THE BODY SHOP "Neroli Jasmin" tualetinis vanduo moterims

Šį kartą noriu papasakoti apie kvepalus, tiksliau tualetinį vandenį, kurie man paliko vieną stipriausių įspūdžių. Esu jazmino mėgėja, tad apskritai visi kvapai, kuriuose yra šios baltosios gėlės man labai imponuoja. Šį kartą apie vienus įspūdingiausių - The Body Shop "Neroli Jasmin".

Ar žinote, kuo kvepia jazminai? Užsimerkite... Įkvėpkite... Tai senovės ramybės kvapas, suteikiantis vidinės harmonijos... Sumaišytas su įvairiais eteriniai aliejais, jis gali tapti aistrą žadinančiu kvapu, meilės kvapu, romantikos kvapu, svajonių kvapu, tačiau tai iš ties, harmonijos suteikiantis kvapas... Tai iš tiesu Dievo dovana.
              
Aš esu jazminų kvapo mylėtoja... Tokia buvau tada kai save atsimenu: man nepatiko pasipūtusios rožės, tulpės buvo pernelyg trapios mano hiperaktyviam būdui, lelijos man patiko, tačiau tik savo išvaizda, kalijos buvo tos gėlės, dėl kurių nuolat visi prisimindavo iškeliavusiuosius... Jazminas buvo tobulas visais atžvilgiais: gėlė pražystanti nakčiai turi nepaprastai daug paslapties, kuklus žiedas kartu yra nepaprastai malonaus akiai sniego baltumo, o tarp žalių lapų ir magiškai baltų žiedų, vasaros vakarais sklinda užburiantis, magiškas jazmino aromatas...

Jazminas buvo ne tik mano mėgstamas kvapas, tačiau ir mylimiausia gėlė... Kartą mano vaikinas visame mieste ieškojo kur nupirkti man puokštę jazminų, spalio mėnesį... Prasitarė man tik tada, kai rasti visgi nepavyko...

Nenuostabu, kad būdama didžiulė šių gėlių fanė, kvepalus ir aromatus renkuosi su jazmino nata. The Body Shop aromato linija "Neroli Jasmin" buvo sukurta ir į rinką paleista 2007 metais. Visa Neroli Jasmin linija alsuoja baltų gėlių aromatu ir rytų magijos kvapais.


Produktas: THE BODY SHOP tualetinis vanduo "Neroli Jasmin" (EDT)
Gamintojas: "The Body Shop". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Tūris: 30 ml (1.0 fl oz.)
Kaina*: apie £ 9,00 arba 11,49 € ( 69,66 Lt)
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Leidimo metai: 2008 m.
Kvapo kategorija: gėlių - rytų kategorija

Gamintojo aprašymas: Užburiantis aromatas iš apelsinų žiedų ir jazminų, vanilės ir santalmedžio. 

Neroli Jasmin (liet.- Neroli Jazminas )


Viršutinė nata: Neroli jazminai;
Širdies nata: jazminai, vanilė;
Apatinė nata: santalmedis.

Sudėtis: Alcohol Denat. 70%, Aqua, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Disodium EDTA, Denatonium Benzoate.


Mažytė (30 ml) tualetinio vandens pakuotė sakyčiau gana paprasta: skaidrus oranžinės spalvos stiklas su pagrindine produkto informacija. Man labai patinka baltos spalvos jazmino fragmentas ant pakuotės. Buteliukas gražus.

Tik nelabai patinka tas mažytis, purkštuko dydžio dangtelis. Norint užkimšti tualetinį vandenį nuolat pataikau ne taip, kaip reikia, turiu prieš dėdama dangtelį priderinti jį ir mauti tiesiai. Iš pradžių maniau, jog toks dangtelis apsaugo buteliuką nuo netikėto atsikimšimo rankinėje, tačiau jis, kaip ir įprastas dangtelis atsikemša taip pat dažnai.


Kvapas. Tai yra vienas nuostabiausių kvapų, kuriuos man teko užuosti. Tik pasipurškus, kvapas atrodo gerokai per stiprus, galiu netgi prisiekti, kad užuodžiu alkoholio kvapą, tačiau po kelių minučių griežtas ir sunkus kvapas dingsta: atsiveria tikrasis tualetinio vandens žavesys.

Aromatas yra saldus, tačiau nėra pernelyg saldus, nėra per daug stiprus, apskritai, man sunku surasti nors vieną kvapo trūkumą, kalbėdama apie šiuos kvepalus nesijaučiu labai objektyvi. Mano uoslei tai tiesiog nuostabus, vidutinio sunkumo, labai moteriškas ir seksualus aromatas, apgaubiantis visą kūną ir pasklindantis daugmaž 50 cm aplink. Apskritai, kvapas labai šviesus, šiltas ir gaivinantis, džiugiai nuteikiantis, suteikiantis pasitikėjimo savimi, šiek tiek paslaptingas... 

Mano nuomone, kvapas:
     ☀ labiau tinkamas dienos metu;
     ☁ ☀ tinkamiausias pavasario sezonui ir vasarai.

Man tik trūksta ilgesnio kvapo išlikimo ant odos. Aromatas išsilaiko maždaug 3-6 valandas (priklausomai nuo dienos), tačiau dažniausiai apie 4 valandas. Deja, norėtųsi ilgesnio išsilaikymo ant odos.


REZIUMĖ. Nuostabus, seksualus aromatas, toms dienoms, kai noriu jaustis ypatinga. Gaila, tačiau TBS nusprendė nutraukti šio aromato gamybą, todėl galiu pabandyti pasiūlyti alternatyvų kvapą: The Body Shop "Indian Night Jasmin". Visgi, man abu šie kvapai labai ženkliai skiriasi.

Aromatas panašus į:
- THE BODY SHOP "Indian Night Jasmine"
- YVES SAINT LAURENT "Libre"
- MYTHOS "Jasmine"




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. Ačiū Živile :)
    Šis kvapas mano skonio, tiesiog pasakiškas, tad aprašant priemonę, kuri nepaprastai patinka, ir tekstas gražiai susidėlioja :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą