MARGARITA dušo želė su svarainių ekstraktu: apžvalga

Trumpas, glaustas įrašas apie dovanotą Margarita dušo želę su svarainiais. Gaivinančiai, energijos suteikiančiai dienos pradžiai.

Kiekvieną rytą sau sakau: šiandiena yra dovana ir palaiminimas, šiandieną man viskas pavyks... Šypsausi ir mėgaujuosi savo diena!

Kartais ima, ir pasiseka gauti dovanų kokią smulkmeną. O kaip malonu, ir širdelę paglosto papildomas dėmesys ir įvertinimas... Su šį kartą apžvelgiamu produktu buvo taip pat. Pamenate, rugpjūtį rašiau ir pasakojau įspūdžius apie Margarita kojų kremą su mėtomis? Tą kartą Margarita man dovanojo dušo želė su svarainių ekstraktu. Taigi, šiandieną noriu trumpai papasakoti apie gautąją dovaną. Tiesa, faktas, jog dušo želė buvo gauta nemokamai, tikrai neturi įtakos jo vertinimui.


Produktas: MARGARITA dušo želė su svarainių ekstraktu
Gamintojas: UAB "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: nuostabus kvapas
Tūris: 400 ml
Kaina*: 1,88 € (6,49 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse, internetinėje parduotuvėje Biok Laboratorija
Įvertinimas: 9/10

Ką žada gamintojas: Dušo želė su svarainių ekstraktu švelniai plauna nesausindama odos ir suteikia jai gaivumo. Svarainių ekstraktas, antioksidantų ir vitaminų šaltinis, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir intensyviai drėkina, padėdamas išlaikyti natūralų drėgmės balansą. Tinka naudoti kasdien, pritaikyta visų tipų odai. Patikrinta dermatologų.


Pirmiausia produkto pakuotė paprasta, su augalo šešėlio intarpu kairėje gaminio pusėje bei "Margaritos" produktams būdingu "m" logotipu. Didžiulis 400 ml, švelniai žalsvos spalvos butelis išlaiko daugumos Margarita pakuočių spalvinę tematiką ir stilių. Visų šios serijos gaminių pakuotės ramių, pastelinių spalvų su "pagrindinio" (faktiškai ne pagrindinio sudedamosios dalies proporcijų atžvilgiu, tačiau pagrindinio natūralaus) produkto intarpo paveikslėliu, esančiu gaminyje. Šiuo atveju - svarainio vaisiaus ir svarainio skiltelių.

Produktas užspaustas dideliu baltu kamšteliu, kurį esant reikalui galima nuimti, tačiau iš esmės dušo želės buteliukams dangtelio nuiminėti nereikia. Atsidengianti viršutinė dangtelio dalis švelniai žalsvos spalvos, kaip ir butelis.  


Dušo želė kvapas tiesiog nuostabus: pakankamai intensyvus, gaivus cukrumi užpiltų svarainių kvapas pasklinda maudantis duše. Tačiau po maudynių ant kūno ilgai neišsilaiko. Tiesa, kartais abejoju, ar tai tikrai svarainių kvapas? Taip, kažkas labai labai panašaus, tačiau dušo želė saldumas priverčia suabejoti, ir dar man trūksta šiek tiek stipresnio rūgštelės kvapo. Bet šiaip, kaip ir minėjau, želė turi tikrai nuostabų, malonų aromatą.

Konsistencija. Dušo želė pakankamai skysta, bėganti. Gelsvos spalvos produktas yra pusiau skaidrios spalvos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Pyrus Cydonia Fruit (Quince) Extract, Polyquaternium-10, Castoryl Maleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum (Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool), Butylene Glycol, Disodium EDTA, CI 19140, CI 16255.

Poveikis. Dušo želė gerai putoja, lengvai pasiskirsto ant kempinės. Labai švariai prausia odą, jos nesausindama. O va drėkinamojo poveikio kaip žadėta, nepastebėjau. Malonus aromatas nuteikia maloniai, gaivina ne tik kūną, bet ir emocijas.


REZIUMĖ. Malonaus kvapo dušo želė ne tik švariai nuprausia kūną, bet ir suteikia žvalumo, energijos ir gaivumo gerai dienos pradžiai. Nedidelė produkto kaina ir didžiulė pakuotė leis mėgautis dušo ritualais netgi taupančioms.

Alternatyva: Norinčioms alternatyvos šiam gaminiui, rekomenduoju pabandyti L'angelica Officianalis dušo želė "Energizzante" su žaliąja citrina ir žaliąja arbata




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. O man Margarita dušo želės nepatiko. Sudėtis gana prasta, sausina odą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm, mano odos dušo želė su svarainiais nesausino. O aukšit balai už labai patikusį gaivų kvapą :)

      Panaikinti
    2. Na, visiems skirtingai :) Beje, ir poras gali kimšti ši dušo želė (Sodium Chloride sudėtyje). Kažkaip lietuviška kosmetika manęs visai nežavi, kiek pirkau - tiek nusivyliau.

      Panaikinti
    3. Taip, pritariu, Sodium Chloride gali kimšti poras, taip pat kaip ir Svarainių ekstraktas (Pyrus Cydonia) ilgiau naudojant šią dušo želė gali kimšti poras.
      Kartais pagalvoju dėl Lietuviškos kosmetikos, tikrai yra nusivylimų, ir iš ties, vertinant lietuvišką dažnai keliame mažesnius reikalavimus, mažiau tikimės. Iš Margaritos man labai patiko kojų kremas su mėtomis, tačiau iš karto antros pakuotės nepirkčiau. Apskritai, turbūt nė vieno lietuviško gaminio antros pakuotės iš karto, baigus pirmą, nepirkčiau...
      Kažkaip pabosta kvapas, efektas būna vidutinis-geras, bet ne kažkas vau... Tas vau būna tik pradėjus naudoti gaminį. O paskui vis slopsta naudojant produktą.
      Anksčiau vengdavau lietuviškos kosmetikos, bet dabar vis nusiperku kartas nuo karto, tikėdamasi gero- vidutinio produkto. O ši dušo želė man patiko, bet kaip ir sakiau, visi kiti aspektai prieš kvapą nublanksta.

      Panaikinti
    4. Žinokite, parašėte būtent taip, kaip ir aš galvoju, iš pradžių lyg ir nieko, bet jau įpusėjus naudoti ar pabaigus kokią nors priemonę, net nekyla mintis pirkti vėl (turiu omenyje Biok produktus). Tiesa, mažesnių reikalavimų aš tikrai nekeliu, nes manau, kad ir lietuviai galėtų pagaminti gerą kosmetiką. Tik kažkaip pastaruoju metu labai daug dėmesio skiriama reklamai, žinomiems reklamos veidams, gražioms pakuotėms (na, nesakau, kad tai visiškai nesvarbu), bet gaminių sudėtys būna arba šiaip sau, arba ne iki galo apgalvotos. Na, bent man susidaro toks įspūdis. Arba, tiesiog šie gaminiai netinka mano odai, plaukams ir t.t. Nieko baisaus čia, aišku, nėra, nes kosmetikos pasirinkimas dabar labai didelis, o ir šūkiu "rinkis prekę lietuvišką" aš nesivadovauju. Labiau žiūriu ne į reklamą ar į gražius pažadus, o į sudėtį. Pagal tai ir stengiuosi rinktis kosmetiką, nes maždaug jau žinau, kurie ingredientai man tinka, kuri gali dirginti odą ir t.t.

      Panaikinti

Rašyti komentarą