CAREX antibakterinė rankų želė: apžvalga - CAREX Antibacterial Hand Gel

Šiandien dar vienas trumputis įrašas apie antibakterinę rankų želė Carex, kuri gali išgelbėti akimirkomis, kai šalia nėra vandens, o nusiplauti jas būtina.

"Sunkiausia dalis judant į priekį yra nežiūrėti atgal"

Man patinka antibakterinės rankų želė: kai aplink nėra nė lašo vandens, o rankos jaučiasi nešvarios, žinau, kad mano rankinėje slepiasi mažytis buteliukas su produktu, kuris man gali pagelbėti. Tiesa, želė dažniausiai naudoju vasaros laikotarpiu, kai daugiau keliaujame, o nusiplauti  rankų nėra kur. Žinoma, šiam tikslui bandžiau ir drėgnas servetėles, kurios veikia panašiai. Tačiau nusivalius rankas servetėlė lieka, tad reikia ieškoti, kur ją išmesti. Suprantama, tai nėra didžiausia problema - išmetama radus artimiausią šiukšliadėžę. Daug rimčiau mano nuomone yra tai, jog servetėlės netinka antriniam perdirbimui, tad išmestos keliauja į sąvartynus ir taip teršia gamtą. Aš renkuosi rankų želė!


Produktas: CAREX antibakterinė gaivinanti rankų želė "Aloe Vera"
Gamintojas: "Pz Cussons". Pagaminta Indonezijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus nuo rankų, kai aplink nėra vandens
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai susigeria į rankas
Labiausiai nepatiko: jaučiasi alkoholio kvapas
Tūris: 50 ml
Kaina*: 2,02 EUR (6,98 Lt)
Kur galima įsigyti: internetinėje parduotuvėje www.asorti.lt
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Carex antibakterinė rankų želė yra efektyvus rankų valiklis, kuris veikia be vandens ir sunaikina 99.9% bakterijų. Iš karto išdžiūva. Alavijai švelnina ir minkština rankas.
Carex antibakterinės rankų želė buteliukas yra patogus keliaujant ir lengvai telpa kišenėje ar net mažiausioje rankinėje, bet kada, bet kur, nesvaru kur būtumėte. Buteliuke 100 dozių.
Naudojimas:  užspauskite nedidelį kiekį želė ant delno ir įtrinkite į rankas ir pirštų galiukus.
Įspėjimai: Naudokite kaip nurodyta. Venkite kontakto su akimis. Jei pateko į akis, nedelsiant praplaukite sudideliu kiekiu švaraus vandens. Nenaudokite ant sužeistos ir sudirgusios odos. Nutraukite naudojimą jei pasireiškia sudirgimas. Degus! Saugokite nuo degių paviršių.


Nedidelė, skaidri plastikinė pakuotė lengvai telpa į bet kokią kosmetinę. Ją lengva nešiotis su savimi, neužima daug vietos.
Buteliukas užsuktas kamšteliu, kurį paspaudus paprasta gaminį dozuoti.


Antibakterinė rankų želė kvepia alavijais, tad pakankamai gaiviai. Tačiau kvapą kiek slopina stiprokas alkoholio kvapas.

Konisistencija. Produktas žalsvos spalvos. Tai želinės konsistencijos produktas, kuris labai lengvai slysta rankų oda. Tik palenkite plaštaką ir produktas ims slysti oda.


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Benzophenone-1, Aloe Barbadensis, Parfum, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Antibakterinė želė, kaip ir žada gamintojas, labai lengvai pasiskirsto ant rankų ir iš karto išdžiūva (arba įsigeria į odą). Rankų odai iš karto suteikiamas gaivių, švarių rankų pojūtis. Tikiu, kad alkoholis panaikina nuo rankų nešvarumus ir bakterijas.


Naudojimo metu jokio rankų odos sudirgimo nepastebėjau. Netgi užteptas ant sudirgusios rankų odos produktas jų dar labiau nesuerzino. Priešingai, greičiau nuramino: rankos tapo švelnesnės ir svarbiausia - po naudojimo jos visiškai nelipnios (kaip kartais pasitaiko su kai kuriais rankų dezinfekavimo produktais).

P.S. labai atsiprašau už nutrintą ir nusidėvėjusį buteliuką.


REZIUMĖ.
Rankų želė mano nuomone puikiai atlieka savo darbą, yra maloni ir švelni rankų odai ir tikiu, pašalina nešvarumus ir bakterijas. Galbūt galima produktui prikišti nesaugią sudėtį, bet tai antibakterinė rankų želė, kurios pagrindas - alkoholis, tad būkime realistai - nė viena antibakterinė želė niekada nebus vertinama kaip saugus produktas, jei vertinsime bendrame kosmetikos kontekste.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai