ESSENCE limituoto leidimo kolekcija "Come to town"

Kalėdos jau baigėsi, bet šventės dar ne! Kasdien atrodyti ir jaustis puikiai be jokios progos, moters privilegija. Viena iš paprasčiausiai pasiekiamų, įsimintinas, dailus rankų manikiūras. Šį kartą apie ESSENCE riboto leidimo kolekcijos "Come to town" gaminį.

"Vienintelė situacija, kurioje moteris yra bejėgė yra tada, kai džiūsta jos nagų lakas"

Nežinau, kodėl taip svarbu tvarkingos ir gražios moters rankos? Ar toks įsitikinimas atėjo iš vaikystės? Rankas dažniausiai pastebime būdami vaikais, ištiestas rankas, kai mus kelia iš lopšio, ištiestus delnus, kai žengiame pirmuosius žingsnius, rankos spustelėjimą kai jaudinamės....

O vėliau, suteikiame vis didesnę reikšmę savosioms... Nesenai girdėjau atliktų apklausų rezultatus, kuriuose respondentai buvo vieni vyrai. Apklausoje klausiama, kuri moters kūno dalis gražiausia? Jei ankščiau grožis buvo matuojamas santykiu tarp liemens ir klubų (kuo panašesnė į smėlio laikrodį tuo geriau), tai nesenai pasirodžiusios apklausos rezultatai rodo, kad vyrai vis labiau vertina ilgas, grakščias, tvarkingas moters rankas.

Apskritai, manau, kad rankos yra esminė moterų vizitinė kortelė: tik dėl kruopščios nuolatinės priežiūros rankos ir nagai atrodo tvarkingi. Et, užsikalbėjau kažkaip, gal jau einame prie gaminio?




"Sugalvokite norą! Essence nubloškia jus į Kalėdinį apsipirkimą Niujorko mieste su nauja riboto
leidimo kolekcija "Come to town"! Gražiai dekoruoti langai ir stendai, XXL dydžio Kalėdinė eglutė Rokfelerio centre ir spindinčių lempučių jūra sukuria jums idealią nuotaiką kalėdinių dovanų pirkimui.

Ir ši, riboto leidimo kolekija yra tobula dovana: graži spalvinė paletė, sudaryta iš klasikinių šventinio laikotarpio spalvų, kaip raudona ir žalia, taip pat ir sidabrinė, auksinė, smėlio ir rožinė. Pagrindiniai šios kolekcijos akcentai - blizganti kūno pudra su lengvu vanilės aromatu ir du mieli nagų lakų rinkinisi su trimis skirtingomis spalvomis kiekviename - jos turi kalėdinių dovanėlių išvaizdą, kuri yra tokia miela, kad gražuolės tikrai nenorės jų atiduoti. Taip pat, kolekcijoje yra įdomių priemonių jūsų akims, lūpoms, veidui ir nagams. Be viso to, kolekcijoje "Come to town" yra 5 atvirukų rinkinys, tad visos merginos gali nusiųsti kalėdinius sveikinimus mylimiausiems žmonėms.

Nuostabus Kalėdų laikas... su Essence!"

Tekstas esantis tarp nuotraukų ir išskirtas kabutėmis yra skolintas iš oficialios Essence svetainės.
Nuoroda ČIA

"Come to town" kolekcijos stendas.
Nuotrauka skolinta iš oficialios Essence svetainės ČIA

Produktas: ESSENE ribotos kolekcijos "Come to town" nagų lakų rinkinys 02 - "Got my list?"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: padailinti nagučius
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: patvarumas. Labai ilgas išsilaikymas ant nagų
Tūris: 3 X 6 ml
Kaina*: 3,99 € (13,79 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Laikas triems... Du nagų lakų rinkiniai yra ideali dovana geriausiai daugei - arba sau! Kiekvienas rinkinys turi ddu nagų lakus ir blizgantį viršutinį nagų laką. Tai Kalėdinių spalvų kombinacijos, kuriais galima sukurti madingus nagų lakavimus per šventinį laikotarpį! Supakuoti dailioje dovanų dėžutėje.

Galima rinktis iš dviejų variantų:
  • 01 - naughty or nice? 
  • 02 - got my list?

Nagų lakų rinkiniai.
Nuotrauka skolinta iš oficialios Essence svetainės ČIA

Nagų lako rinkinys "02-got my list?" supakuotas tamsiai žalios spalvos kartoninėje dėžutėje. Pakuotė papuošta ne tik kalėdiškai žalia spalva, bet ir skirtingų dydžių aukso ir raudonos spalvos žvaigždelėmis, kalėdinio augalo motyvu. Aplink pakuotę nupiešta kalėdinių dovanų pakavimo juostelė su aukso spalvos kaspinu. Pakuotės priekyje iškirptas kvadratas, pro kurį matosi visi trys nagų lakai. Iš tiesų dėžutė labai kalėdiška.

Be to, ant pakuotės viršaus nupiešta vardo kortelė, skirta užrašyti, kam skirta dovanėlė (to) ir kas dovanėlę dovanoja (From). Galbūt kaip miela smulkmena tokia dovanėlė tiktų gerai draugei ar jaunėlei sesutei?


Nagų lako buteliukai nedideli, kiekvienas po 6 ml. Buteliukai apvalios formos, užsukami apvaliu, dideliu dangteliu, labiau primena Catrice nagų lakus nei Essence. Stikliniai buteliukai užsukami metalo imitacijos, sidabrinės, matinės spalvos dangteliais.


Po dangteliu yra ganėtinai trumpas, mažas šepetėlis. Iš pradžių galvojau, kad teks su šiuo šepetėliu gerokai pavargti, tačiau jis nepaprastai patogus, siekiant idealaus, kruopštaus manikiūro. Su šepetėliu reikia 4-5 kartus perbraukti per nykščio nagą, tačiau juo nepaprastai lengva naudotis, kai reikia kruopščiai padengti sunkiau prieinamas vietas: kraštelius, ir nagą šalia apynagės.


Konsistencija. Nagų lakai yra idealios konsistencijos, kiek į skystąją pusę, tačiau būtent todėl produktas ant nagų lako plokštelės pasiskirsto labai lengvai. Spalvoti nagų lakai yra nei matiniai, nei labai blizgūs. Viršutinis nagų lakas yra skaidrios spalvos su daugybę blizgių smulkių detalių ir keletą stambesnių šešiakampio formos blizgučių. Pigentacija taip pat puiki - pakanka vos vieno spalvos sluoksnio idealiai ryškiai, intensyviai spalvai.


Sudėtis: Rožinis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ACETONE, STEARALKONIUM BENTONITE, LECITHIN, SILICA SILYLATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BARIUM SULFATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CI 15850 (RED 7), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Žalias: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ACETONE, STEARALKONIUM BENTONITE, LECITHIN, SILICA SILYLATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ALUMINUM HYDROXIDE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Sidabrinis su blizgiomis dalelėmis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYURETHANE-33, CI 77000 (ALUMINUM POWDER).


Poveikis. Nagų lakai labai lengvai pasiskirsto ant nagų lako plokštelės. Nudžiūva labai greitai.

Rožinis nagų lakas

Ant nagų lakas išsilaiko apie 7-8 dienas! Tiesa, jau 3 dieną man nuskilo rožinio nagų lako nedidelis smiliaus kamputis. Manau, kad nagų lakas tiek ilgai išsilaiko dėl to, kad ant viršaus užteptas blizgus viršutinis nagų lakas, kuris puikiai sutvirtina apskritai visą manikiūrą. Apskritai, atrodo, kad greičiau nagai nuaugs, nei susigadins ar nusilups šis nagų lakas.

Rožinis su keliais nagais, ant kurių uždėtas blizgus viršutinis nagų lakas

O va nuvalyti nagų laką ten, kur užtepta viršutinio nagų lako sunkoka. Aš pridedu valikliu sudrėkintą vatos diskelį ir palaikau, tačiau, kaip ir visi nagų lakai su blizgučiais, jis nusiima sunkiai.

Rožinis nagų lakas su blizgiu viršutiniu nagų laku
 Blizgus viršutinis nagų lakas puikiai priglunda prie nago plokštelės ir nesijaučia apskritai jokio grublėtumo.

Galutinis efektas yra veidrodinio atspindžio nagai, kuriuos labai sunku perteikti fotografijomis. Tačiau patikėkite, atrodo nuostabiai.

Rožinis nagų lakas su viršutiniu nagų laku

REZIUMĖ. Nagų lako rinkinys suteikia kalėdišką nuotaiką, ir nors Kalėdos jau baigėsi, bet šventės, dar ne :) Nagų laku sukurtas manikiūras labai ilgai išsilaiko ant nago plokštelės, suteikdamas veidrodinių nagų spindesį. Visai nebloga nagų lakų sudėtis, galimos manikiūro variacijos, nedidelis kiekis (nereiks išmesti pusiau sunaudoto), patogus naudojimas, dailus efektas, ilgas išlaikymas ir nedidelė kaina, tai tobulo nagų lako požymiai. Man patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ačiū už įdomią apžvalgą. Bet manęs šįkart šie nagų lakai, tiksliau, jų spalvos, kažkaip nesužavėjo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki Monika,
      Labai ačiū už nuomonę. Man iš šio rinkinuko labai patiko magnetta - rožinė spalva. Senai tokios spalvos neturėjau savo kolekcijoje :)
      P.S. Parašykite man laiškutį el. paštu geleta.kosmetine@gmail.com turiu jums dovanėlę

      Panaikinti
    2. Kaip smagu ir tikrai netikėta! :) Nuoširdžiai ačiū už staigmeną! Jaučiuosi tikrai labai maloniai nustebinta :) Dėkui!!!

      PS: o jei dar apie šią Essence kolekciją - norėjau tamsiai rožinio lūpdažio, deja, jo jau neberadau.

      Panaikinti
    3. Jūsų adresiuką gavau, dovanėlę išsiųsiu šią savaitę :)

      Panaikinti
    4. Dar kartą ačiū :) Lauksiu ;)

      Panaikinti
  2. Rozine spalva man rodos idealiai tinka ne tik Kaledoms, bet ir vasarai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, būtent apie tai ir galvojau apie šią spalvą: žiemai, vėlyvam pavasariui ir vasarai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą