AVON Family Care drėkinamasis veido, rankų ir kūno kremas su ramunėlių ir avižų ekstraktu

Drėkinti ir rūpintis oda būtina visus metus. Šį kartą išbandau didžiulėmis pakuotėmis parduodamą Avon kremą - universalą: tinkamą rankoms, veidui ir kūnui; skirtą visos šeimos odai.

"Grožis yra odos plonumo dalykas. Manau, kad tikrai svarbu rasti balansą tarp minčių, kūno ir sielos"
Jennifer Lopez

Šiandieną noriu papasakoti apie kūno kremą, kuris ne tik puikiai drėkina odą, tačiau ir ramina, saugo kūno odą, atstato lipidų barjerą, turi antibakterinių savybių.

Apie Avon kompanijos gaminius turiu gana tvirtą nuomonę: produktai, kurie yra pagaminti Lenkijoje, kažkodėl turi pavojingų ingredientų, ir didžioji dalis gaminio susideda tik iš vidutinio saugumo ingredientų. Iš ties, labai sunku vertinti gaminius, kai jų sudėtis nėra labai gera, tačiau poveikis patinka arba tenkina. Šiuo atveju, skirdama balą, nevertinau sudėties, tačiau konkrečiai pažymėjau, kurie žalingi ingredientai yra kūno sudėtyje ir ką negero jie daro.


Produktas: AVON Family Care drėkinamasis veido, rankų ir kūno kremas su ramunėlių ir avižų
ekstraktu
Avon rich moisture family cream for face,hand and body with chamonile and oat extracts }
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti kūno, veido, rankų odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, visoms amžiaus grupėms (vaikams nuo 3 metų)
Labiausiai patiko: drėkinamasis poveikis
Tūris: 400 ml
Kaina*: 7,24 € ( 25 Lt), pirkau akcijos metu už 5,21 € (17,99 Lt)
Kur galima įsigyti: iš  Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 9,5/ 10

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis kremas visai šeimai, tinkamas jautriai odai. Tinka visai šeimai, taip pat ir vaikams nuo 3 metų, tinkamas veidui, rankoms ir kūnui. Ramunėlių ir avižų ekstraktai švelnina, glotnina ir drėkina odą 24 valandas.
Nesukelia alergijos. Patvirtinta dermatologų.



Didžiulė 400 ml kremo pakuotė apvali, iš kreminės spalvos plastiko, užsukama dideliu tamsiai mėlynu dangteliu. Nepaisant dydžio, tokią pakuotę gana patogu laikyti delne, mat ji labiau orientuota į aukštį, negu į plotį. Mano akiai pakuotė paprasta, su pagrinde informacija: sudėtimi, produkto pavadinimu ir pagrindinėmis sudedamosiomis, akcentuojančiomis kremo sudėtinėmis dalimis (ramunėlės ir avižos). Pakuotei gyvumo suteikia geltona etiketė ir mėlyni intarpai.


Kvapas. Kremo kvapas gaivus, vidutinio stiprumo, kvapo pabaigoje išlenda stipresnė, beveik nosį kutenanti nata. Manau, kad toms, kurios jautrios kvapams, tikrai kutentų nosį. Tiesa, kremo kvapas išsilaiko neilgai, aromato intensyvumas palaipsniui silpsta.

Kremo konsistencija yra gana skysta, tačiau stabili ant odos, apskritai, tirštumu labiau primena kūno losjoną nei kremą. Labai lengvai ir tolygiai pasiskirsto ant odos ir labai greitai susigeria.


Sudėtis: Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Petrolatum, PEG-32, PEG-40 Stearate, Glyceryl Stearate, Myristyl Myristate, Cetyl Alcohol, Carbomer, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Butyrospermum Parkii Butter, BHT, Aloe Barbadensis Gel, Colloidal Oatmeal, Chamomilla Recutita Extract.

Sudėtyje esantys Caric trigliceridai atstato pažeistą lipidų barjerą, skatina odos atsinaujinimą. Taukmedžio sviestas minkština, atkuria ir saugo odą, alavijų želė drėkina, ramina ir gaivina odą. O ramunėlių ekstraktas yra žinomas kaip antioksidantas, pasižymintis antibanterinėmis, gydomosiomis, raminamosiomis savybėmis.

Tačiau nerekomenduoju kremą naudoti ant veido odos ir tepti ant vaikų odos, kadangi
Phenoxyethanol ir Imidazolidinyl urea nėra tinkami vartoti apie burną. Abi medžiagos yra toksiškos.


Poveikis. Įprastai šį kremą naudoju kūnui. Tačiau teko 4 kartus naudoti veido odai ir porą kartų rankoms.
Turiu pastebėti, jog kremas visiškai neerzina odos, netgi veido odos. Iš tiesų, jis beveik idealiai tinka veido odai, jei ne piktasis Phenoxyethanol kuris netinkamas naudoti aplink burną.
Kaip kremas rankoms priemonė man nelabai patiko - daug paprasčiau naudoti įprastą rankų kremą.
Tuo tarpu kūno odai priemonė man patinka. Produktas puikiai drėkina odą, nuramina sudirgusias, išsausėjusias alkūnes, kelius. Panaudojus oda tampa minkštesnė, lygesnė ir atrodo sveikiau, negu nenaudojant kūno kremo.


Kaina. Iš pradžių gaminio kaina gali pasirodyti didoka - 7,24 € ( 25 Lt). Tačiau vertinant produkto kiekį, 400 ml, kaina nebeatrodo tokia didelė. Be to, reikia nepamiršti, kad Avon kompanija dažnai taiko akcijas gaminiams, todėl kremo galima įsigyti pigiau.

REZIUMĖ. Visai geras kūno kremas, iš bėdos tinkantis ir veido odai, tačiau mano nuomone nelabai tinka vaikams dėl dviejų žalingų (toksiškų) ingredientų. Maloniai gaivus kvapas jautresnius gali erzinti, tačiau jis palaipsniui, tolygiai blėsta. Kremas teigiamai veikia odą, ji tampa labiau sudrėkinta, minkštesnė, švelnesnė, lygesnė; sumažėja odos sudirgimai ir išnyksta išsausėjusios odos vietos.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai