SAMPLE SIZE: L'OCCITANE šlamučių veido kremas "Divine"

Šį mėnesį įsigijusi L'occitane siurprizų dėžutę, gavau Šlamučių veido kremo "Divine" mėginį, kurį išbandžiusi iš karto rašau savo atsiliepimą.

Man patinka L'occitane produkcija: viskas pateikiama taip skaniai, skoningai, gražiai. Man visad visko norisi apsilankius parduotuvėje, arba naršant internetinėje kompanijos parduotuvėje... Aš noriu viską išbandyti... Todėl labai džiaugiuosi galimybe savo kūnu, veidu ar plaukais patirti žolelių naudą net ir mėginiais. Šį kartą bandau dievišką veido kremą "Divine".




Kas žadama gamintojo: Atnaujinta sudėtis!
Šlamutis – išskirtinė, nevystanti gėlė, augalą nupjovus, jo žiedai neblunka. Organinis šlamutis iš Korsikos turtingas aktyviomis molekulėmis, kurios suteikia unikalių savybių kovojant su visais senėjimo požymiais, padeda pasiekti puikių grožio rezultatų. Šlamučio eterinį aliejų derinant su kitais 7 natūraliais aktyviais ingredientais, sustiprinamas jo poveikis, pasiekiami daug efektyvesni rezultatai.
Moksliniai pasiekimai: laikui bėgant, ląstelės matricos DNR tampa nevisavertis, oda praranda gebėjimą atsinaujinti, pradeda matytis vis ryškesni senėjimo požymiai. L‘OCCITANE –  natūralios grožio priežiūros pradininkas. 2009 metais tyrimų departamentas įsteigė kosmetikos genomikos  programą, kurios tikslas buvo įrodyti veikliųjų sudedamųjų medžiagų veiksmingumą, norint pasiekti ląstelės branduolį.*
5 patentais įrodyta, jog šlamučių veido kremas „Divine“ veikia ne tik ląstelių branduolius, bet ir aktyviai kovoja su visais senėjimo požymiais, sugrąžina prarastas naudingas odai medžiagas:
- Padeda išlaikyti odos jaunatvišką išvaizdą, pagerina odos regeneraciją (91%)**
- Intensyviai maitina (100%)**
- Akivaizdžiai sumažina raukšles (36%) ***
- Stangrina odą (89%)**,  atkuria odos elastingumą (91%)**
- Koreguoja veido kontūrus 27%***
- Jau po 1 mėnesio sumažėja pigmentinės dėmės (34%)****
- Suteikia odai spindesio (92%)** suteikia veido odos spalvai vientisumo (95%)**

Turtinga tekstūra ir subtilus šlamučių gėlių aromatas suteikia odai komforto ir glotnumo pojūtį.
Šlamučių veido kremas „Divine“ - tai antras jaunystės kvėpavimas, alsuojantis energija, spindinčiu grožiu.

* poveikis epidermiui. ** Keturių mėnesių tyrimuose dalyvavo 100 moterų. *** Efektyvumo testai buvo atliekami 3 mėnesius. ****patikrinta klinikiniais tyrimais.

Naudojimas: tepkite kremą ryte ir vakare ant švarios veido ir kaklo odos, venkite akių srities.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis
Sudėtis: Aqua/ Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/ Capric Triglyeride, Glycerin, Oenothera Biennis (Livening Primrose) Oil*, Ascorbyl Glucoside, Corn Starch Modified, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Camelina Sativa Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Parfum/ Fragrance, Sodium Citrate, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Borago Officinalis Seed Oil*, Myrtus Communis Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Offiinalis (Rosemary) Leaf Extract, Butylene Glycol, Carum Petroselinum (Parsley) Extract, Sucrose Palmitate, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Echium Plantagineum Seed Oil, Retinyl Palmitate, Glyceryl Linoleate, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Dehydroacetic Acid, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Polyaminopropyl Biguanide, Copper Gluconate, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral.
* ingredientai iš natūralių, organiškų ūkių


Kiekis: mėginyje 1,5 ml. Pilnos pakuotės kiekis 50 ml
Kaina: 86,60 EUR (299,01 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuveje ČIA


Mano potyriai. Pirmiausia, ką pajutau atidarusi mėginį, buvo produkto kvapas: vidutinio stiprumo žolelių kvapas labai malonus uoslei. Tiesa, negaliu pasakyti, ar čia šlamučių kvapas, ar ne, bet kad žolelių tai tikrai.

Mėginio man užteko 3 kartams, tačiau pilnai būtų užtekę ir 4, nes pirmą kartą užtepiau per didelį produkto kiekį, ir kremas pernelyg ilgai gėrėsi į odą. Tačiau įprastai, su reikiamu kiekiu jis susigeria greitai. Tiesa, naudojausi L'occitane kompanijos video ir būtent tai tepiau savo mėginio turinį, mėgaudamasi kiekvienu produkto lašeliu.

Kai pamačiau video susimąsčiau, ar mėgaujamės veido kremais juos tepdami? Dažniausiai greitai et kokiais judesiais užtepame ir laukiame kad kuo greičiau susigertų, skubame prie kitos veido priežiūros priemonės, net nestabtelėdami akimirkai PASIMĖGAUTI veido priežiūros produkto teikiama nauda. Video siūlomas nedidelis veido masažas tepant kremą ir aš tikrai pajutau, kokia maloni gali būti kremo aplikavimo procedūra. Viskas, nuo šiol mano veido kremas, nepriklausomai nuo to, koks jis, bus tepamas būtent taip...


L'occitane šlamučių veido kremas "Divine" vidutiniškai greitai susigėrė į veido odą, palikdamas ją akivaizdžiai sudrėkintą jau po pirmojo naudojimo. Baiginėjant mėginį pastebėjau, jog veido spalva tapo gražesnė, tolygesnė. Oda iš karto tapo gerokai švelnesnė, sudrėkinta ir pamaitinta, tad kremas geriausiai tiks normaliai - sausesnei veido odai. Po mėginio baigimo, pastebėjau, kad veidas tapo gerokai skaistesnis, oda lygesnė ir dievaži, nežinau, ar man taip pasirodė, bet ir jaunesnė! Jeigu ne aukštoka gaminio kaina ir abejonė: ar man dar nėra per anksti naudoti veido kremą, kovojantį su  raukšlėmis?, šis kremas tikrai atsidurtų mano kosmetikos lentynoje.


REZIUMĖ.
Nuostabaus kvapo nuostabus veido kremas, kuris puikiai tiks brandžiai, į sausėjimą linkusiai veido odai. Naudodama šio kremo mėginį išmokau mėgautis kremo padengimo procedūra, mano veido oda tapo pastebimai gražesnė. Gaila, bet finansiniai resursai riboti (ir mano amžius, kuriam gal kiek per anksti toks kremas) kol kas neleidžia kremui atsidurti mano lentynoje, bet toms, kurios gali sau leisti kiek didesnę prabangą, rekomenduoju išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai