MILDEEN "Cuidado Intensivo" plaukų priežiūros priemonė pažeistiems ir sausiems plaukams

Apie plaukų priežiūros priemonę sausiems ir pažeistiems plaukams iš Mildeen Cuidado Intensivo.

"Kartais mums visiems reikia papildomos techninės apžiūros ir papildomo remonto, dar nepasibaigus garantiniam laikotarpiui: nosis teka, karštis kyla..."

Kurį laiką buvau labai atitrūkusi nuo tinklaraščio rašymo: darbas, projektukas ir liga pakirto sveikatą ir nebesinorėjo nieko daryti, tik miegoti, miegoti ir dar kart miegoti... Iš kažkur prikibęs virusas vis dar neleidžia atgauti jėgų, o ir į darbą grįžti dar negaliu. Tad normalu, kad ir įrašams dar nesijaučiu pasiruošusi. Visgi, jau keletą mėnesių praleidžiu ir atidėlioju įrašą apie plaukų purškimo priemonę, kurią įsigijau vokiškų prekių parduotuvėje. Tad nieko nelaukusi pristatau savo, tikiuosi logiškai išdėliotą, nuomonę.


Produktas: MILDEEN "Cuidado intensivo" plaukų priežiūros priemonė pažeistiems ir sausiems plaukams
Gamintojas: "Dalli-Werke". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: lengvinti šukavimą, suteikti glotnumo, blizgesio
Tinkamas tipas: sausiems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: didelė, ekonomiška pakuotė
Labiausiai nepatiko: mažai naudos
Tūris: 500 ml
Kaina*: 1,45 EUR (5,00 Lt)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute, Pagaminta Vokietijoje
Įvertinimas: 5 / 10

Ką žada gamintojas: "Mildeen" plaukų priežiūros priemonė pažeistiems ir sausiems plaukams su kviečių proteinu ir panteoliu, su apsauga nuo UV spindulių. Lengvina šukavimą, suteikia glotnumo ir blizgesio. Intensyvios formulės dėka apsaugo plaukus nuo išorės poveikio ir stiprina iš vidaus.
Naudojimas: prieš naudojant suplakti, purkšti ant drėgnų plaukų, nenuskalauti


Didelė balto, pusiau matinio, dalinai skaidraus plastiko pakuotė niekuo labai neypatinga. Man netgi pasirodė gana pigi ir paprasta: plastikas minkštokas, žaliai etiketei su baltais užrašais trūksta subtilumo ir įtikinamesnio, dailesnio dizaino. Dėl didelio tūrio pakuotę nepatogu laikyti rankose.

Plaukų purškiklis dozuojamas per žalios spalvos purkštuką - pompą, kurį galima atsukti nuo buteliuko, nors tam ir nėra reikalo. Iš tiesų pompa labai patogi ir tai didžiausias gaminio privalumas: pompa nestringa, ją galima papildomai užfiksuoti (baltu fiksuokliu), kad netyčia nepasispaustų. Purškia vidutiniškai stipriai, tad lengvai galima užpurkšti reikiamą kiekį ant plaukų ir paskirstyti šukomis.


Purškiamosios priemonės kvapą apibūdinti sunkoka: sakyčiau tai vidutinis kvapas, kažkie primenantis grūdų gemalų kvapą, kažkuo panašus į šviežius, sutrintus grūdus. Toks man asmeniškai nelabai malonus, bet ant plaukų ilgai neišlieka, dingsta po kelių valandų.

Konsistencija. Produktas baltos spalvos, skystas, vos vos tirštesnis už vandenį.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin Stearate, Parfum**, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Ceteareth-20, Quaternium-80, Panthenol, Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Phenethyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, Polyamide-2, Linalool**, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Limonene**, Potassium Sorbate, Sodium Sulfate.
** iš natūralių šaltinių


Poveikis. Iš karto po plaukų plovimo ant dar drėgnų plaukų užpurškiu plaukų purškiklio ir paskirstau jį per visą plaukų ilgį šukomis. Nors plaukų priemonę naudoju jau nuo gruodžio mėnesio, tai yra 5 mėnesius, kiekvieną savaitę po 3-4 kartus, tačiau nelabai pastebėjau priemonės efekto. Taip, ji šiek tiek lengvina plaukų šukavimą, tačiau tai iš esmės ir viskas, ko galima tikėtis. Jokio stiprinamojo poveikio ar papildomo blizgesio visiškai nepastebėjau.


REZIUMĖ.
Plaukų priežiūros purškiklis parduodamas didžiulėje, ekonomiškoje pakuotėje, tačiau produktas silpnai veikia plaukus: vienintelė užfiksuota nauda plaukams buvo ta, jog produktas palengvino plaukų šukavimą, tačiau nestiprino, neteikė glotnumo ir papildomo blizgesio. Et, nuviliantis produktas su vidutine sudėtimi.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Linkiu greiciau pasveikti, ziuriu daug kam sis pavasaris nelengvas...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bandžiau šį purškiklį seniau, nepatiko, nes sausino plaukus... :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkodėl sausinimo nepastebėjau, bet naudos iš jo tikrai mažai, toks jausmas, jog geriau nieko, nei šis purškiklis

      Panaikinti

Rašyti komentarą