DECO Collection "Watershine" lūpų dažai Nr. 202

Šiandien apie vieną iš pigiukų, kurį nusipirkusios nesijausite, tarsi išmetusios lauk pinigus - nuostabiai drėkinantys Deco Collection lūpų dažai.

"Kartais kai kas nutinka ne taip, kaip planavote, ir taip netgi geriau"

Praeitų metų pabaigoje planavau ruošti įrašą apie labai pigias priemones ir paruošti įrašą apie makiažą už 20 Lt. Tokio tipo įrašus mėgsta mano mėgstamos Amerikos, Australijos bei Jungtinės Karalystės vaizdo tinklaraštininkės, tik ten sumos kiek kitokios - makiažas už £ 20,00 (apytiksliai 40 Lt) atrodo visai kitaip. Už 20 svarų UK galima nusipirkti gerai žinomų firmų kosmetikos, o ir makiažo priemonės Didžiojoje Britanijoje yra pigesnės nei Lietuvoje. O ką jau kalbėti apie Ameriką? Tiesa, Australijoje ir N. Zelandijoje makiažo priemonės brangesnės. Tačiau 20 Australijos dolerių yra apie 46 Lt. O kaip su litais? Jie turėjo mažai vertės. Pradėdama rinktis produktus supratau, kad padaryti iššūkį už tokią sumą bus labai sudėtinga, o vėliau priemones tikriausiai teks mesti laukan. Tad dėl iššūkio, apsigalvojau, o lūpų dažai, kuriuos įsigijau, taip ir liko mano kosmetinėje, vos pabandyti, bet niekad rimtai nedėvėti.

Lietuvoje atsiradus eurui, daryti tokio tipo iššūkį tikriausiai nėra prasmės? Pasikeitus pinigų vertei būtų kiek neįprasta padidinti šią sumą 3 kartus, vietoj prieš tai buvusios mažesnės. O ir makiažas už 69 Lt oho-ho koks išeitų, visiškai nebe iššūkis, tad visiškai jokio įkvėpimo tai daryti neturiu - bent jau kol kas. Na o dabar jau trečia savaitė iš eilės naudoju šiuos lūpų dažus ir manau jau laikas jums papasakoti, kokį įspūdį man jie paliko.


Produktas: DECO Collection "Watershine" lūpų dažai Nr. 202
Gamintojas: sukurta Milano, Italijoje, o gamintojas nenurodytas
Paskirtis: papuošti lūpas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinanti formulė
Labiausiai nepatiko: spalva paryškina lūpų nelygumus, vageles
Tūris: nenurodytas
Kaina*: pirkau už 0,43 EUR (1,49 Lt), bet esu beveik 100% tikra, kad produktui buvo taikoma nuolaida ar akcija
Kur galima įsigyti: Martina parduotuvėse
Įvertinimas: 7,5 / 10

Ką žada gamintojas: Vandens blizgesio lūpų dažai su vitaminu E.


Lūpų dažų pakuotė pagaminta iš aukso - rudos spalvos plastiko, kvadratinės formos. Iš ties pastaruoju metu kvadratinės formos lūpų dažų pakuotėse pasirodo vis dažniau ar ne? Oi, grįžtam prie gaminio... :)

Negaliu jums pateikti labai daug informacijos: man trūksta lipduko, buvusio ant lūpų dažų korpuso, su gamintoju, sudėtimi, kiekiu ir visa kita informacija. Paprasčiausiai nemėgstu etikečių: nuplėšdavau, nukirpdavau, nuvalydavau, pašalindavau absoliučiai visas etiketes nuo absoliučiai visko: knygų, drabužių, kosmetikos, netgi nuo tušinukų. Iki pat pradėdama rašyti tinklaraštį, mesdavau lauk pakuotes ir etiketes... O nuo šio lūpdažio nuplėšiau automatiškai: su didžiuliu rūpesčiu ir kruopštumu šalinau etiketės likučius ir likusius klijus atsargiai valiau acetonu. Tik po kelių dienų, suvokiau, kad etiketės man gali prireikti...

Ant lūpų dažų pakuotės uždėtas skaidrus dangtelis, kuris neturėtų atsidaryti, bet maniškis atsidaro. Skaidriame dangtelyje įdėta šiek tiek lūpų dažų, taip parodant kokia yra tikroji gaminio spalva, dar neatidarius pakuotės. Laikant lūpų dažus akriliniame dėkliuke (rodžiau jums ČIA) tokius lūpų dažus, kurių spalva parodyta ant pakuotės, daug patogiau iš karto rasti. O Deco lūpų dažų dar ir nereikia versti aukštyn kojomis, nes spalva nurodyta ne ant pakuotės dugno, o ant viršaus.


Lūpų dažai turi lengvą, nestiprų, saldų kvapą, kuris, kaip ir daugumos lūpų dažų dingsta vos tik spalva padengiama ant lūpų dažų. Skonis neturi kartumo, yra šiek tiek saldus tačiau kiek primena vazeliną. Jei priemonės nuo lūpų pateks į burną, skonio tikriausiai nepajusite: jis silpnas ir nėra stipriai jaučiamas.

Konsistencija. Produkto konsistencija drėgna, minkšta, primena tarp kremo ir želė. Dažantis produktas tiesiog slysta ir tirpsta ant lūpų, tad tekstūra tiesiog ideali. Pigmentacija mano nuomone irgi pakankama - rezultatas matomas jau po pirmo padengimo ir beveik atitinka lūpų produkto spalvą.


Poveikis. Pirmiausiai, kaip ir minėjau, produktas labai lengvai ir maloniai dengiasi ant lūpų. Neturi visiškai jokio lipnumo. Tiesa, pastebėjau, kad kuo daugiau sluoksnių tepama, tuo labiau išryškėja lūpų grioveliai- raukšlelės.

Antras šioks toks nusivylimas buvo pat spalva: jei visiškai atvirai - joje visiškai nėra nieko bloga, tačiau aš visiškai nesitikėjau, kad spalva bus tokia ryški ir blizgi ant lūpų. Priemonę normaliai išbandžiau tik namie: pasukant ant rankos padažytą vietą, pastebiu, kad nudažytas rankos plotas raibuliuoja, šiek tiek primindamas vandens paviršių. Visgi, ant veido, pasidarius makiažą ir naudojant dažus, galutinė išvaizda man pasirodė visiškai normali ( nors prislopinti akių makiažą šiek tiek norisi). Visgi, jei galėčiau grįžti laiku atgal, tikrai pasirinkčiau kitą spalvą. Nesu spalva visiškai patenkinta.


Ant lūpų dažai laikosi apie 2-3 valandas, tikrai ne ilgiau. Ir kadangi jų tekstūra labai minkšta - jie labai lengvai iškeliauja iš lūpų kontūro, todėl ryškesnėms spalvoms rekomenduoju naudoti lūpų kontūro pieštuką.

Dienos eigoje nepastebėjau, kad lūpų dažai sausintų lūpas, atvirkščiai, atrodo, jog priemonė drėkina lūpas, mat pašalinus dažus lūpos lieka švelnios ir visai neišsausėjusios. Jokiu būdu nesupraskite manęs klaidingai - lūpų dažų jokiu būdu negalėčiau prilyginti lūpų balzamui.

Viršutinė nuotrauka: vienas lūpų dažų sluoksnis
Apatinė nuotrauka: 2-3 lūpų dažų sluoksniai

REZIUMĖ.
Lūpų dažai labai lengvai, maloniai ir be jokio lipnumo dengiasi ant lūpų, nesausina odos. Tiesa, labai lengvai ir iškeliauja iš lūpų kontūro, tad lūpų kontūro pieštuką rekomenduoju. Išlieka, kaip ir daugelis lūpų produktų 2-3 valandas. Tiesa, prieš įsigyjant rekomenduoju spalvas pasitikrinti parduotuvėje, kad grįžus namo jūsų nelauktų toks pat siurprizas, koks laukė manęs.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Pastebejau, kad labai sunku surasti butent tokia spalva be SUPER didelio kiekio blizgesio. Pati labai ilgai tokiu ieskojau ir tai radau tik du variantus- vienas Dior kitas Lancome. Tai si karta pasirinkau Dior

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą