CATRICE Metal Matt Liquid lip powder - metalinio efekto skysta lūpų pudra (atspalvis "030 Jenny From The Bronze")

Keliaujam prie rudeniškų naujienų - metalinio efekto! Nesu tikra, kokio amžiaus esi tu, mano mielas skaitytojui, tačiau aš savo mokyklos laikais tikrai pamenu metalinio efekto lūpų blizgesius, tokį turėjau, tik tamsiai rožinio, prislopinto atspalvio su metaliniu efektu. Nepamenu, kiek aš juo dažiausi, bet kažkiek tikrai dažiausi. Paskui metalinis efektas tapo nebemadingas, atėjo blizgūs, matiniai, satininiai ir galiausiai, ratas apsisuko ir mes vėl turime madingas metalinio efekto lūpas.

Tokius metalo efekto lūpų dažus turiu du, skirtingų kompanijų, todėl galėsiu šį rudenį blizgėti metalo efekto lūpomis. Pirmiausia bandžiau ir geriau esu ištestavusi Catrice variantą, kuris nei tai lūpų dažai, nei tai blizgesys. Gamintojas apibūdina kaip skystą lūpų pudrą! Na, tebūnie, man tai tarpinis variantas tarp blizgesio ir dažų, kuris, tiesą pasakius kėlė pačias įvairiausias emocijas naudojimo metu. Kartais patiko, kartais ne, kai kas žavėjo, o kai kas sukėlė vidinį prieštaravimą - ne ne, nenaudosiu. O kokia ta mano galutinė nuomonė?

"Nėra architektūros taisyklių pilims debesyse."
G. K. Čestertonas



Produktas: CATRICE Metal Matt Liquid lip powder - metalinio efekto skysta lūpų pudra (atspalvis "030 Jenny From The Bronze")
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: ilgokai jaučiamas lipnumas
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Skysta, intensyvios pigmentacijos priemonė suteikia lūpoms metalinį efektą. Lūpų pudra turi ilgai išliekančią formulę ir matinį efektą. Skysta priemonė ant lūpų virsta pudrine, todėl ant lūpų yra nejaučiama. Švelnus aplikatorius užtikrina lengvą padengimą.

- Metalo efektas
- Itin intensyvios spalvos, skystos tekstūros lūpų dažai
- Pudros tekstūros užbaigimas


Lūpų priemonės pakuotė ir atrodo, ir neatrodo panaši į kitas lūpų priemones. Plastikinė pakuotė trumpesnė nei įprasta ir gerokai storesnė, tačiau čia matome skaidrų, tvirtą plastiką ir juodą užsukamą dangtelį, kuris vizualiai atrodo didesnis už pačią tūbelę, kur yra produktas. 

Aplikatorius iš abiejų pusių susiaurintas, suplotais šonais, siaurėjantis link galiuko. Dažytis su juo patogu, nubrėžti lūpų kontūrą irgi paprasta. Nes gi iš kur gauti tokios spalvos lūpų pieštuką? Na, o jei šepetėlis nėra patogus lūpų kontūrui, visuomet galima naudoti specialų lūpų šepetėlį (rasite daugumoje makiažo rinkinių). Bet man ši spalva nėra pretenzinga kontūro atžvilgiu, todėl galvos sukti nereikės.

Kvapas. Kvepia saldžiai, šiek tiek primena vanilę, tačiau neturi to akivaizdaus vanilės kvapo, kokį jaučiu kai kuriuose produktuose.

Konsistencija. Lūpų priemonės tikrai negalima griežtai vadinti blizgesiu, nes konsistencijoje tikrai jaučiamas pudriškumas.


Sudėtis: ISODODECANE, POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE, MICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED STYRENE/ ISOPRENE COPOLYMER, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, TRIHYDROXYSTEARIN, SYNTHETIC WAX, TOCOPHEROL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYL VANILLIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, AROMA (FLAVOR), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip jau sakiau, nesukdama galvos dėl kontūro (priemonė nėra labai pretenzinga) dengiu pudrą ant lūpų. Pirmiausia mane aplanko įprastiniai pojūčiai, būdingi lūpų blizgesiams - drėgnas pojūtis ant lūpų. Po kelių minučių lūpos po truputį ima sausėti ir džiūti, pasijaučia pudriškumo efektas, o kartu su juo atkeliauja ir jaučiamas lipnumas. Šiuo etapu svarbu pasistengti nejudinti priemonės nuo lūpų, nebandyti sučiaupus lūpas tikrinti kiek dar laiko džius, nevalgyti. Valgant šiuo metu priemonė lengvai nusitrina nuo lūpų. Reiktų palaukti kol priemonė pilnai išdžius. O džiūva ji ilgokai, gal 30 minučių jaučiamas lipnumas ir priemonėje esanti pudra labai lengvai nusiima nuo lūpų. Tas ilgas laukimas šiek tiek erzina, tačiau, tinkamai išlaukus, po to metalinis efektas tampa atsparus visiems gėrimams, puodeliams, netgi daugumai maisto produktų. Nebelieka ir lipnumo efekto. O lūpos jaučiasi nepaprastai lengvos.

"030 Jenny From The Bronze" atspalvis bronzinės spalvos, su metaliniu efektu. Pigmentacija gera, tačiau jei dengsite vienu sluoksniu - bus labiau kūno spalvos, mažiau bronzinės. Pasluoksniavus priemonę išgaunamas ryškesnis efektas. Man pakankama poros priemonės sluoksnių.

Dešinėje kairėje - valgiau dar neišdžiuvus priemonei

Norint tolygaus efekto, siūlyčiau lūpų pudrą dengti kruopščiai ir būtinai išlaukti etapo, kol ji nebebus lipni ir taps visiškai sausa. O po to - ji išlieka ilgai, labai ilgai - vakare nuvalau likučius, nors ir šiek tiek apsitrynusius, bet lūpos vis dar atrodo neblogai.

Kaip vertinu pudrą? Nepaisant minėtų trūkumų bei dar neminėto raukšlelių ir pasausėjimų paryškinimo, man ji kažkuo labai patinka ir traukia nuolat ją naudoti. Ar gali būti, kad nepaprastai pasiilgau metalinių lūpų efekto? Tad nors ir netobulas produktas, tačiau man patinka, vertinu neblogai ir mielai naudosiu ateinantį rudenį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai