MARGARITA dvifazis akių makiažo valiklis su alavijais

Šiandien mane traukia prie lietuviškos kosmetikos. Norėjau parašyti apie šiuo metu naudojamus veido kremus, bet iki šiol sunkiai koncentruoju mintis ir dar nežinau, ką apie juos galvoju. Užtat apie Margaritos dvifazį akių makiažo valiklį nuomonę susidariau jau pakankamai senai, tad šiandien apie jį, manau gana trumpai ir papasakosiu.

Kuo daugiau galvosi, kad ko nors gali neužtekti, tuo įtikimiau, kad taip ir nutiks. Surask būdų pergudrauti protą, kad jis patikėtų turtais, o ne baime ir nerimu.
Iš to rasis nuostabių dalykų.



Produktas: MARGARITA dvifazis akių makiažo valiklis su alavijais
Gamintojas: UAB "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: pašalinti srities aplink akis nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvai nuvalo vandenyje tirpų makiažą
Labiausiai nepatiko: dangtelio dozavimo anga striginėja ir pilnai neužsidaro ir neatsidaro
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse, internetinėje parduotuvėje Biok Laboratorija
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: „Margarita" akių makiažo valiklis su alavijais akimirksniu nuvalo makiažą ir nešvarumus. Dvifazis valiklis, kurio sudėtyje yra alavijų, ne tik švelniai valo, bet ir tausoja bei drėkina paakių odą. Valykite vokus su medvilniniu diskeliu. Prieš naudojimą suplakite. Likučius patariama nuplauti vandeniu. Dermatologų patikrinta.


Margaritos kompanijos produktus veidui randame bene identiškose pakuotėse - skaidriai balto plastiko buteliukas su užsukamu žalsvu dangteliu, kurio viršus atsikemša. Visgi, man tas atidarinėjantis dangtelis nelabai patinka. Jei prieš tai Margaritos tonikui visai tiko ir įtiko, tai čia, sunaudojus apie 2/3 produkto, dangtelis pradėjo strigti ir pilnai nebeužsidaro ir neatsidaro. Reikia daug jėgos ir stipraus paskaudimo, kad jį atidaryti ir pilnai uždaryti normaliai. Nežinau, galbūt tiesiog pasitaikė brokuota pakuotė? Kažkaip nesinori tikėti, kad jos visos prastos.

Kvapas sunkiai nusakomas. Iš karto skubėjau pasižiūrėti sudėties ir joje nematau jokių kvapiųjų medžiagų. Todėl natūralu - kvapas yra toks, koks gaunasi gamybos proceso metu, susimaišius ingredientams.

Konsistencija. Dvifazis produktas turi du priemonės sluoksnius: skaidrusis pakanakamai lengvas ir primena vandenuką; žalias - sunkesnis, tirštesnės, klampesnės konsistencijos. 


Sudėtis: Aqua, Isohexadecane, Sodium Chloride, Betaine, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Disodium Phosphate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, CI 19140, CI 16255, CI 42090.


Poveikis. Tai viskas kaip visuomet paprasta: suplakame buteliuke esantį skystį ir valomės akių makiažą. Kaip ir visuose dvifaziuose valikliuose, po kiekvieno panaudojimo vis reikia uždaryti buteliuką, iš naujo supurtyti. Čia tikriausiai vienintelis dalykas, kuris naudojimo metu šiek tiek erzina, tačiau vien dėl to, niekad neatsisakyčiau dvifazių valikių - mano odos tipui jie valo maloniausiai ir efektyviausiai iš visų valiklių.

Šitas akių valiklis tikrai geras - lengvai ir greitai valo akių makiažą, neerzina akių, net jei į jas patenka, niekur negriaužia, nesudirgina, oda neparausta, netampa jautresnė. Be priekaištų - na, o vertinant kainą, kurią sumokame - iš viso labai labai patinka! Geras, gana paprastas valiklis makiažui valyti - jei dar valytų vandeniui atsparų - būtų superinis!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai