HIMALAYA Herbals gaivinanti vaisių kaukė "Papaya & Apple": apžvalga

Šiandien apie dar vieną veido kaukę iš Himalaya herbals...

"Laikas atsipalaiduoti yra tada, kai neturite tam laiko."
Sydney J. Harris

Kartais pagalvoju, kad kaukės - vienas mėgstamiausių mano produktų. Padengusi veidą kauke galiu atsipalaiduoti vonioje ir pasimėgauti malonia veido procedūra, kartu pamaitindama, drėkindama, valydama savo veido odą.


Produktas: HIMALAYA Herbals gaivinanti vaisių kaukė normaliai ir sausai veido odai su papajomis ir obuoliais
Gamintojas: "The Himalaya Drug Company". Pagaminta Indijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, išvalyti poras, gražinti odos elastingumą
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: veido oda atrodo sveikiau
Labiausiai nepatiko: dirgina ir dilgčioja odą
Tūris: 75 ml
Kaina*: 2,84 EUR (9,80 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurovaistinė, Elvaistinė
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Išvalo odos poras ir pašalina nešvarumus, sugrąžina jūsų odai elastingumą. Kaukės sudėtyje yra obuolių, kurie yra AHA šaltinis, puoselėja odą ir ji tampa švytinti. Figa ir agurkas vėsina odą, papaja pašalina šlakus.
Naudojimas: tolygiai užtepkite kaukę ant veido ir kaklo, venkite srities aplink akis. Palikite išdžiūti 10-15 min. Nuvalykite drėgna servetėle ir nuplaukite vėsiu vandeniu. Naudokite du kartus per savaitę.


Paprasta, netgi sakyčiau minimalistinė balto plastiko pakuotė neperkrauta užrašais ir dekoratyviniais elementais, išskyrus papajos vaisių ir lapų paveiksliuką, kuris sakyčiau netgi ne paveiksliukas, o labiau rausvas eskizas.

Pakuotės tūbelė sandariai užsidengia žalios spalvos dangteliu. Tūbelės plastikas labai minkštas, tad ir produktą paprasta išspausti be didesnių pastangų. Visgi, man kiek neramu, jog neatsitiktų taip, kaip nutiko su šio gamintojo šveitikliu, kurio likučius labai sunku išspausti iš pakuotės.


Veido kaukės kvapas man nemalonus: aštrokas uostant turi šiek tiek kartumo. Net pasitepus veidu jis nuteikia gana nemaloniai, tiesa, nėra stiprus, tad labai stipriai neerzina uoslės.

Konsistencija. Veido kaukės konsistencija gana tiršta, tačiau kartu labai skalsiai naudojasi ir turėtų užtekti ilgam. Produktas, imituojant papajos vaisių, nudažytas sodria garstyčių geltonumo spalva.


Sudėtis: Aqua, Clay Minerals, Bentonite, Glyerin, Carica Papaya Fruit Extract, Cetyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Kaolin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Cucumis Sativus Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Ficus Carica Fruit Extract, Xanthan Gum, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Lauryl Sulfate, Fragrance, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-Diol, Disodium EDTA, CI 19140, CI 14700.

Himalaya Herbals gamintojai teigia, kad tai ajurvedinis produktas, neturintis kenksmingų cheminių medžiagų. Tačiau panagrinėjus sudėtį, radau kenksmingų konservantų ir nesaugių ingredientų, kurie gali kimšti poras bei dirginti veido odą. Visgi, gaminio sudėtis pakankamai natūrali ir saugi, tad neturėtų sausinti veido odos, švelniai valyti poras ir šiek tiek raminti veido odą.


Poveikis. Pirmiausia, ką pastebėjau, padengusi veidą kauke, buvo iš karto pasireiškęs gana stiprus dilgčiojimo, deginimo ir erzinimo jausmas, kuris praeidavo apie 6-8 minutę nuo kaukės padengimo. Jausmas pripažinsiu, nemalonus ir stiprus, kaip joks produktas niekad nedirgino odos.

Pirmą kartą naudodama produktą puoliau iš karto plauti veido odos, tačiau jokio sudirgimo ant odos nesimatė. Sekantį kartą laikiau kiek ilgiau, galiausiai po kelių kartų išlaikiau pilną laiką,  tačiau vizualiai oda neatrodė sudirgusi ir po procedūros netapo jautresnė.


Kaukę gana sunku nuplauti nuo veido odos: turėdama sudėtyje molio, išdžiuvusi ji tarsi prilimpa prie odos. Tad aš nesekiau gamintojo rekomendacijos kaukę nuvalyti servetėle, paprasčiausiai daug patogiau viską nuplauti gausiu vandens kiekiu.


Po kaukės procedūros veido oda tampa švelnesnė, gaivesnė. Veido poros švelniai valomos, tačiau tai jokiu būdu tai nėra giluminis veido valymas. Apskritai, man pasirodė, kad kaukė pamaitina veido odą, ji tampa skaistesnė ir vizualiai atrodo sveikesnė.


REZIUMĖ.
Veido kaukė išvalo paviršinius odos nešvarumus, maitina odą ir ją skaistina. Produkto sudėtis gana gera, turi nemažai naudingų ingredientų, tačiau nėra visiškai saugi. Deja, bet šioje kaukėje vienintelis mane erzinantis faktorius yra veido odos dirginimas ir deginimo jausmas, kuris neteikia malonumo naudojant veido kaukę.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai