1. Pamėkite Gėlėta kosmetinė puslapį facebook'e (https://www.facebook.com/geletakosmetine
  2. Pamėkite įrašą (https://www.facebook.com/geletakosmetine/photos/a.1453494634935651.1073741833.1431305910487857/1543483239270123/?type=1&theater ) ir pasidalinkite juo Facebook paskyroje.
  3. Facebook paskyroje po nuotrauka, komentarų skiltyje pakvieskite bent 3 savo drauges.
II būdas:
  1. Prisijunkite prie tinklaraščio Gėlėta kosmetinė ( http://geleta-kosmetine.blogspot.com/ ) sekėjų per google (dešinėje tinklarašio pusėje).
  2. Po šiuo įrašu (  http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2015/01/naujienos-geletoje-kosmetineje-5.html) parašykite komentarą, kokia ypatinga diena jūsų laukia vasarį.
  3. Pasidalinkite šiuo įrašu (http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2015/01/naujienos-geletoje-kosmetineje-5.html) per Facebook arba rekomenduokite google sistemoje (g+1).

Vasario 21 dieną burtų keliu iš abiejų būdų dalyvių išrinksiu vieną laimingąjį žmogutį.
P.S. Prizo siuntimas Lietuvos teritorijoje jums nekainuos.
Konkurse dalyvaujama tik visas sąlygas įvykdę asmenys, t.y. įvykdę vieno iš pasirinktų būdų visas 3 sąlygas. Įvykdžius abu būdus galimybės laimėti padvigubėja 😊




Šiam kartui tiek, mielosios.
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Smagūs pirkiniai, mane taip pat domina Rimmel maskuoklis, bet šiuo metu naudoju kitų firmų, taigi šis pirkinys dar palauks ;) Būtų įdomi Jūsų nuomonė apie Catrice makiažo šepetėlius, kai juos išbandysite.
    Na, ir žinoma, bandau laimę konkurse :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Rimmel apžvalga šį mėnesį, nes naudoju jau kelis metus, nuomonė aiški :)

    Sėkmės konkurse, viską lems burtai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalyvauju konkurse ir as :) Ir prisidedu prie laukianciu apie Rimmel maskuokli apzvalgos :)
    O kokia ipatinga diena laukia vasary? ji bus ryt, griztu idarba po dvieju metu pertraukos :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na aš taip pat turiu essence lūpų blizgi ir kolkasman jis labai patinka žiūrint į kainą ir kokybę :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą