EUCERIN "DermatoClean" valomasis skystis 3in1 - micelinis vanduo

Šiandien noriu papasakoti apie Eucerin valomąjį skystį, kurį, pagal atliekamas funkcijas drąsiai galiu vadinti miceliniu vandeniu.

"Aš manau jog viskas vyksta nuolat. Tačiau jei mes nepasirinksime teisingo kelio, mes paprasčiausiai tai praleisime."
"Just One Day" by Gayle Forman

Vakar jums nerašiau jokios naujos apžvalgos, bet tikriausiai pastebėjote, kad etikečių skiltyje atsirado gaminių grupavimas pagal gamintoją? Ilgą laiką galvojau, kad tokio grupavimo nereikia: visiškai užtenka etikečių pagal produktų atliekamas funkcijas. Tačiau kelis kartus bandydama atrasti kelias ankstesnes produktų apžvalgas, visgi pagalvojau, kad paieška pagal gamintoją reikalinga ir gerokai supaprastina paieškas (ypač kai pamenu tik gamintoją). O ir sekti, ką dažniausiai naudoju, daug lengviau :)
O ką apie naujas etiketes manote jūs?


Produktas: EUCERIN "DermatoClean" 3in1 valomasis skystis su miceline technologija
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuvalyti veido ir akių srities makiažą, gaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams, net jautriai odai ir nešiojančios lęšius
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: 125 ml
Kaina*: 200 ml produkto kainuoja 9,75 EUR (33,66 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Patogus naudoti valomasis veido skystis, apjungiantis veido valiklį, akių makiažo valiklį ir toniką, sukurtas remiantis pažangiomis technologijomis. Sudėtyje esantis alkilpoliglikozidų valomasis kompleksas, glikoglicerolis, hialiurono rūgštis valo švelniai, bet efektyviai. Tinka ir jautriai odai. Nuvalo ir iškart atgaivina odą. Be kvapiųjų medžiagų ir alkoholio.
Naudojimas: valykite veido odą, kaklą ir iškirptės sritį  kasdien ryte ir vakare, naudokite medvilninius padelius.
Tinka jautriai odai bei odai aplink akis. Skystį gali naudoti ir nešiojantys lęšius.
1. Gerai valo
2. Valo vandenyje tirpų makiažą.
3. Atgaivina odą


Neperkrauta, skaidraus plastiko valomojo skysčio pakuotė signalizuoja apie gaminio kokybę. Man patinka minimalistinės pakuotės arba tokios, kurios traukia akį ir turi puikią estetinę išvaizdą.

Šio valomojo skysčio pakuotė ne tik graži, tačiau ir kokybiška. Plastiko šonus nesunku paspausti prireikus greičiau išspausti reikiamą kiekį produkto. Po baltu matinio plastiko dangteliu slepiasi idealaus dydžio anga. Iš jos, palenkus buteliuką, priemonė ne teka, kaip dažnai būna su panašiais produktais, o laša, taip palengvindama reikiamo kiekio dozavimą.


Valomojo skysčio kvapas nestiprus, labai lengvas ir neerzina uoslės. Nepaisant to, kad kvapas silpnas, tikrai negaliu teigti, kad priemonė bekvapė.

Konsistencija. Priemonės konsistencija visiškai tokia pat kaip micelinio vandens - atrodytų paprasčiausias vandenukas. Tačiau vandenukas savo poveikiu, stebuklingas. :)


Sudėtis: Aqua, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol.


Poveikis. Man patinka daugiafunkcinės priemonės, skirtos keliems tikslams. Jos ne tik taupo vietą vonioje, tačiau vienu buteliuku galima pakeisti kelis produktus ir tikriausiai sutaupyti. Arba investuoti į vieną geresnę priemonę.

Šiuo atveju valomasis skystis puikiai pakeičia akių makiažo valiklį, veido makiažo valiklį bei veido toniką. Tad manau valiklį drąsiai galima vadinti miceliniu vandeniu.


Micelinis valiklis visai neblogai valo tiek veido, tiek akių srities makiažą, o va vandeniui atsparaus makiažo neįveikia. Bet gamintojas to ir nežada. Po valymo ant veido nelieka lipnaus priemonės pėdsako,  oda atrodo (ir sprendžiant pagal vatos diskelį yra) gerokai švaresnė, gaivesnė.

Apskritai valiklis labai švelnus odai. Per naudojimo laikotarpį nepastebėjau jokio odos sudirgimo, o net priemonei patekus į akis, jų nedirgina, neerzina. Super!



REZIUMĖ.
Eucerin Dermatolean valomasis skystis  - micelinis vanduo puiki priemonė makiažui nuvalyti, pašalinti kosmetines priemones nuo veido, nuvalyti dulkes ir kitus nešvarumus. Valiklis tiks net ir jautriausiai odai ir kontaktinius lęšius nešiojančioms merginoms. Galbūt produkto kaina kiek aukštesnė nei kitų valomųjų priemonių, tačiau įvertinus efektą, bei tai, kad vonios kambaryje vietoj trijų buteliukų pakaks vos vieno, produkto kaina priimtina. Būtinai rekomenduoju išbandyti šį valiklį, ypatingai toms, kurios neranda švelnios makiažo valymo priemonės.





Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą