GARNIER Express 2 in 1 akių makiažo valiklis: apžvalga

Surasti gerą makiažo valiklį sudėtinga užduotis. Dažnai akių makiažo valikliai paprasčiausiai nuvilia. Šį kartą noriu papasakoti apie jau senokai nupirktą Garnier priemonę akių makiažui valyti.

Jis stebėjo ją, nusivalančią makiažą, ir galvojo, kodėl ji iš viso dažosi?

Jau senokai nusipirkau Garnier Express akių makiažo valiklį ir kelis kartus pabandžiau ant įprasto akių makiažo. Tačiau specialiai tempiau laiką šiam įrašui, nes norėjau įsitikinti, kaip valiklis įveikia vandeniui atsparų akių makiažą ir blakstienų tušą.
Rezultatai atspindi nuomonę sudarytą tiek nuvalant įprastą makiažą, tiek vandeniui atsparų makiažą.


Produktas: GARNIER Express 2 in 1 akių makiažo valiklis
Gamintojas: "Garnier ". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pašalinti akių srities makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams, net jautrioms akims
Labiausiai patiko: švelnus makiažo šalinimas
Tūris: 125 ml
Kaina*: 4,92 € (apie 16,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Dvigubo veiksmingumo formulė  itin lengvai nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą bei stiprina blakstienas!
  1. Itin veiksmingas.
  2. Apsaugo blakstienas.
Rezultatas: pastebimai mažiau iškritusių blakstienų ant vatos padelio. Kaip naudoti? Prieš naudojimą suplakti, užlašinti priemonės ant vatos padelio ir uždėjus jį ant užmerktų akių palaikyti porą sekundžių. Tinka ir moterims, nešiojančioms kontaktinius lęšius.


Kaip visada, Garnier gaminių pakuotės patrauklios akiai. Šiuo atveju produkto buteliukas skaidrus, su skaidria etikete ir daug informacijos apie gaminį. Netrūksta jokių aspektų.
Pakuotė užkimšta baltu dangteliu, kuris neatsisuka, bet patogiai atsidaro. Tačiau gaminio dangtelis mane labai nuvylė... Paprasčiausiai dėl to, jog yra nesandarus ir bent kiek paspaudus apverstą (nors ir uždarytu dangteliu) buteliuką, jis praleidžia viduje esantį skystį. Jis paprasčiausiai išteka lauk!

Produktas nėra bekvapis, tačiau valiklio kvapas labai švelnus, neerzinantis uoslės, netgi sakyčiau malonus.

Konsistencija. Valiklis yra sudarytas iš dviejų skirtingų medžiagų: violetinės spalvos aliejinė medžiaga guli ant skaidrios spalvos valiklio. Violetinės spalvos skystis skirtas pasirūpinti blakstienomis ir oda, tuo tarpu skaidri valiklio dalis turi nuvalyti, pašalinti akių srities makiažą.


Sudėtis: Aqua/ Water, Isododecane, Isopropyl Palmitate, Undecane, Arginine, CI 60725/ Violet 2, Citric Acid, Dipotassium Phosphate, Disodium EDTA, Hexylene Glycol, Octyldodecanol, Octyldodecyl Xyloside, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Tridecane.

Poveikis. Akių makiažo valiklis labai lengvai nuvalo akių srities makiažą, tiek vandeniui atsparų, tiek įprastą. Jis švelnus ant odos, nedirgina akių srities, nepalieka odos riebumo. Tiesa, palieka slidžią plėvelę, bet ji jaučiama tik liečiant odą. Man tai netrukdo, nes vistiek iškart po makiažo šalinimo, aš prausiu odą vandeniu, kad ant visiškai švarios odos galėčiau tepti paakių srities kremą.

Gal mane kiek erzina, kad kaskart reikia kratyti buteliuką ir jo kaskart kažkiek nubėga išorinėmis pakuotės sienelėmis (dėl nesandaraus kamštelio), todėl ir buteliukas tampa slidus.

Tačiau padelio, suvilgyto akių makiažu nereikia trinti, pakanka prispaudus prie akių palaikyti keletą sekundžių ir tiesiog nuvalyti makiažą. 

Negaliu pasakyti, ar produktas veikia kaip blakstienų stipriklis. Išnaudojus daugiau kaip 3/4 produkto nejaučiu jokio blakstienų pasikeitimo. Skaičiau, jog merginos pastebi tvirtesnes blakstienas, bet ar negalėjo aliejinė violetinis sluoksnis sukelti tokios iliuzijos? Mat po naudojimo, oda aplink lieka slidi, tokios pat lieka ir blakstienos, be to, jos laikydamos valiklio likučius tampa sunkesnės, tad manyčiau gali sukurti ilgesnių, stipresnių blakstienų iliuziją.


REZIUMĖ. Tiesą sakant, nepaisant per nago juodymą matomų trūkumų, t.y. nesandarios pakuotės, kurios nebus galima įsimesti į rankinę ar kosmetinę, pasiimti keliaujant ar pan., gaminys man patiko. Jis labai lengvai nuvalo akių makiažą, nepaisant to, ar jis atsparus vandeniui, ar ne. Dėl natūralios ir saugios naudoti sudėties akių makiažo valiklis saugiai ir švelniai valo odą ir blakstienas, nedirgina odos. Tik baigiasi, valiklis, labai greitai...

Alternatyva: NIVEA "Daily Essentials"double effect eye make-up remover - dvejopo poveikio akių makiažo valiklis, kuris lygiai taip pat gerai pašalina įprastą ir vandeniui atsparų akių makiažą.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Nusipirkau! Meginsiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau tikrai patiks! Būtinai parašykite, ar pateisino lūkesčius.

      Panaikinti
    2. Isbandziau. Naudoju jau pora dienu. Nusivyliau, net nesitikejau tokio rezultato is tikruju. Kaip minejot, nekoks indelis, bega per krastus aliejukas. Ir apskritai, kazkaip labai jau sunkiai valo jis man tusa. Jokio aliejaus po akimis nesijaucia, net nutrina oda po akim.. :o Man simta kartu labiau patiko Margaritos tokio tipo akiu makiazo valiklis. O maniau, kad neprasausiu pro sali nusipirkdama si valikli. Ech, gaila.

      Panaikinti
    3. Labai gaila girdėti, kad valiklis nepatiko... Man jis tikrai geras. Ar bandėte, kiek palaikyti ant užmerktos akies medvilnės diskelį? Gal tai padėtų lengviau nuvalyti?

      Panaikinti
  2. Kažkada buvau nusipirkusi akių makiažo valiklį su aliejumi, ir iškart supratau, kad tokia priemonė (būtent su aliejumi) - tikrai ne man. Makiažui nuvalyti naudoju Bioderma micelinį vandenį - kol kas geriau už jį neradau. Vienas minusas - kaina, o visi kiti - tik pliusai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai turite riebesnę veido odą? Kiek pastebėjau, tokio tipo odos savininkės privengia aliejinių valiklių. Kadangi pati turiu sausą odą, manau sausos - normalios odos savininkėms patiks :)
      Bioderma būtinai išbandysiu ateityje :)

      Panaikinti
  3. Pasirodo, man alergija kazkokiam tai ingredientui. Ech..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Parduodu si produkta. naudojau nepilnai 3 kartus. Atiduociau uz solidzia 2,50 euru suma. Vietoj jo isigyciau Loreal micelini vandenuka. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man irgi jis superinis. Dabar turėjau nusipirkusi l'Oreal akių valiklį, bet nieko panašaus, ryte likęs tušas po akimis. Dabar vėl perku tik šį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš L'Oreal nebandžiau, o prie šio vis grįžtu apsukusi ratuką :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą