AVON Skin So Soft veido plaukelių šalinimo kremas su baltąja putone: efektyvus būdas pašalinti nereikalingus veido plaukelius. Apžvalga.


Šššš tik niekam nesakykite. Pasitikėjimo savimi kartais suteikia paprasčiausias veido plaukelių šalinimas. Šį kart apie tai.

"Būti gražiai, reiškia būti savimi. Tau nereikia būti priimtai kitų. Tau reikia priimti save"
Thích Nhất Hạnh

Kartais pasitikėti savimi trukdo keli, vos matomi plaukeliai ant veido. Ypač moterys kompleksuoja dėl mažyčių ūselių virš viršutinės lūpos.
Būdų paslėpti ar pašalinti veido plaukelius yra keletas: juos galima depiliuoti kremu, vašku ar tiesiog nubalinti plaukelius balinančiomis priemonėmis.

Veido depiliacija vašku man labai skausminga, be to, ją atlikti teisingai yra gana sudėtinga. Po neteisingai atliktos depiliacijos vašku gali užsikimšti veido poros, plaukeliai įaugti į odą, dažnai oda sudirgsta, jaučiamas deginantis skausmas.

Plaukelių balinimo metu, jie nušviesinami ir tampa mažiau pastebimi, tačiau peroksidas dažnai sukelia jautrios veido odos alergiją ir gali nušviesinti ne tik plaukelius, bet ir veido odą.

Man paprasčiausias nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdas ant veido yra šalinimas cheminiu kremu, kurių sudėtyje yra tioglikolato (thioglycolate), sumaišyto su natrio hidroksidu arba kalcio hidroksidu, kurie intensyviai tirpina cheminius ryšius tarp plaukų ir odos ląstelių.
Šio metodo privalumas tas, kad plaukeliai, priešingai, negu skutami, atauga glotnesni, todėl vizualiai mažiau matomi. O kadangi jų ilgiau nesimato, tuomet galima padidinti laiko tarpus tarp depiliacijos procedūrų.

Visgi, priklausomai nuo kremo ir odos jautrumo, galimas laikinas odos sudirgimas arba odos paraudimas. O ir pats būdas nėra ilgalaikis, depiliuoti reikės 1-4 kartus per mėnesį... Jei tik žinoma pačios to norėsite.


Produktas: AVON Skin So Soft Soft & Smooth veido plaukelių šalinimo kremas su baltąja putone
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: šalinti nepageidaujamus veido plaukelius
Tinkamas tipas: visiems tipams, išskyrus sudirgusią, pažeistą odą
Labiausiai patiko: efektyvumas
Tūris: 15 ml
Kaina*: pilna gaminio kaina 5,21 € (18,00 Lt). Pirkau akcijos metu už 4,63 € (15,99 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 9,5/10

Ką žada gamintojas: Veido plaukelių šalinimo kremas. Efektyviai pašalina veido plaukelius greičiau nei per 2,5 minutės. Rezultatas net 4 savaitėms*

SVARBU. PRIEŠ NAUDOJIMĄ ATIDŽIAI PERSKAITYKITE NURODYMUS.
DĖMESIO! Kiekvienąkart prieš pradedant naudoti, būtina atlikti odos alergijo testą. Užtepkite nedidelį kiekį kremos ant tos vietos, kur norite pašalinti plaukelius. Jei po 24 valandų oda neparausta ir nesudirgsta, kremą galite naudoti toliau.

NEPALIKITE KREMO ANT ODOS ILGIAU NEI 8 MINUTES.
Netepkite kremo ant veido spenelių, perinatalinių ar makšties - genitalijų srities, nosies viduje, ausų, jautrių vietų, sudirgusios ar pažeistos odos. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Jei taip nutiktų, nedelsdami gerai praplaukite drungnu vandeniu. Jeigu atsirastų sudirgimas, kreipkitės į medikus. Iki pakartotino naudojimo būtina padaryti mažiausiai 24 valandų pertrauką. TIK IŠORINIO NAUDOJIMO. SAUGOKITE NUO VAIKŲ.

NAUDOTI: Švelniai užtepkite storą kremo sluoksnį ant plaukelių, kuriuos norite pašalinti. Netrinkite. Po 2,5 minučių patikrinkite nedidelį odos plotą. Jei plaukeliai lengvai nepasišalina, palaukite dar kelias minutes, BET NE ILGIAU NEI 8 MINUTES. Ypač šiurkščius ir sunkiai pašalinamus plaukelius keletą minučių plaukite drungnu vandeniu, nusausinkite ir tik po to užtepkite kremą. Kaip pašalinti plaukelius: užteptą kremą nuvalykite drėgnu audiniu, gerai nuplaukite drungnu vandeniu. Netrinkite ir nenaudokite muilo. Nusausinkite. Po kiekvieno naudojimo gerai nuvalykite pakuotę švaria, sausa šluoste. Kai nenaudojate, laikykite pakuotę uždarytą. Laikykite vėsioje vietoje.

*Remiantis Avon vartotojų tyrimu nr.04-1192, kuriame dalyvavo 45 asmenys.

Atsiprašau už fotografijos kokybę: šiuo metų laiku fotografuoti natūralioje šviesoje praktiškai neįmanoma.

Gaminio pakuotę sudaro balta kartoninė dėžutė su mėlynos ir sidabrinės spalvos intarpu. Vidinė pakuotė - plastikinė tūbelė, visiškai identiška kartoninei pakuotei. Taip pat viduje pridėtas išsamus informacinis lapelis apie kremo naudojimą.

Plastikinė pakuotė užsukama baltu perlamutriniu dangteliu, po kuria plastikinis, nukirstos formos dozatorius, kuris turėtų padėti dozuoti ir padengti gaminį. Iš ties, jis neblogas, tačiau nėra preciziškai tikslus ir mažesniuose plotuose nusitepa ten, kur nereikia. Galėtų būti tokios pat formos, tik kiek siauresnis.


Nors kremo sudėtyje yra pridėta kvapų, tačiau plaukelių šalinimo kremas yra lygiai tokio paties kvapo, kaip bet kuris kitas depiliacinis kremas.

Kremas baltos spalvos, ganėtinai tirštos konsistencijos. Užtepus ant odos tvirtai laikosi vietoje, niekur nenubėga, nenuteka, nepateka žemyn.


Sudėtis: Aqua, Urea, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate SE, PPG-15 Stearyl Ether, Calcium Hydroxide, Steareth-2, Ceteareth-20, Parfum, Sodium Magnesium Silicate, Steareth-20, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Saccharomyces Lysate Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Salicylic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract.

Tiesą pasakius, aš labai nustebinta gaminio sudėtimi: jokių žalingų kenksmingų medžiagų depiliaciniame kreme nėra! Ir vos keli vidutinio saugumo ingredientai. Didžioji sudėties dalis - saugios naudoti medžiagos, nemažai odą puosėlėjančių, drėkiančių, maitinančių medžiagų, saugančių nuo uždegimų bei raminančių odą.

Dar kartą atsiprašau dėl nuotraukos kokybės

Poveikis. Norėdama pašalinti nuo veido plaukelius, užtepu juos depiliaciniu kremu. Nupjautos formos dozatorius leidžia patogiau paskirstyti produktą ant reikiamos vietos, tačiau dozatorius nėra tikslus, mažesnėse vietose tepant kremą jis išsiterlioja ten kur reikia ir ten kur nereikia...

Plaukelių šalinimo kremą paprastai laikau apie 5-6 minutes, nes per 2,5 minutės kremas nesuveikia taip, kaip reikia. Po to labai paprasta, tiesiog nuvalau kremą, o kartu su juo pasišalina ir visi nereikalingi plaukeliai. Galiausiai reikia tiesiog nuplauti vandeniu.

Po plaukelių šalinimo patariu 12-24 valandas vengti plauti depiliuojamą vietą su muilu, prausikliu. Rekomenduoju vengti ir tos srities makiažo. Nes tik nuvalius kremą jaučiamas šioks toks odos peršėjimas, tačiau ji neparausta ir nesudirgsta, neišberia. Tiesiog rekomenduoju bent keletui valandų palikti odą ramybėje. 😉

Kremas labai efektyviai šalina veido plaukelius. Ir išlaiko odos glotnumą apie 4 savaites, nes bent mėnesį man nereikia rūpintis ataugusiais plaukeliais!


REZIUMĖ. Gera gaminio sudėtis ir efektyvus poveikis garantuoja puikų rezultatą - odą be nereikalingų plaukelių. Man šis kremas geriausias pasirinkimas: bandžiau veido depiliavimo juosteles - tikras vargas; tuo tarpu kremas paprastai naudojamas ir greitai veikia.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Niekada nenaudojau veidui depilecinio kremo. Kazkaip tai atrodo labai baisu, nesaugu. Bet pasirodo imanoma naudoti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi nenaudojau, bet kažkada pagalvojau, kad man labai trukdo virš lūpos esantys plaukeliai, tai depiliacija yra vienas geresnių variantų, nes jei skusti jie atauga kietesni, storesni ir labiau pastebimesni. Jei pešioti - poros labai išryškėja ir ouch, kaip tai turėtų būti skausminga.

      Panaikinti
  2. Ačiū! Užsisakysiu ir aš! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na išties įdomu nes neesu bandžiusi tų kremų tai labai įdomu kainos ir efekto lygiu kiek tai yra optimalu? gal yra kokių nors mažų mėįginukų kur įsigyti kad išbandyt. Ir kas labiau apsimoka ar epiliacija lazeriu kaip ir ilgalaikis efektas ar depiliacinis kremas?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pirmą kartą perskaičiau apie šiuos depiliacijos kremus. Įdomu ar poveikis toks pat geras kaip plaukų šalinimas lazeriu.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą