AVON plaukų galiukų serumas: apžvalga

Žvilgantys ir sveikai atrodantys plaukai - kiekvienos moters siekiamybė ir troškimas. Apie Avon plaukų galiukų serumą teko girdėti praktiškai tik gerus atsiliepimus. Šį kartą atidžiai tyrinėju pagrindinę sudedamąją serumo dalį ir dalinuosi su jumis privalumais ir trūkumais.

Jeigu tavo plaukai dar labiau žvilgėtų, man reiktų akinių nuo saulės...

Silikono pagrindu sukurtas Avon kompanijos populiariausias serumas yra vertinamas 98% teigiamai. Nesu girdėjusi negatyvių atsiliepimų apie Advance Tecchniques plaukų galiukų serumą. nenuostabu, silikonas iš karto vizualiai pagerina bet kokių plaukų būklę.

O ar žinojote, kad 70% visų plaukų priemonėse yra silikono? Ir į šį procentą priskaičiuojama įvairiausios plaukų priežiūros priemonės nuo vidutinių iki tikrai brangių. Žinoma, skirtinguose produktuose skiriasi ne tik silikono koncentracija, tačiau ir šios priemonės konsistencija... O gal geriau pakalbame apie Avon aliejų? Silikono privalumus ir trūkumus būtinai paminėsiu pačiame įraše.  


Produktas: AVON "Advance Techniques" Daily Shine sausų plaukų galiukų serumas visų tipų
plaukams (Avon Dry Ends Serum)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pasirūpinti sausais plaukų galiukais: glotninti, maitinti, suteikti žvilgesio
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač sausiems
Labiausiai patiko: efektas
Tūris: 30 ml
Kaina*: 5,50 € (19,00 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Lengvas serumas sausiems, pažeistiems plaukų galiukams - poveikis matomas iš karto!:
  1. Glotnina sausus, išsišakojusius galiukus
  2. Maitina, plaukai krenta gražiai it šilkas
  3. Plaukai sveikai žvilga, tampa atsparesni aplinkos poveikiui.
Technologija "Multi - Shine" padeda glotninti, drėkinti ir gerinti plaukų būklę. KAIP NAUDOTI? Įmasažuokite kelis serumo lašelius į drėgnus ar sausus plaukų galiukus. Nuplauti nereikia.


Nedidelis skaidraus stiklo buteliukas su ryškiai žalios spalvos užsukamu pompos mechanizmu, sudaro produkto pakuotę. Žalia plastikinė pompa papildomai apsaugota skaidraus plastiko kamšteliu. Buteliukas įdėtas į kartoninę, šviesiai pilkos spalvos dėžutę, ant kurios pateikiama sudėtis. Mano nuomone, kartoninė dėžutė nereikalinga - tai bereikalingas popieriaus naudojimas ten, kur jo tikrai nereikia.

Plaukų serumo kvapas labai malonus uoslei: gaivus, turintis saldumo. Paskirstytas ant plaukų labai ilgai neišlieka (gal dieną ar pusdienį), tad visiškai neerzina uoslės.

Konsistencija. Serumo tirštumas yra tarp skysto produkto ir aliejaus, toks viduriukas: pakankamai skysta, kad nubėgtų nuo rankų, tačiau nedidelis kiekis lengvai išsilaiko plaukuose.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Cyclomethicone, SD Alcohol 40-B, Dimethicone, Phenoxyethanol, Creatine, Laminaria Digitata Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Panthenol, Phytantriol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum/Fragrance, Benzophenone-2.


Poveikis. Serumas yra sukurtas silikono pagrindu. Silikonas plaukų negydo, tai yra kosmetinė priemonė, kuri padengia plauko paviršių, jį suglosto ir iš karto suteikia plaukams spindesį ir glotnumą. Būtent taip veikia ir serumas.

Tačiau kartu silikonas apsaugo plaukus nuo skilinėjimo, ilgiau išlaiko dažytų plaukų spalvą bei saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio: temperatūros pokyčių, šalčio, karščio, chloruoto vandens, ultravioletinių spindulių.

Naudojant serumą pastebėjau, kad plaukus tapo lengviau šukuoti, jie daug greičiau išdžiūva, be to, yra labiau apsaugoti nuo plaukų džiovintuvo karščio.

Naudojant plaukų serumą, suskilinėjusių plaukų galiukų nepagydysite, tik suteiksite jiems gražesnę, sveikesnę išvaizdą. Tačiau šviežiai nukirpus išsišakojusius galiukus, ir nuolat naudojant serumą, juos kirpti reikės rečiau. Aš paskutinį kartą kirpau galiukus rugsėjo mėnesį, nes galiukai tikrai gerai atrodė ir nebuvo išsišakoję. Bet po 4 mėnesių pertraukos jau laikas keliauti pas kirpėją - vienas kitas plaukelis jau pasišakojęs.



Rašydama šį įrašą negaliu nepaminėti, kad dėl silikono poveikio plaukams daug ginčijamasi: vieni vertina palankiai, kiti griežtai pasisako prieš. Reikia paminėti ir neigiamą silikono poveikį plaukams. Teigiama, kad ilgiau naudojant priemones su silikonu, silikonas, padengdamas plauką plėvele neleidžia į plaukus įsiskverbti naudingoms medžiagoms ir vitaminams, ilgainiui plaukai tampa negyvybingos išvaizdos. Patekęs ant galvos silikonas gali iššaukti odos sausėjimą, alergines reakcijas bei pleiskanų atsiradimą.

REZIUMĖ. Silikoniniu pagrindu sukurtas serumas iš karto suteikia plaukams žvilgesio ir glotnumo, apsaugo nuo žalingo poveikio ir mažina galiukų skilinėjimo tikimybę. Tačiau prieš pradedant naudoti produktą raginu pasidomėti silikono nauda ir žala bei pasirinkti savo poreikius atitinkančius produktus.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. Kažkada, gana seniai, naudojau šį serumą, turbūt net ne vieną pakuotę sunaudojau. Plaukų jis tikrai negydys, tik suteiks glotnumo, švelnumo, spindesio, kaip ir Jūs rašote. Bent aš nepatarčiau jo naudoti kasdien, ilgą laiką, nes ilgainiui gali apsunkinti plaukus, juos nualinti, o ir poveikis (spindesio, glotnumo efektas) vis dažniau naudojant šį serumą tiesiog pradeda mažėti. Na, bent mano tokia patirtis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudoju serumą du kartus per savaitę: iš ties, kuo mažiau gaminio lieka pakuotėje, tuo labiau atrodo, kad serumas vis mažiau ir mažiau veikia plaukus. Visgi švelnumo ir glotnumo vis dar suteikia, tik kaskart tas efektas vis silpnesnis...

      Panaikinti

Rašyti komentarą